| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Tetování

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 2128  [Dalších 2028 >>]
K_at 121378
28.4.2020 20:19:41
Susu, ještě že těm lidem nevidíš pod oblečení ~6~ kámoška má velkou kérku. Kdokoliv by s ní přišel do pracovního styku by nikdy netipoval, že zrovna ona.... Prostě dáma, střízlivě oblečená, atd.
Alraune 129596
28.4.2020 20:19:18
A samozřejmě ho člověk může odpálit s tím, že teetování, stříhání psů, nebo sportovní rybolov je zvrácená blbost :D
Alraune 129596
28.4.2020 20:16:01
Tetování vůbec není defnitivní. :) Naopak, je to věc, která se vyvíjí... nebo úplně změní. Jsou různé koncepce... někdo ho používá jako časovou osu, někdo jako celoživotně doplňovaný projekt, někdo třeba jako nálepky na kufru, odevšad si přiveze vzpomínku. Někdo ladí celé tělo, někdo míchá styly... pak jsou ještě vyřezávačky, vypalovačky, tetování různými tradičními styly... je to velký a složitý fenomén se spoustou různých konotací.
Alraune 129596
28.4.2020 20:08:41
Malá tetování jsou většinou ošklivá... vypadají jako modřina, nebo flek... a obecně je třeba o tetování se starat a tak jednou za pět let udělat cover.... obnovit, osvěžit, doplnit. Zanedbaná kéra je stejně ošklivá jako odrostlý vlasy nebo olámany nehty. :)
Alraune 129596
28.4.2020 20:04:56
V čr je spousta opravdu kvalitních studií i vítězů různých tatérských "veletrhů", jen ten, kdo se o to nezajímá, o tom prostě neví.
To je stejné, jako ten údiv, že se otevírají psí salony... :) Kdo je nepotřebuje, nejspíš jejich existenci ani neznamenal, zatím ten, kdo ano, ví, proč vytahuje z kapes tisíce. Prostě je to koníček, který člověk může provozovat na různé úrovni.

Mmch, tetování je často i cesta, jak se vyrovnat s opravdovým problémem. Popáleniny, ošklivé jizvy, chybějící bradavky po amputaci prsou, to jsou všechno docela časté indikace. I alopecie třeba... člověk změní něco, co je evidentně defekt v něco, co se mu líbí.
Koliha velká 153026
28.4.2020 19:18:16
Nelíbí se mi to. Zvlášť ne na ženách. Nevadí mi tedy malé decentní tetování ve formě malého šperku nebo symbolu někde, kde si toho člověk nemusí ani všimnout, ale potetové ruce nebo krk nebo velké plochy mi přijdou mimořádně odpudivé. Nekomentuju, neukazuju prstem, ale myslím, že jde prostě o jinak nastavené lidi než já.
Analfabeta 141613
28.4.2020 19:12:03
Mně se to teda nelíbí. Je fakt, že dřív to prý mívali hodně vězni, ale já jsem se s nimi nepotkávala a nikdo mi taky tetování neukazoval. Je sice fakt, že některá tetování jsou doslova umělecká díla, ale je to obor, který jde tak nějak mimo mě.
Pole levandulové 23006
28.4.2020 19:10:23
Tak hlavně v dnešní době je to úsměvné. Neřeknu, kdyby byl rok 1990, kdy to opravdu nebylo tak masově rozšířeno a byla to spíš výsada kriminálníků, kde tomu většinou odpovídalo i provedení. Ale po mnoha letech, kdy se nechal tetovat prakticky každý, napříč sociálními vrstvami, je to opravdu běžné i u lidí s vysokým vzděláním a v různých profesích, není to věc, která by se v hovoru probírala jako nějaká výjimečnost. Dnes je ojedinělé spíš nebýt tetovaný.
-Velšice- 152842
28.4.2020 18:54:50
Susu, co ti preskocilo? ~v~ Smir se s tim, ze nyni bude potetovana generace napric profesemi. A i ty si budes muset zvyknout,bez ohledu na to,zda se ti to bude, nebo nebude libit ~d~
Abigail* 76789
28.4.2020 18:24:58
Tetování se mi nelíbí. Menší mi teda na ostatních nevadí, ale na ty větší se mi i špatně dívá. Je mi to psychicky nepříjemné ~:(. Ještě horší jsou ty roztahováky v uších, na takový lidi se podívám a chce se mi zvracet.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 2128  [Dalších 2028 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.