| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dásně - paradentóza

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 288  [Dalších 38 >>]
annabela 105430
23.3.2010 19:45:01
MIRI -JA MAM PRETEBA UZASTNY PRODUKT --HERBADENT-JE DOSTUPNY V LEKARNI CELKOM DABRA CENA JETO CISTY BILINNY EXTRAT JA HO POUZIVAM UZ 2 ROKY A SOM SPOKOJNA TOLKO SOM SKUSALA .ALE TERAZ JE KONEC JETO ZUBNI PASTA TAKE GEL PROTI PARADENTOZE USTNI VODA TA K TO SKUS !---.---
annabela 105430
12.3.2010 13:49:41
MIRI30 ---MALA BY SI SKUSIT --HERBADENT JA SOM HO KUPILA V LEKARNI A SEM NADOVSE SPOKOJNA JE TO SUPROVY BILINNY ROZTOK CISTY EXTRAT .VAZNE MI POMAHA MAM PASTU ,USTNI VODU,A JESTE MNOHO JINYCH PRODUKTU --HERBADENTU -LEKARNI SE ZEPTEJ A SKUS ---.---~R^~:-D~t~
annabela 105430
25.2.2010 13:41:45
NO ANO KARTACKY SU DULEZITA, ALE EXTRAT Z BILIN JE ZAROVAN JOJICI PRODUKT KTORY JE BEZ CHEMIKALII. herbadent)))))je aj ukludnujuci a zaroven hoji dasna take vsetky ustne choroby.po 2tyznovom pouziti je visledok super.skus a mas uzastny pocit cistoty bez liekov.-----.-----
annabela 105430
25.2.2010 13:33:20
TAK JA MAM LEPSI RADU JETO PASTA A USTNA VODA,TAKE PASTA NA PARADENTOZU JA SEM PO 40AJE PREMNA PERFEKTNY.POUZIVAM HO 1ROK.JE PRISTUPNY AJ CENOVE V LEKARNI.----HERBADENT----NEOBSAHUJE CHEMIKALIE CISTE EXTRATY !SKUS TO ------.-----
annabela 105430
25.2.2010 13:27:17
jeto dobre ale caste drazdenie zubu ,a dasen je takties pricinov .ja mam uzastny objav a som spokojna.HERBADENT je dostupny v lekarni odporucam SKUS§§§§§§-----.----
Pacientka s ohroženým chrupem
  • 
15.4.2009 22:08:52
Při jakémkoli podezření na paradentózu (parodontitida) rozhodně doporučuji nechat se vyšetřit u parodontologa. Někteří stomatologové Vás včas neupozorní, myslíte si, že to není tak vážné a najednou může být pozdě. Pokud se objeví i mírné krvácení při čištění zubů nebo během spánku, není rozhodně něco v pořádku. Organismus se tak brání zánětu. Zánět závěsného aparátu zubu obvykle nebolí. Postupně se začnou odhalovat krčky a začne ubývat kost. V tom případě je nutné jednat velmi rychle. Samotná pasta nebo ústní voda sama nepomůže. Důležité je čistit si zuby tak dobře a tak často, aby nemohl vzniknout zubní kámen ani v místech těžko přístupných pro zubní kartáček.
Než se Vás ujme parodontolog, doporučuji prostudovat stránky www.drlanda.cz - vše o paradentóze. Nabízí tam také přírodní ústní vodu dr.Landy. Je sice poněkud drahá, ale používám ji už tři měsíce a pomáhá mi. Samozřejmě spolu s mimořádnou ústní hygienou, zubní pastou meridol atd. Nejvíce lituji toho, že jsem nevyhledala parodontologa dříve.

Bubu77 55894
16.3.2009 18:55:54
Karčo, kartáček máme Philips Sonicare - kupovali jsme ho v prodejně Profimedu, stejně tak tu zubní či ústní sprchu. Máme taky tu sprchu Waterpik 100... a musím říct, že jsme opravdu zatím spokojení ~;)
zerat 18305
16.3.2009 18:46:32
Máme ústní sprchu Waterpik Ultra WP 100 http://www.profimed.cz/cs/z-naseho-sortimentu/pece-o-zuby/waterpik/ a tady is cenou http://www.zdravionline.cz/p/Waterpik-Ultra-Dental-Jet
Používáme ji oba ale teda hlavně manžel vnímá její dobrý vliv, takže investice nelitujeme ~R^
Karkulína007 25698
16.3.2009 17:23:47
Bello - já taky už slyšela, že ten elektrickej není ideální, ale mě to krvácení úplně odstranil. A to mám Oral B Braun a ten je krouživej. Asi je to individuální a člověk prostě musí vyzkoušet, co mu vyhovuje. Taky si vzpomínám, že mi na paradentologii doporučila namočit vatovou tyčinku do ústní vody a kroužit kolem zubů po dásních.
A ten kartáček už mám asi 8 let (myslím ten základ-přístroj:-)), takže budu pořizovat nový, tak by mě taky zajímala ta spcha nebo ty nekrouživé kartáčky...
lipoo 47870
16.3.2009 16:17:46
bello-zubní sprcha zní dobře,kolik ta sranda stojí?..no u nás s tvrdou vodou~d~
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 288  [Dalších 38 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.