| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní paraziti

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 201  [Dalších 81 >>]
Alena
  • 
24.3.2015 21:53:11
Vsi jsou prkotina. Mimo vlasy lehce chcipnou, vsechny ty opatreni typu prepirani vseho povleceni a mrazeni cepic jsou zbytecna, clovek vyresi hlavu a je to. Ale stenice to je jina liga. Staci si precist neco o jejich hubeni. Je to velmi tezko znicitelne plemeno.
Lassiesevrací 134328
24.3.2015 21:44:00
No to je představa.... pavouci mi nevaděj, ty dokonce zachraňuju, zvládla bych vši i ty blechy, klíšťata taky psům vyndavám, i když jsou jak borůvky....ale štěnice lezoucí z matrací, to je teda :-©
Luppa 125896
24.3.2015 21:29:11
Na stenice jsem narazila jednou na dovolene... Nekolik dni trvalo, nez jsem zjistila, ze pokousana vazne nejsem od komaru... Bylo to strasny... Dkonce to nejhorsi co jsem kdy videla.. V noci vylejzali z matrace a byl to fakt otres. Bylo to v Asii ve ctyrhvezdickové hotelu. Tam jsoumproste vsude ~:(
Pam-pela 97353
24.3.2015 21:25:55
...štěnice naštěstí ne, ale tak před víc než půl rokem jsme měli doma blechy ~8~~8~ - nezničitelný blechy!
Protože jsme mívali vždycky doma nějaké zvíře, občas se sem tam nějaká blecha na psovi našla a lehce jsme ji zlikvidovali - ale tohle bylo příšerný! Odblešování zvířat, vysávání, postřik...veterinář se "smál", že je letos invaze blech a že jsou velmi vytrvalé. Psovi pomohl obojek, malého psa jsme stříkali a kočce jsme dali tabletku, která fungovala sice skvěle, ale kočičí reakce byla příšerná, vypadalo to, že má svou poslední hodinku.
A za 3 týdny jsme našli blechy znova!
No a pak blechy zmizely a naštěstí se už neobjevily.
Předevčírem říkali ve zprávách, že polovina zvířat, které projdou veterinárním ošetřením, je letos zablešená, že je to strašné a blechy se ničí špatně, že jsou rezistentní.

Takže mít doma ještě štěnice, tak se asi zavěsím do houpací sítě pod strop...strašně se jich štítím.

Jednou jsme domů přinesli v krabici od banánů švába amerického - obrovskou bestii, co se nevešla ani do skleničky od přesnídávky, naštěstí se nerozmnožil.

Eva + Klárka2/07 93216
24.3.2015 21:23:10
loni jsme je měli v domě (panelák, 13 pater). byly mrchy pod náma, vedle nás, my byli taky poštípaní (ale asi komáry) - u nás se nenašly.

je to hnus a je to horší než vši
Viola 137597
24.3.2015 21:13:53
Údajně se v naší zemi opět významně začaly vyskytovat štěnice. Máte s nimi nějakou zkušenost? Přivezly jste si je odněkud z dovolené, ze služebky z hotelu, z lázní apod?
Přiznávám, ta představa mi přijde daleko odpudivější než třeba vši, které dítko jednou přivezlo o prázdninách z tábora.
N.
  • 
7.5.2014 9:19:23
Pokud ma dcera vsi, tak porste sednu a vybiram...třeba i 3 hodiny v kuse, vlas po vlasu.
Osvedcil se mi na to olivovy olej, zahubi(udusi) sice jen zive vsi, ale ještě po trech hodinách ma dcera vlasy dostatecne mastne, aby se z nich hnidy dali stahnout.

Jinak používáme Hedrin olej na vsi, ten (pry) zahubi i hnidy, ale z vlasu je nutno odstranit mechanicky. A po hodine uz jsou vlasy suche a hidy se vybiraji spatne.

Takze za me: kombinace Hedrinu a olivace. Mmch. po olivaci mela dcera vlasy krasne hebke, a na par dni nemela presusene konecky.
Babsi+2 63297
6.5.2014 23:13:36
Nepřežijí, ale na vlasech je mám přilepené pořád. I u dětí vidím přilepené hnidy, které postupně odrůstají (dle délky vlasu se dá hezky poznat, koho zasáhla první vlna a koho až druhá:-)))).
drni
  • 
6.5.2014 22:43:49
Zehlit zehlickou hnidy to zarucene nepreziji mam vyzkousene
lednovka 57771
6.5.2014 21:33:53
u nás taky aktuální záležitost...akorát teda já už pár dní u dcery nacházím hnidy, lezoucí vši byly jenom čtyři, ale těch hnid se vůbec nemůžeme zbavit!!!! Už nevim co dělat, poctivě jsme vlasy umyly několikrát, ale ty hnidy se musí prostě vybrat...každý den jich ale pár najdu~o~ a už jsem z toho šílená, dcera chudák taky jak se jí furt vrtám v hlavě... dokonce jsem dostala doporučení na jednu lékárnu tady co dělá extra přípravek, jen se to ředí ve vodě a s tím se myjou vlasy...potom má prý spolehlivě zahynout všechno, ale sem tam jí hnidu prostě i tak najdu-má vlasy hustý, do půli zad :( Pomooooc~5~~5~
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 201  [Dalších 81 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.