| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dásně - paradentóza

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 288  [Dalších 48 >>]
Marťa11 8076
25.4.2010 10:05:03
ahoj
myslím si, že to vůbec nemusí souviset a paradentozou...
- chce to navštívit zubní hygienistku (moje zubařka si to dělá sama... tak se prostě domluvit se svým zubařem), ona vyčistí pusu tak že se fakt blejská ~t~ a pak používat správný kartáček, techniku, mezizubní kartáčky (ultradůležité!!!) a sem tam ústní vodu... návštěvu hygienistky dle potřeby opakovat (půl roku, rok, jak kdo...)

jestli se opakuju, omlouvám se, diskusi jsem nečetla ~2~
zerat 18305
25.4.2010 10:04:31
Deniso, s tou vodní sprchou to není pravda(aspoň teda dle info, které jsme sesbírali). Manželovi ji doporučila naše zubařka a my ji skutečně po nějaký době koupili. Nicméně paradentoložka ji nezakázala, ale rozhodně nemá přestat používat mezizubní kartáčky! Pochlubila jsem se kamarádce zubní hygienistce (má oba rodiče zubaře), a ta mi říkala, že jsou to vyhozený peníze ~n~ Že nic prostě nenahradí zubní mezizubní kartáčky, že to vidí na klientech. Možná škoda vyhozených peněz...
DENISA 100897
25.4.2010 9:53:11
Hodne pomaha Listerine, nejen proti zapachu, ale i lecit tu paradentozu. Misto mezizubnich kartacku se dnes zacinaji zubni hygienici priklanet k jetu, ktery tryskem vody vycisti lip a i prostory, kam se nejmensi kartacek nedostane. Ja mam Waterpick a je to lepsi, protoze diky ruznym mezeram jsem musela mit az 3 velikosti kartacku, takze ac je jet taky casove narocny, tak je to pro me lepsi, navic krasne namasiruje dasne, coz je u paradentozy taky moc dulezite. Jedine co mi vadi, ze voda z trysky trochu ukapava.
Insula 28056
25.4.2010 9:12:06
Zjistit příčinu. Nemusí to být jen parodontóza. ~;) Jinak výborná pasta je Meridol v kombinaci se stejnou ústní vodou.
zerat 18305
25.4.2010 9:02:47
Jen dodám, že jaké číslo kartáčků má používat mu řekli na pradentologii... Myslím, že základ je prostě navštívit paradentologa a ten už Tě dál proškolí...
zerat 18305
25.4.2010 8:56:24
Musíš chodit k paradentologovi, který zaléčí zánět a poradí jak se o zuby starat. Manžel má paradentózu od doby co jsme se poznali a měl období, kdy měl opravdu velké problémy (krev ráno na polštářích, zápach z úst...) a na paradentologii a pak na zubní hygienistice mu pomohli. Mmj používá čas od času Listerine ústní vodu, denně používá Lacalut zubní pastu tu červenobílou se stahujícím účinkem, mezizubní kartáčky Curaprox, stejně tak zubní kartáčky Curaprox; potom používám nevím ale jestli denně jednosvazkové kartáčky, masážní gumový hranolek. Taky jsme mu koupili zubní sprchu na masáž dásní... no a čas od času prostě musí zajít na zubní hygienistiku odstranit zubní kámen ze zubů.
Elois 42064
25.4.2010 8:56:23
zakladatelko víš že je to z parodontózy nebo si to myslíš????
chtělo by to stěry z úst a poslat na vyšetření... pokud dodržuješ hygienu (což předpokládám) tak bude zápach zpoůsobovat nějaká brebera a ta by chtěla zaléčit jinak se toho nezbavíš... jinak nemusí být vůbec problém v puse, ale klidně kdekoliv jinde v trávicí trubici...
Cimbur 64764
25.4.2010 8:53:23
Vyčistit si i mezizubní prostory a jazyk? Použít ústní vodu?
jsem to já 106729
25.4.2010 8:48:41
Používám zubní pastu Parodontax,ale nepomáhá.
annabela 105430
11.4.2010 15:29:03
JA MALA VELKE PROBLEMI .NO SKUSILA SEM NA RADU SVEJ KAMOSKY +HERBADENT +JE SUPROV. PRODUKT .JE ZAKUPENI V LEKARNI. POMAHA INTENZIVNE A PRELECI CELOU USTNI DUTINU. SKUSTE TO §
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 288  [Dalších 48 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.