Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Drop | 147259 |
13.11.2016 12:52:38
alergie na něco, začít šetrněji vařit, vyřadit slergen
|
muska22 | 79852 |
13.11.2016 12:31:09
Potřebovala bych poradit ohledně manžela,nebo mě z něho klepne.Už delší dobu má zažívací problémy.Chvíli dobré,a chvíli ho to chytne.Bolení břicha,časté chození na velkou,nechut k jídlu.A samozřejmě protivný jak vřed.Za normálního stavu je to bezva chlap.Prošel kdejakým vyšetřením,kolonoskopie,endoskopie,a naštěstí nic nenašli.Jenže problém trvá.Chtěla bych poradit nějaký přírodní lék,zda máte někdo zkušenost s něčím.
|
Tina |
• |
29.2.2016 20:46:21
ahoj mam prosbu, poradi nekdo co na rihani? syn 7let ma od patku volesti briska, zaludku, a nemuzu si poradne rihnout - popisuje to jakože je mu tezko.Ma dietu, ale porad nastejno. V sobotu vyloucili slepak a jinou brisni prihodu, takze vylozene zazivani. Diky za rady
|
Koulička M | 128389 |
14.11.2015 21:18:30
děkuju
|
Koulička M | 128389 |
14.11.2015 21:05:58
ve zprávě pro praktickou mám, aby mne poslala na gastroskopii.
dietku držím, jak píšeš, ani na nic jinýho nemám chuť, a přesně, vždycky když se trošku najím, tak je mi chvíli líp, pak mě zase začne bolet břicho, tak si dám zase jednu bramboru s vařenou mrkví.......... |
Koulička M | 128389 |
14.11.2015 21:03:23
brali mi krev, moč, sono, rtg vše prý OK, z normální pohotovosti mě poslali na chirurgii
|
Bára a kluci | 27301 |
14.11.2015 19:27:42
Může to být zablokované žebro - od toho dokáže bolet žaludek docela dost. Bolí ale dost specificky, bez nevolnosti, ostrá bolest. Měla jsem se žaludkem právě tenhle problém, fyzioterapie pomohla.
|
Pam-pela | 97353 |
14.11.2015 19:13:20
Ano, s touhle metodou s lidma pracuju (spíš ženy a děti, chlapi to o emocích moc neradi, i když výjimky se najdou), ale je to celý soubor věcí, co jsem se naučila během života, ze všeho jsem si jakoby vzala to, co mi na tom připadalo důležité a potřebné, třeba u téhle metody automaticky používám prvky z kineziologie, ta je známější a přijímanější, ale z mé zkušenosti mnohem méně účinná - jako metoda tedy.
A pak to chce od lidí velikou důvěru - svěřují se s těmi nejtajnějšími a nejsilnějšími věcmi. Pokud bys chtěla, mrkni se na ta videjka (bez znalosti těch bodů a principu, na kterém se pracuje by to takhle nadálku nešlo) a pokud bys chtěla, ozvu se ti...ale až později večer. Co se dá dělat i bez fráziček a popisu emoce je třeba "televizní terapie", to je hodně zajímavé a taky poměrně účinné. Člověk si u nějakého filmu všimne, že je hodně dojatý (negativně) - většinou to bývají podobná témata - opuštění dítěte, opuštění parterem, pocit beznaděje, nešťastná láska - všichni známe takové ty dojemné scény, u kterých se brečí...každý má to "své" téma - stačí v tomhle okamžiku (negativního) pohnutí jen poťukávat dané body...jen tak, beze slov pořád dokolečka...emoce odejde a pokud to člověk takhle párkrát opakuje, může si vyřešit i to, co je na takovou scénu u něj v podvědomí navázáno. To samé třeba pro velkém rozčilení nebo nějakém jiném negativním prožitku, které zrovna probíhají - někdy stačí při té emoci jen po´tukávat...pokud to enjde na těle (což ve společnosti moc nejde ), stačí pak po stranách prstů u nehtového lůžka...končí tam ony meridiány. Pro mě to není tolik účinné, ale aspoň něco , než se zbytečně bát nebo nervovat. lidi kolikrát s úžasem sami říkají, jak ty jejich pocity mizí - strach, vztek, bezmoc, hněv a nenávist...čekají tedy, že budou nahrazeny protipólem - láskou, štěstím, radostí (až je to očekávání legrační) - něčím pozitivním, ale tak to není. Vznikne neutralita - klid, pokoj - odejde to prostě a člověk je neutrální, "prázdný", klidný, je pak na něm, co si "tam" dá na to prázdné místo... |
Bberi | 40972 |
14.11.2015 17:08:43
Mně pomáhají čaje např. himalajské a kefírová houbička ta je super.
|
Koulička M | 128389 |
14.11.2015 16:37:13
Ano, byla bys hodná, ty přímo sama nějak takto lidem pomáháš?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.