Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Libii | 55216 |
![]() |
3.4.2017 19:44:55
Byly to nějaké speciální cviky?
|
Libii | 55216 |
![]() |
3.4.2017 19:42:53
Cvičíme už rok, ale nepomáhá to, stejně se to zhoršuje. Takže teď ten korzet.
Na cvičení jsme chodili na rehabilitace, ale i na Vojtovku. Snad ten korzet zabere, ale z toho přespání do budoucna máme strach. Uvidíme jak se k tomu postaví, ale sama dneska v nemocnici viděla, že hodně mladých slečen korzet nosí. Nelitujeme, snažíme se podpořit... Moc děkuji za odpovědi. ![]() |
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
![]() |
3.4.2017 18:28:29
Já jsem korzet odmítla jako léčebnou metodu, takže mi ho ani dělat nenechali.
Ale to cvičení bylo perfektní, dodnes děkuji bohu, že jsem natrefila na tak dobrou rehabilitačku. |
sovice | 18997 |
![]() |
3.4.2017 18:22:52
A cvičení je samozřejmý doplněk!
|
sovice | 18997 |
![]() |
3.4.2017 18:22:10
Jo a osvědčilo se nám brát korzet jako lehce otravnou samozřejmost, žádné velké litování, žádné velké cavyky, pomoct jí, aby se za něj nezačala stydět, aby se nevyhýbala akcím s přespáním... Po jistých úvodních rozpacích je v klidu, bere to jako jiní třeba rovnátka.
|
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
![]() |
3.4.2017 18:20:42
Nemám zkušenost s korzetem. Zato se skoliózou ano. Měla jsem adolesc. skoliózu skoro 30 st. Korzet jsem odmítala, chodila jsem to dětského RHB ústavu jednou týdně cvičit. Doma jsem cvičila 2 x denně - ráno a večer. Cvičila jsem ty cviky od RHB pracovnici, pamatuji si je dodnes a občas, když mě bolí záda, stále fungují.
![]() Skolióza se mi zlepšila za ten rok o cca 15 st. Takže já doporučuji spíše cvičení, zpevnit svaly podél páteře. Jinak holky u nás ve škole korzety měly, na spaní si nestěžovaly. ![]() |
sovice | 18997 |
![]() |
3.4.2017 18:17:33
Dcera má korzet na noc už třetí rok. Ve skolioporadně jsou spokojení, stav se drží (nezhoršuje se). Je třeba dodržet přivykací režim, jak vám vysvětlí (nebo vysvětlili).
Dcera s sebou korzet vozí opravdu všude, i na jednu noc; spala s ním na táboře v tee-pee, ma školním výletě přes noc jí ho gentelmani ze třídy nesli na vlak a z vlaku; šplhala s ním na půdičku na seník... Jde to. Spí se na převážně zádech, méně na boku, na břiše to nejde. Je třeba mít dobrá bezešvá trika. A pokud spíte v chladnější místnosti nebo při menstruaci dcera nosí pyžamové kalhoty hodně volné, aby se daly natáhnout přes korzet - pod ním ji tlačí. Jednou se začala dceři dělat drobná hrčka na žebrech, kde korzet příliš tlačil, to místo na korzetu "vydlabali" a změkčili. |
Libii | 55216 |
![]() |
3.4.2017 18:05:46
Dnes jsme si vyzvedli korzet a dcerka 12 let jej má nosit na noc. Docela se toho bojíme jak bude spát atd. Má tady někdo zkušenosti s korzetem na noc, pomohlo vám to? Budu velice ráda za odpovědi, zkušenosti, děkuji
![]() |
Lassiesevrací | 134328 |
22.1.2017 18:14:29
Kili, buďte tak laskav a nekomentujte už mnou založenou diskuzi.
Děkuji. |
.kili. | 125672 |
22.1.2017 14:32:38
"Pokud tedy nemyslíte hlášku: "Nemohu na vás nic najít, ode mne je vše v pořádku, dojděte si na psychiatrii""
To je Vaše hláška vůči mně, zrovna (a nejen) v diskusi k tomuto thematu. Projikujete obavy vlastního svědomí do ostatních. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.