| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Anémie - chudokrevnost

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 696  [Dalších 546 >>]
Nux 115203
19.9.2013 23:33:37
Jo, takhle. Tak to jsou ale jen hypermobilní klouby, ne celkově. To znám, ne u sebe, neteř má hypermobilní klouby. Já mám klouby šlachy a svaly přiměřeně pevné a zatuhlé.:-)
Proč ten dotaz vlastně?
Nux 115203
19.9.2013 23:31:09
No, u dětí to musí být obzvlášť těžké sledovat jejich stav, když mají takové problémy. Chuděrky.
Snad to má ale lepší prognózu, a budou v pořádku...Co? Co ti řekli?

Moje mamka když dostala krevní konzervu, někdy byla jak opilá. To bylo zvláštní, popisovala, že se cítí v rauši, až jsme podezřívali, že tam byl darovat krev asi nějakej feťáček.~:-D
Le stejně to bylo u ní jako lít vodu do cedníku. Pomohlo to na chvilku.~7~
*Aida* 5732
19.9.2013 23:28:50
Hypermobilni znamena, ze mas vetsi hybnost kloubu. Ze se treba dotknes palcem u ruky te ruky zepredu nebo das na ruce prsty dozadu o vice nez devadesat stupnu. Nebo se dotknes bez problemu rukama zeme a nemusis krcit kolena.
Nux 115203
19.9.2013 23:25:47
Njn, někdy genetice nejde úplně uniknout. Ale snad vitamín D a vápník jde dostat do těla, ne? Nebo tobě se netvoří vitamín D ani když chodíš na slunce?

Nux 115203
19.9.2013 23:23:27
No, já už nějak smířená jsem, že jsem asi blázen, proto si v tomhle fakt nevěřím. Ale ty příznaky jsou skutečné. Koho by bavilo hrát si na udýchanou kozu, když nemusí...

Hypermobilní nejsem, spíš naopak. Jsem zdechlá jak něco, a ztrácím fyzičku, a následně jak nejsem v kondici, tak se rychleji zadýchám, a tak stále dokola.
Začarovaný kruh. Ale spíš jsem jen líná.
*Aida* 5732
19.9.2013 23:22:39
Ha, klouby me boli, protoze nemam ten vitamin D. A momentalne nemam ani vapnik, jsem cela divna. A moje babicka mela stejne problemy, rekla bych, ze u ni to skoncilo krivici. Asi je to taky vrozena neschopnost tela...
Nux 115203
19.9.2013 23:20:17
Babí léto bude. Mám ho objednané na říjen. fakt.~;)
Nux 115203
19.9.2013 23:19:15
Klouby u prstů? Máš revma? ~e~
To je mi líto...psát s bolavými prsty, au.

K tvým otázkám:
Tlak mám dobrý. Hypoglykemii mají i lidi co nemají cukrovku, hladina cukru v těle kolísá běžně. takový ten třes, nesoustředění, nervozita...a když se trochu najíš, tak to přejde. To jistě znáš taky.

Uši mám v pořádku, myslím. :-)
Jak chodím na sluníčko, Nevím, normálně, asi jako každej.
Co má s anemií gastro? No je to první, kam tě doktorka pošle poté, co se nevstřebává železo. Hledá se únik z těla. Takže se vyšetří žaludek, pak střeva pak se teprve pokračuje dál. Pro mě je ale tohle všechno zbytečné. Moje mamka trpěla těžkou anémií hodně let, nakonec na to v podstatě i umřela. Viděla bych tak trochu příčinu i ve vrozené schopnosti vstřebat železo ze stravy.

Jinak já vůbec nějak moc nereaguji na počasí, povětrnostní vlivy, biozátěž, tlak teplota rosný bod...to nemá moc vliv. Nic takového necítím. Ani úplněk neprožívám, někdy spím blbě i bez něho, jindy dobře i při úplňku.

Tak nevím. Asi budu ten hypochondr, no.
*Aida* 5732
19.9.2013 23:16:05
Hele ja jsem se taky mela za hypochondra a fakt ta unava byla primo silena. To se pak spadne do deprese raz dva. Ze se prislo na to, co mi je, je ohromna uleva (clovek to lip snasi a nema se za blazna).
Jestli mas pocit, ze ti neco chybi, tak za tim jdi. Jo nejsi nahodou hypermobilni?
NovákováM 120401
19.9.2013 23:10:28
To nenamlouváš, čekalo se babí léto a vypadá to na slotu... to taky s náma cvičí.

Jinak nic nezlehčovat, tlak lítá jako zběsilý a změny počasí s tím souvisí, o tom žádná.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 696  [Dalších 546 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.