| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žaludeční problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 188  [Dalších 108 >>]
Pam-pela 97353
14.11.2015 16:27:36
Kouličko, pokud by tě to zaujalo a chtělas to vyzkoušet a kdybys chtěla poradit třeba nějaké "ťukací fráze" přímo na tělo, písni sem, napsala jsem si tvůj mail a napíšu ti kdyžtak večer teda :-).

Já jsem pro, aby se věci zkusily nějak vyřešit přirozenější a obyčejnější cestou, pokud to jde a pak přejít na vyšší level...ale respektuju, že někdo využívá třeba pouze léčiva, je to každého věc.

samozřejmě pokud člověk žije pod stálým tlakem ohledně práce, peněz, nevyhovujícího partnerství anebo s nemocnými dětmi...pak nelze odbourat vše, protože člověk prostě v té nevyhovující situaci je, ta situace trvá, ale dá se ten stres aspoň prostě upouštět a zvládat i takhle přirozeně a "podomácku". Ublížit si tím člověk rozhodně nemůže :-)
Ropucha + 2 120300
14.11.2015 16:20:27
Zbavit se stresu.
Klid, pravidelný režim, dostatek odpočinku, lehká zdravá strava, pitný režim ..
(Čtyřicetileté zkušenosti, trpím na to od dětství.)
Na rychlou okamžitou úlevu mi pomáhá becherovka, ale na to samozřejmě pozor, nelze aplikovat pořád.
Koulička M 128389
14.11.2015 16:18:58
smudla.stehlikova@seznam.cz

jestli bys ještě měla chuť, já tomuhle dost věřím, kdysi jsem chodila k jedné paní na akupunkturu a podobné, fakt mi to pomohlo, jenže jsme opět u peněz, takže mi zbývá pouze samoléčba........
Líza 17721
14.11.2015 16:16:19
Koulicko, medunku s antidepresivy klidně kombinovat můžeš. Trezalka je něco jiného, tam by hrozily vedlejší účinky. U meduňky úplně v klidu.
Existují i antidepresiva, která i přímo zklidnuji trávení.
Pam-pela 97353
14.11.2015 16:11:12
Těch videjek je tam víc...chce to asi nějak chronoligicky.
Nenutím, je to fakt jen návrh...a vlastní zkušenost ~x~.

https://www.youtube.com/channel/UC8dQIplQ3XAOKD8BxKluVaw

---------------

Tadyhle je už další "odnožka" metody EFT, jsou tam hezky vysvětlené ty body a jak fungují... :-)

Tak jestli zkusíš, přeju hodně zábavy a aby to pomohlo ~x~
Pam-pela 97353
14.11.2015 16:04:21
Kouličko, nejraději bych ti napsala na mail, ale hodím to teda sem.
Dlouho jsem hledala metodu, která by dokázala účinně pomoct lidem, co se mi chodili svěřovat a brečet, vždycky jsem dělal mezi lidma...a samozřejmě i mně samotné.
Zkoušela jsem poměrně dost věcí - i ta dechová cičení, jógu, homeopatii (pro sebe a blízké), bylinky, Bachovky atd...ale narazila jsem na metodu, která je z mých zkušeností hodně účinná - překvapivě - a hlavně rychlá a bezbolestná - ne ani tak na nemoce - to leda jako doprovodně, ale hlavně na psychické problémy a stres.
Je to metoda hlavně na řešení emočních stresů - ten stres se jakoby "vypustí" i s příčinou právě přes ty stimulace akupresurních bodů na meridiánech, ale to chce někdy spíš cizí "ruku" a nadhled.

Dá se ale i doma - používá se "tukání" na akupresurní body...a současně musí člověk naprosto přesně pojmenovat svůj emoční problém - tedy třeba veliký strach, strach leží v žaludku, obava, pocit bezmoci, beznaděj...ono se to v průběhu toho ťukání mění, jde o to správně pozorovat jak se to přesouvá, jak se to mění a kde například ten strach leží...
Tlačivý strach v žaludku, řezavý strach v žaludku, pálí mě v žaludku...

Jde prostě o stimulaci bodů a naprosto přesné pojmenování toho, co mi je...Já to třeba na fyzické bolesti moc nepoužívám , protože jdou sice taky dobře zlikvidovat, ale bolest je červená kontrolka nějakého problému, takže si myslím, že není radno ji cíleně vypnout.
Ale - pokud jsi zkontrolovaná a je to fakt od stresu, zkusila bych to.

Pošlu pár videjek, paní neznám, aby mi zas někdo nevyčítal, že dělám reklamu :-). Ale přijde mi paní rozumná a i ty videjka mi přijdou přehledná a jasná - protože samozřejmě metoda je fajn, ale důležité je, KDO co dělá, tedy jaký člověk a jak si ji přizpůsobí podle sebe, protože to udělá každý.

Někdy je to otázka pár minut si pomoct...

Chce to klid, pozorovat, co se ve mně děje, pojmenovat to a hlavně - být někde o samotě a mít na to čas, protože to vypadá pro pozorovatele legračně ~:-D.
A nejdřív a ta videjka v lidu mrknout a pochopit PRINCIP - jak se to dělá, proč a jak to funguje.
Používá to v zahraničí poměrně dost psychologů a psychiatrů...zvlášť na traumata a fóbie.
1kulička 119729
14.11.2015 15:52:41
meduňku můžeš kombinovat s léky, to nemusíš mít strach. třezalka je v tomto výjimka, s tou se musí opatrně vždy.
Antacidum klidně zkus, je to neškodné ...uvidíš, jestli pomůže - ale je to spíš na trávicí potíže po jídle.
Koulička M 128389
14.11.2015 15:44:17
jo, věřím. Prosím pošli, děkuju.
Pam-pela 97353
14.11.2015 15:39:18
Kouličko, to nevím...my léky moc nepoužíváme.
Pokud "věříš" na akupresurní body a chtěla bys něco zkusit - dá se udělat samoošetření ihned, pošlu ještě jedno videjko ~:-D.
Koulička M 128389
14.11.2015 15:36:40
Na to už dlouho myslím, že něco takového zkusím, jen jsem se nedokopala.

Tu meduňku musím v pondělí probrat s Dr., vím že třezalku 100% nesmím kombinovat s mými AD.

Myslíte, že by na to bolavé břicho mohlo pomoci i třeba nějaké antacidum?
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 188  [Dalších 108 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.