Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zuuuza | 66577 |
1.3.2012 22:01:02
Literaturo, kojíš? Já tím poslední týdny trpím docela dost. Už mě to značně omezuje. U MUDr. jsem zatím nebyla. Ale odstavila jsem úplně syna (v květnu mu budou dva), beru hořčík, chladím ruce pod proudem ledové vody. Dávám tomu ještě pár dní, jestli se to nesrovná (u mně je to asi hormonální příčina). U staršího syna mě to po úplném odstavení odeznělo (znovu začalo ke konci druhého těhotenství). Budí mě to v noci, bolí to přes den. Bolest šla až do ramena.. 12.3. jdu k chlapíkovi, co dělá čínskou medicínu. Uvidíme. Zkusíme bylinky, akupunkturu. Operaci bych se ráda vyhla. Držím palce
|
culík +1 | 117857 |
1.3.2012 21:02:07
Moje máma na tom byla, jen lokální umrtvení, trvalo to asi půl hodiny. V ten den jsem ji tam vyzvedala. Po operaci nesměla 3 týdny ruku používat na nic těžkého a minimálně měsíc s tím řídit (ale neměla posilovač řízení). Pak to docela šlo. Jo a operace ji pomohla, už ji to nebolí
|
Haaribo | 87262 |
1.3.2012 20:04:54
Byla jsem na operaci s pravou rukou před rokem a půl. Na klasické v lokále. No, pro mě bylo nejhorší, když se nerv uvolnil a začal se prokrvovat, omdlela jsem bolestí, fakt to bylo ukrutný, ale trvalo to jen pár minut. každopádně mě ruka přestala bolet a brnět. Nicméně i teď mě při větší námaze bolí, tak hlavně nečekej, že je operace všemocná. Docela dlouho, skoro 3 týdny trvalo, než mi ruka oplaskla a mohla jsem tak nějak fungovat. O laparo nic nevím, ale nejspíš nebudou tolik bolavé tkáně (já měla modřinu do poloviny předloktí) a tím bude i hojení lepší a rychlejší, tak bych to zkusila.
|
literatura | 109345 |
1.3.2012 19:51:38
to já taky doufala, ale
marně |
literatura | 109345 |
1.3.2012 19:50:35
hraniční nález jsem měla už před těhotenstvím, v těhotenství, hlavně ke konci, se mi to hodně zhoršilo, v porodnici mě nejvíc bolely ruce, čekala jsem, jestli se to nezlepší, bohužel právě naopak,
budím se v noci, ráno necítím prsty, nošení dítka dítka určitě rukám nepřidá, ale horší je pro mě vožení kočárku, věšení prádla... o endoskopii uvažuju právě kvůli potomkovi, taky si moc nedovedu představit, jak budem po operaci fungovat |
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
1.3.2012 19:44:00
Ahoj Literaturo,
neporadím, naopak, ráda bych se poptala... mám teď zánět šlachy na zápěsích, z nošení syna Doktor říkal, že pokud by nepomohla léčba mastí a Ibalginem, tak hrozí také operace... Nějak si neumím představit, jak bych to pak dělala se synem (4,5 měs), jelikož nosit ho prostě musím Přiznám se, že z té operace bych měla trochu vítr, o tom druhém řešení jsem ani neslyšela. Chci se zeptat, máš to také z nošení dítka nebo z něčeho jiného? Popř. jaký byl u tebe vývoj "úrazu". Děkuji a přeji, ať jsi po operaci brzy fit. |
Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. | 123501 |
1.3.2012 19:12:13
Tchyne byla pred rokem. Klasicky zakrok jen lokalni umrtveni, trval pul hodky, druhy den prevaz za tyden vytahnuti stehu. Prvnich par dni se bala s tim pohnout, ale nebolelo ji to a ma to dobre. Omezenou hybnost nema hojeni bylo dobre a to ma cukrovku.
|
literatura | 109345 |
1.3.2012 19:06:22
Dobrý večer, čeká mě operace postupně obou rukou syndromu karpálního tunelu. Mám dost vážný nález, jiné řešení nepřichází v úvahu. Můžu si vybrat z dvou variant, klasického řezu a endoskopické operace v celkové narkóze. Nemáte někdo zkušenosti s tou endoskopickou operací? prý má být rychlejší hojení, ale provádí se jen v celkové narkóze. Mám doma mimino, tak se obě ruce hodí. Díky za zkušenosti.
|
Zuuuza | 66577 |
22.2.2012 21:35:57
Simčo, četla jsem to na starší diskuzi Teď jsi bez obtíží?
|
Mamisek | 92670 |
22.2.2012 20:52:27
No potěš. Já jsem tedy doufala, že to skončí porodem
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.