| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Rakovina děložního čípku

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 847  [Dalších 727 >>]
Kaipa 98564
2.1.2017 21:19:47
Snad jsem to nepopletla, ale kamarádce to snad říkal dr. Ale je možný, že už to motám. Hrozně mě to vzalo, a co teprve ona. ~n~
Slída 125055
2.1.2017 21:13:32
jak víš, že to dělohou neprorůstá? záleží na velikosti, typu nádoru, uzlinách a ev. angioinvazi ... to ti ted nikdo neřekne, je to sice hrůza, ale bez definitvní histologie neví nikdo nic....
Kaipa 98564
2.1.2017 21:02:59
Já jsem asi naiva, myslela jsem, že by to (pokud tedy nebudou metastázy, což doufám, že ne, snad se to podchytilo včas, dělohou to neprorůstá, ale zase chtějí dát pryč všechno, tak nevím, ale to asi nikdo) mělo být vyřešeno tou operací a následně sledováním. Takže ne? Vím, neví nikdo.
magrata1 95172
2.1.2017 20:57:00
no, to právě říkala ségra. předem promyslet, jestli si bude objednávat sanitku, někdo ji bude vozit nebo jak by to bylo.
Slída 125055
2.1.2017 20:53:20
tak oni ji na ten žluťák asi vezmou, ale je otázka kdy? navíc podle toho co píše Kaipa, třeba ta kamarádka ani nechce jinam, nemusí mít možnosti dojíždění, .... achjo, snad to dopadne dobře ať na okrese nebo v mou. ~x~
magrata1 95172
2.1.2017 20:47:32
Tak jsem zjišťovala. Jedna osoba mi řekla, že máš ty zkusit zavolat na gyn. ambulanci na Žluťák, říct, že jsi sestra a zkusit se nenechat odbýt, že by se chtěla léčit tam. Ségra říkala, že by to v této fázi už nechala tak a podpořila ji psychicky, že si myslí, že když už byla jinde, je malá šance, že ji vezmou na Žluťák. Ale je to její domněnka.

já jsem si z toho učinila závěr pro sebe, že kdyby bylo podezření, že mám rakovinu, hned řeknu doktorovi, že se chci léčit na Žluťáku. Přečachrování asi bude složitější než rovnou jít tam. Ach jo. Držím palce.
Dadyna s mláďaty 150151
2.1.2017 20:37:22
Teď čtu tohle - moje kamarádka, o které píšu níž, byla na operaci právě hned po tom prvním lékařově návrhu ještě ve stadiu nějakých nejasných atypických změn, takže - co píšeš, že měla tvá kamarádka v létě. Takže moje odpověď tímto není úplně k věci, omlouvám se. Nicméně platí, že držím palce ~;((
Slída 125055
2.1.2017 20:33:49
omlouvám se, v léte první histologie, před měsícem nová ... už jsem doma.
katkahlida 91297
2.1.2017 20:30:11
Moje babička, ve 37 letech ... několik let vse potom OK v 72 letech zemřela na rakovinu tlustého streva. Je to uz ale 25 let.....
Slída 125055
2.1.2017 20:29:48
Počkej v létě měla diagnostikovaný karcinom a v lednu jde na operaci? to je nějaký divný. Nicméně, já na tvém místě, bych jí do toho nemluvila do operace a definitvní histologie. Oni se na okrese nepouštějí do větších akcí než na které mají možnosti. V případě že bude nutná chemo nebo radioterapie může si vybrat jakýkoli špitál, tak aby bylo v jejích možnostech na terapii dojíždět a potom tam 5 let dojíždět na sledování a podstupovat různá vyšetření v rámci sledování.
Vem to prakticky, když se nechá odoperovat na okrese a vemou rozsah takový jako si psala, víc vzít nemůžou a pak získá čas na to si vybrat zařízení, kterému důvěřuje. Důvěra v lékaře který ji bude mít v péči je v léčbě dost zásadní.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 847  [Dalších 727 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.