| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní paraziti

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 201  [Dalších 71 >>]
Marketa
  • 
6.5.2014 21:00:39
Určitě to jsou vši. Moje dcera jich měla strašně moc a šampony vždy pomohly jen částečně. Od té doby, co používáme na vlasy tuhé mýdlové šampony už má několik měsícu klid.
CisloPi 131067
6.5.2014 17:36:51
Vši - podobná čerstvá zkušenost :-(. Taky jsme nic neviděli a po projetí všiváčkem padaly mrchy ven.
Teď je v lékárnách nějaká akce na Paranite - olejový sprej + šampon + všiváček. Na dvě osoby i opakovanou kůru to vydrží.

Pole levandulové 23006
6.5.2014 13:10:27
Jerry, my mame taky husty,ma docela silne ty zuby a pruzi, dobre se s nim dostanu mezi vlasy az k hlave. Pak mame taky kovovy, ale mensi, s kratsimi a hustsimi zuby a ten to neprocese az tak dobre. Plastove jsou nanic uplne.
Lída+4 138596
6.5.2014 13:06:28
Doporučuju silikonovej olej, dá se koupit i ve spreji. Je levnější než přípravky z lékárny a funguje dost dobře - vši na něj nemůžou získat rezistenci, protože je prostě mechanicky udusí.
mochito 37531
6.5.2014 11:55:31
jo koukám, že je mají na netu, tak zkusím klasickou lékárnu. Já měla od kámošky půjčený takový fakt velmi hustý, nebyly vůbec vidět mezery, byl skvělej. Tak to musím okouknout. Dík.
Pole levandulové 23006
6.5.2014 11:53:21
My ho meli v tom baleni z lekarny s pripravkem, ale treba tady
http://www.lekarna.cz/parasidose-kovovy-hreben-1ks/
Pole levandulové 23006
6.5.2014 11:50:27
No, tohle vsi budou. Taky jsme to kdysi meli takto - prohledavala jsem pravidelne a nic nenasla, az kdyz uz jich bylo vic. Nastesti zabral Paranit z lekarny, takovy ten olejovy pripravek a k nemu kovovy vsivacek s dlouhymi zuby, co u nej byl pribaleny. Mame vsichni huste vlasy, tak ten jediny to vycesal - plastovy nezmohl nic.A pak samozrejme rucne tahat hnidy, ktere se najednou vylouply.
mochito 37531
6.5.2014 10:03:12
Holky, kde kupujete kovový všiváček? Ty plastové mi přijdou málo husté.
Elllis 273
6.5.2014 9:20:12
Opakuji tolikrát a nechávám působit tak dlouho, že ani hnida neunikne ~t~
Možná tam ani nebyly, já fakt nevím, viděla jsem jen ty vyčesané lezoucí potvory v umyvadle, v žádné hlavě jsem nenašla vůbec nic a to jsem docela bystrozraká ~d~
Raffy
  • 
6.5.2014 9:08:59
Vsivacek uz je nase povinna vybava domacnoasti, mam i plastovy i kovovy. i kdyz jak syn roste / 6 trida/ tak vsi ve tride ubyva. nejhorsi byla 1-3 trida.
Me se osvedcil pripravek na vsi bazi oleje, ted si nevzpomenu jak se jmenoval. Natres tim vlasy, 140 minut pockas a vsivackem vycesavas. Vsi se udusi, ale hlavne jdou perfektne vycesat. Moje mamka takhlůe jednou synovi prohlizela hlavu, nenasla nic, ja nastoupila s toule metodou a jak jsme je pekne mrchy vycesali :-) a vyhubili :-)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 201  [Dalších 71 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.