Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lucka, mám 3 děti |
• |
5.4.2012 18:28:03
Za tu endoskopickou operaci se platí jak kde, já byla v Plzni v Privamedu a dala jsem za to 5500kč, platí se endoskopický nůž. V Praze jem našla to samé za 8-10 tis.Dneska je to 14 dnů a ¨jizvička 7mm není téměř vidět a potíže ustoupily, nic mě nebrní. Jen je ještě trochu cítit slabá bolest v ruce, jak se to hojí uvnitř. Nesmím to přetěžovat, jenže jsem přes týden sama na 3 děti a musím dělat spostu věcí...Uvidí se za déle, ještě mě čeká kontrola za 2 týdny tam, co mi to dělali.
Zdravím |
yweta |
• |
2.4.2012 15:18:19
Jsem obj na prohlídku,asi před 6lety mi byly diag karp tunely,ale nic mi nedoporučili,že krvavé metody nic neřeší,teď mám bolesti i v loktech až do ramen,tak mě asi zákrok nemine,volila bych tu endo,tak jen dotaz kolik se platí.Díík.
|
Lucka, mám 3 děti |
• |
26.3.2012 16:23:15
Dobrý den, zrovna jsem od čtvrtka po operaci karpálního tunelu. Zvolila jsem tu endoskopickou, je to sice v narkoze a paltí se to, ale po operaci žádné bolesti. Ruku mám na 10 dnů na dlaze a mám 1 steh, takže jizvička bude časem neznatelná. Prsty mám pohyblivé, tak s tím ledacos zvládnu lehce přidržet. Mám na starosti 3 děti, takže potřebuji být brzo v pořádku. Jsem ráda, že jsem našla na klasickou operaci a nebudu mít rozřezanou dlaň. Časem mě čaká ještě i levá, ale už se nebojím a zase zvolím endoskopický zákrok.
Lucka |
Lenka |
• |
11.3.2012 20:29:05
Dobrý den.
Už přes dva roky mě trápí opakovaná bolest zápěstí, která se mi vrací v nepravidelných intervalech (momentálně je to po páté) a do 14 dní po zklidnění ruky zase odezní. Na chirurgii mě většinou odbydou mastičkou a ortézou s tím, že se jedná o zánět šlach z nadměrné zátěže, ale já si opravdu nejsem vědoma, že bych kdy několik dní před začátkem bolesti ruku zatěžovala (jsem student, nepracuji, nesportuji). Zápěstí mě bolí na hřbetní straně ruky pouze v jednom bodě (karpál tudy prochází), ale nemám pocity brnění či bolesti prstů. Za to ruku nemohu ohnout, při pohmatu na místo bolí jako čert, občas je bolest tak silná, že v ní neudržím ani hrnek. Úlevou je pro mě znehybnění a teplo. Myslíte, že by se mohlo jednat o syndrom karpálního tunelu? Měl někdo z Vás podobné příznaky a byl mu diagnostikován? Předem děkuji za odpovědi. |
Dana | 8242 |
2.3.2012 8:57:47
Já s tím mám také problémy. Operaci mi doporučovali na plastice jen s lokálním umrtvením, v případě,že by se to rapidně zhoršilo. Po autonehodě jsem byla na rehabilitaci se zády a některé cviky jsem díky karpálům nemohla vůbec cvičit. Fyzioterapeutka mi nějak reflexní masáží a masáží zápěstních kůstek nebo nevím, co mi dělala, ale od té doby se mi to o dost zlepšilo a necítím žádné bolesti, brnění, pálení - prostě nic.
|
literatura | 109345 |
2.3.2012 8:22:37
díky za podporu, musím zorganizovat rodinu
|
Haaribo | 87262 |
2.3.2012 8:21:06
Akupunktura na karpál neskutečně bolí, už nikdy bych to nepodstoupila!
|
Simča, dcery *1988 a 1997 | 3201 |
2.3.2012 0:18:51
Literaturo - mám operované obě ruce, klasicky (tenkrát se to jinak nedělalo). Hned po operaci mne přešly ty šílený bolesti - odmítla jsem léky proti bolestem po operaci, Mudr nechápal, přišel mi říct, ať si je vezmu, ať se netejrám.... Vysvětlila jsem mu, že bolesti PO operaci nejsou nic proti bolestem PŘED operací...
Jen tě chci upozornit: Po operaci by jsi s operovanou rukou neměla NIC dělat nejlépe 6 týdnů!!!! Ženský, co byly se mnou na operaci byly propouštěny domů na neschopenku na 8 týdnů... Mně Mudr pravil, že já neschopenku nepotřebuji, neb jsem na mateřské DOVOLENÉ . No, manžel si vzal paragraf a následně i neplacené volno a nenechal mne nic dělat... Ty "hrdinky", co dva - tři týdny po operaci už "... dělaly všechno, bez nich by to doma nešlo..." si pak po dvou letech stěžovaly na opětovné bolesti. Já mám levou ruku operovanou před 23 a pravou před 22 lety a potíže naprosto nemám a neměla jsem ani v těhotenství (nemoc se u mne projevila v těhotenství s první dcerou). Držím palce, ať je vše OK Simča |
Zuuuza | 66577 |
1.3.2012 22:14:24
Tak moc držím palce.. Nekojíš už asi déle, co? Hodně štěstí. Já zkusím čínskou medicínu a doufám, že bude líp. Taky mi nic nepomáhá. Poslední dny to vnímám stále. Ani u toho počítače bych neměla sedět. Mravenčí a bolí to při vysávání, žehlení, řízení auta, psaní sms, tlačení golfek, v noci mě to budí.. Už mě to štve. Ale na operaci bych nerada. Mamku to taky trápilo, chodila nějakou dobu na rehabilitace..
|
literatura | 109345 |
1.3.2012 22:03:55
už nekojím, ledová voda zabere tak na pár minut, brala jsem magnezium v těhogtenství, B vitamíny, vše pomůže jen máilo, na chvilku
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.