Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Gerberka1 | 78633 |
29.9.2012 14:18:15
Lado, dík - no právě...přesně, jak říkáš
|
LOUČÍM SE | 129834 |
29.9.2012 14:11:51
Myslím, že by to nic nebylo pokud by nebyla ta zvýšená teplota. Naše dr. vždy říká, že pokud je zvýšená teplota, je v těle zánět...asi se poradit s dr.
|
Lada2 | 130679 |
29.9.2012 14:03:46
To je těžké posoudit, asi jak bude vypadat večer a ráno. Moje dcery měly několikrát jen lehce zvýšenou teplotu a lehkou bolest krku a byla z toho spálová angína, ovšem mnohem častěji je bolelo v krku třeba měsíc, několik výtěrů a nic, k tomu sem tam lehce kolem 37, tak to po týdnu doma bez úspěchu chodily do školy. A přešlo to. Nejhorší jsou takový ty nemoce nenemoce, kdy letět k doktorovi je zbytečné, ale člověk si připadá jako krkavčí matka když "šoupne" dítko do školy/školky.
|
Gerberka1 | 78633 |
29.9.2012 13:54:18
Lado,
děkuju za reakci, třeba se ještě někdo ozve. Spíš zvažuju, co se synkem...jestli v pondělí k dr. nebo ne. Samozřejmě nemusím tu psát, že pracuju, takže synek chodí celodenně do školky. Ještěže je aspoň ten zítřek, to už se snad nějak vyvrbí, jestli z toho "něco" bude nebo ne. To by se snad už projevila i případná angína |
Lada2 | 130679 |
29.9.2012 13:05:23
Ten termín neznám, ale dcera má občas takový čep, prý je to nějaká kapsa nebo co, jednou se to posílalo i na rozbor, ale je to "neškodné", buď to zmizí samo, když jdeme zrovna k lékaři, tak to sundá ten lékař.
|
Gerberka1 | 78633 |
29.9.2012 12:55:46
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, jestli tu někdo znáte termín "mechanické čepy" a jestli je to neškodná záležitost nebo je potřeba nějak léčit?? Synek (5 let) měl včera až úplně večer trochu teplotu (37,7); "točila" se mu hlava, trochu ho bolelo v krku (já tam nic neviděla), na noc jsem mu dala Nurofen, v noci spal normálně. Dneska ráno měl 37,5. Dala jsem mu čajík s citronem, Vincentka pastilky atd. - takové tu "první pomoc", kterou má člověk halt skoro pořád doma. Během dopoledne ho vše přestalo - krk nebolí, hlava se netočí, v poledne měl teplotu normální, lítá a hraje si jak normálně a že prý se "hrozně nudí". Prostě všechny příznaky pryč. Do krku jsem se dívala nesčetněkrát a to je právě to, nač se chci zeptat - má tam vše růžové, mandle splasklé, nic zvláštního tam nevidím. Až na takový malý bílý povlíček (jakoby čep) na jedné straně. Samozřejmě mě hned napadlo, že mu začíná angína, ale on se cítí banaopak čím dál líp a mandle má prostě růžové, já tam nic nevidím. Tak tomu moc nerozumím, co by to mohlo být - jestli se třeba fakt pravá angína projeví za pár dnů??? Máte s tím někdo zkušenost??? Kdysi jsem četla nějaký termín "mechanické" čepy - může to být ono?? Je to neškodné nebo je potřeba nějaké léčby?? Já totiž na to trpím čas od času taky - kouknu do krku a tam čepy. Ale nic s tím nedělám, po pár dnech to zmizí, nemám vůbec žádné potíže, teploty, krk nebolí - nic. |
deni |
• |
24.9.2012 16:24:54
myslim, ze se to jmenuje expresor
|
Klabe+3 kluci (08,10,15) | 83527 |
20.9.2012 19:41:59
Pěkný večer,
tohle téma mě taky zajímá, protože s touhle mrchou bojuje starší syn od konce června (2x angína, 1x spála rychle za sebou), léčilo se to 3x Ospenem, pak výtěr čistý, ASLO ok, na konci srpna hemofil v krku, další atb a na kontrolním výtěru tento týden tenhle streptokok, takže Klacid. Už jsem z toho docela špatná. Takže jsem zvědavá na zkušenosti a co pak na podporu imunity, sice máme hlídací babičky (já chodím do práce 1-2x týdně), ale syn se do školky letos moc těší. |
KoproFka | 76193 |
20.9.2012 14:04:57
já tedy nevím, odkud jsi, ale kdybys potřebovala dobrého ORL lékaře v Pze, můžu ti dát kontakt na ty své - jsou na Praze 1. Já s krkem už nikam jinam nechodím, jak jsem už psala, na můj krk jsou všichni obvoďáci krátcí.
Upřímně bych se ale zamyslela nad tím tvým obvoďákem - pokud ti dal už 3. ATB a ani neudělal výtěr??? nebo Tě neposlal na ORL.... tam je asi něco špatně.... Jako já vím, že se o své zdraví má člověk prioritně starat sám, ale tohle je ne úplně standardní postup i na mne, laika... |
Raduza | 68805 |
20.9.2012 12:57:04
Měli jsme ho všichni. Děcka měly ospen, manžel nějaký obyčejný penicilin a já něco lepšího, protože nemůžu penicilin. Napřed jsem měla Klacid, ten nezabral. Měli jsme po dobrání pokoj. Ale předtím jsme si to předali všichni. Ostatní byli na výtěru?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.