| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Rakovina děložního čípku

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 847  [Dalších 737 >>]
HelenaPa 48800
13.11.2019 5:23:46
Syna se to týká teď. Zrovna řešíme. Prý jsou vakcíny 3. Jedna s doplatkem asi 2000, jedna s menším doplatkem a jedna bez doplatku. Podle výše doplatku se odvíjí i počet kmenů ve vakcíně zahrnutých.
Asi jsme nakloněni spíše tomu očkovat, ještě nejsme definitivně rozhodnutí. Termín je na jaře, aby měl dostatečný odstup od očkování proti klíšťovce.
Pruhovaná 64704
13.11.2019 2:53:55
Očkovat jsem dceru nechala, a to v době, kdy to stálo přes deset tisíc. Kluci se tehdy neočkovali.
Ono to asi závisí i na zkušenostech s nemocemi. Kdo co zažil a čeho se bojí.
Ale já nejsem odpůrkyně očkování 🙂.
Termix 105545
13.11.2019 0:07:30
Mojí dcery se to bude týkat za rok. Hodně jsem to řešila už před rokem, kdy mi to dr. nabízela pro syna. Mně bylo fuk, jestli s doplatkem nebo bez, ale nakonec jsem se rozhodla neočkovat. A stejně to udělám u dcery. Očkovat nebudu. Kdyby později dcera na očkování trvala, až bude za sebe plně zodpovědná, klidně jí to kompletně zaplatím.
+Jana+ 57778
12.11.2019 23:54:44
Nechaly jste své 13 leté dcery očkovat proti HPV a čím? Byl nám nabídnut Gardasil 9 s doplatkem 2,000 CZK - na netu jsem našla Cervarix, který snad má být plně hrazen (máme VZP) - tak nevím do čeho jít - nevíte co je lepší? Nebo je ještě nějaká další možnost? Je ten Cervarix srovnatelný s Gardasilem?
Jana Martinová 45757
2.5.2019 12:34:41
Přeji, ať mamince operace i následná léčba dobře dopadne. Maminka má jako onkologická pacientka nárok na pobyt v lázních. Pokud bude po odstranění dělohy podstupovat následnou léčbu, může si o lázně zažádat po jejím skončení. Může jet např. do Luhačovic nebo do Františkových Lázní, pobyt je na čtyři týdny.
Seberov 27990
1.5.2019 14:56:40
Zdravím všechny,
moc prosím o tipy na lékaře - ideálně z VFN Praha nebo FN Motol, který se zabývá hysterektomií u onkologicky nemocných pacientů.

Sháním pro maminku i všeobecného onkologa, pokud máte dobrou zkušenost - opět ideálně z výše uvedených nemocnic.

Budu vděčná za jakékoli tipy. Děkuji,
Jana
Mili+2 70470
3.1.2017 15:26:15
Matka exsvagrove prodelala rakovinu prsu, za par let se ji vratila v podobe rakoviny delohy, to uz ji vykuchali komplet, a pote zila jeste 20 let a čile pracovala na poli. Hodne sil.
withep 93862
3.1.2017 6:03:40
I v okresních nemocnicích se vyskytují výborní chirurgové, a naopak.
Kaipa 98564
2.1.2017 21:49:19
Díky, asi to zkusím.
Slída 125055
2.1.2017 21:28:09
to je jasný, je to šok, ona ti třeba nemusí říct všechno, protože si to nepamatuje, nebo to nepokládá za důležitý. Je to děsný psycho, ale právě proto, bych do toho v tuhle chvíli fakt nešťourala. Nech ji, at mluví, at ti řekne co chce, nebo že neví co má dělat, pak se nabídni, ale v tuhle chvíli, je to fakt o hubu, ale o její. Můžeš si to jen zkusit a zítra naslepo zavolat do MOU a zeptat se, co v takovým případě se dá dělat a jak rychlí by mohli být, ale počítej i s tím, že ona může tvoji pomoc odmítnout.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 847  [Dalších 737 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.