Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Natašenka | 133027 |
8.8.2015 8:23:18
Jinak šlo o streptokoka, začlo bolestí v krku a pak se objevilo impetigo, hned po nanesení fucidinu vysychalo po 4 dnech žádné mokvavé boláky.
|
Natašenka | 133027 |
8.8.2015 8:21:09
Děkuji, jsem na dovolené, tak to nemám s kým rešit.
|
.kili. | 125672 |
8.8.2015 8:16:56
Impetigo samo ne, jen pokud by bylo způsobeno nefritogenními GAS, pak by mohlo navodit aseptický zánět ledvin těhotné a tak způsobit různě výrazné problémy.
Pravděpodobnost vcelku nicotná. Vyšetření moči za 3 a za 6 týdnů po zašátku onemocnění (impetiga) vhodné, stačí ("papírkem") Pentaphanem. |
Natašenka | 133027 |
8.8.2015 7:43:26
prosím o názor. Pravděpodobné těhotenství v začátku a impetigo? Myslíte, že může poškodit plod? Atb mast zabrala hned, nebylo nutné podávat dále ATB
|
Limetka |
• |
19.10.2014 15:04:31
Mám impetigo už podruhé. Poprvé jsem měla to "štěstí" minulý rok na Vánoce a jelikož doktoři mívají zavřeno, šla jsem s tím na pohotovost už s vlastní diagnózou, internistka mi na moje vlastní přání napsala celková antibiotika a pak jsem to stejně ještě asi 3 týdny léčila Framykoinem. Jenže teď to mám znova, žádné tablety s antibiotikem doma nemám a už týden to mažu Framykoinem a moc to nepomáhá, spíš se to nerozlézá víc. Mám doma z dřívějška nosní kapky Pamycon. Myslíte, že by bylo možné to jím omývat/stříkat? Já myslím, že jo, jelikož je obojí pouze na zevní použití. Antibakteriální mýdlo používám též, ale bohužel to nestačí. A bohužel tuhle radost mám proto, že jsem moc dlouho používala nosní kortikosteroidy a hlen jsem často plivala pusou - a už to bylo. :-(
|
.kili. | 125672 |
3.2.2014 6:03:42
i kyby se ten obrázek povedl, nemyslím si, že by z obrázku dala se seriosně stavět diagnosa
|
Anni&Annika | 50178 |
2.2.2014 23:10:47
my ten framikonin tehdy meli na doleceni...kdyz uz se to slouplo a zbylo tam to ruzove misto a to fakt pomohlo. Na leceni jsme dostali takocou cernou atb masticku..taky tusim zacinala na F....
ale jinak souhlasim, ten hnus se neda zapomenout a budu delat vse pro to, ze nikdy vice |
Míša |
• |
2.2.2014 23:07:48
No mám už bohužel mnoho zkušeností... zabralo několikrát denně omývat slabším roztokem hypermanganu a mastička Bactroban, Framykoin nepomůže. Já to od dětí chytla a zůstaly mi mapy na tváři, dost výrazné. Starší dcera byla přeléčená atb a ostatním stačila ta mast, záleží jak moc to je rozlezlé. Já to měla přes tváře a bradu, super, nepřeji nikomu.
|
Anni&Annika | 50178 |
2.2.2014 17:13:24
Olgavo...neumim vkladat foto, ale ten hnus presne na miste co popisujes a co prorustal dal do nosu, mela nase mala. I doktorka se sdesila. Ale jak jsem psala. Kdyz nezabere masticka na opar, bez s tim k detske lekarce. Pohotovost netreba. Nas tenkrat ta hruza tak videsila, ze jsem si nechala napsat /predtim mela na doleceni framikoin/ dalsi masticku kdyby neco a jelikoz mame novou mudru, napsala nam ted fucidin. Mala od te doby dost trpi na to mit neco kolem nosu, tak kdyz se desim, ze to nevypada dobre, mazu to timhle....pry je to na impetigo lepsi nez framikoin.
|
LaDa_A (2 deti) | 122643 |
2.2.2014 14:26:17
Tu hranici mezi impetigem a oparem je takhle na zacatku tezky poznat. POkud je to impetigo tak to bude chtit preleceni antibiotikama, ovsem na pohotovost bych s tim urcite nebezela.
Ja mam vynikajici zkusenost s propolisovou tinkturou na impetigo. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.