Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kosatka2 | 89902 |
28.4.2020 17:44:31
Já vloni nosila parádní "tetování" technického vzhledu - materiál jako je pro děti ve žvýkačkách, akorát speciálně vyrobené k jedné příležitosti. Bohužel mi nezbylo žádné do zásoby, ani bych neodhadla, že mě to tak bude bavit nosit. Vydrželo pěkné tak 14 dní.
|
troposfera36 | 152458 |
28.4.2020 17:30:27
To verim, ze svetova taterska star nepouzije nejake smejdy. Predpokladam, ze v CR takovych ⭐ nebude mnoho
Presto mam tak nejak pocit, ze vpravovat do sebe cokoli “nejisteho” je zbytecnost. Nechodim ani na Botox Ale jinak je mi to jedno. |
angrešt | 114837 |
28.4.2020 17:29:50
madelaine, nerozumím, nic jsem o Babišovi nepsala.
S Piráty jsem spřízněná názorově i pokrevně a dredy na některých lidech mám ráda, nechápu, cos tím myslela? |
Ropucha + 2 | 120300 |
28.4.2020 17:26:21
Angrešte, souhlasím.
Jednak se móda mění celkově a navíc v mládí člověk rád experimentuje a zkouší různé styly a různé výstřelky, než dozraje k něčemu trvalejšímu. Tetování tudíž považuji vzhledem k jeho definitivnosti za velmi ošemetné. |
Ropucha + 2 | 120300 |
28.4.2020 17:21:57
Viko, jojo, přesně tak to vidím.
Za pár let či desetiletí může být z aktuální módy pouze překážející trapas. A v případě tetování hodně obtížně řešitelný. |
angrešt | 114837 |
28.4.2020 17:12:47
Lioo, no však :) , nepokouším se zpochybnit, že to ti konkrétní lidé dělají proto, že se jim to líbí.
Mně se to na nich leckdy taky líbí :) Ale moje osobní líbení/nelíbení nemění nic na tom, že úpravy zevnějšku jsou určitou formou jazyka a mají určité přiřazené významy "slov". Které se v čase mohou měnit a taky se mění. Zrovna u tetování se to v posledních letech posunulo hodně. Je mi vcelku jedno, jestli by se můj potomek chtěl chovat vzhledově konformně a stádně nebo naopak nekonformně a nestádně :) Jen bych, zrovna u toho tetování, měla podezření, že zrovna to by chtěl jako "známku punku", aniž by si uvědomil, že ten signál kérky v dnešní době je už jiný :) A že se to, na rozdíl od dredů a batikovaného oblečení, dá blbě odstranit při touze vysílat do okolí "vzhledový signál" jiný :) Jinak tedy se mi fakt líbilo tetování od Modiglianiho ve filmu Le Tatoué :) |
Vaitea | 114076 |
28.4.2020 17:09:38
susu,
Za to, že je potetovaný, špinavý, s dredy si každý může sám. Nechceš si to dát vytetovat na čelo,mocinky moc velký? 🙂 |
Vika | 21066 |
28.4.2020 17:07:45
Tetování se mi nelíbí a sama bych se tetovat nikdy nenechala, je to moc definitivní. Už tolik věcí vyšlo z módy a změnily se postupem času spíše na trapnost, ale šly prostě odložit. S tetováním to tak lehké není. Dětem bych to rozmlouvala, ale při jejich umanutosti je mi jasné, že bez úspěchu.
Mám známou, která si jako náctiletá nechala vytetovat na zadní stranu stehen dvě mašle. Velké. Aby jí byly vidět když má sukni nebo kraťasy. Vlastně ani nevím, co jsem si o tom tenkrát myslela, asi nic. Ale vím, že teď to považuje za velkou blbost a při nákupu sukně nejprve zjišťuje délku, aby jí mašle nečouhaly. Tak něčeho takového bych se bála, aby se mně nebo dětem nestalo. |
Alraune | 129596 |
28.4.2020 16:58:40
No, každý dobrý salon ti garantuje dodržení hygienických norem i kvalitu barev. Alergickou reakci samozřejmě mít můžeš, zvlášť na některé barvy, třeba červenou. Ale to podepisuješ, když si tetování objednáváš, že jsi si vědoma rizik, případně, že nemáš nějaké taxativně vymezené choroby.
Je to podobné, jako to, co člověk podepisuje v kosmetickém salonu, kam jde třeba na botox :) Koneckonců, tetování stojí nemalé částky, větší kéra desetitisíce korun, to už člověk hledá záruky. Součástí tvorby tetování je i doporučení vhodného ošetření, atd. Světově proslulí tatéři mají objednací lhůty několik let, lidi za nimi létají přes půl světa. Jsou to v pravém slova smyslu hvězdy, o kterých se vydávají biografie :) |
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
28.4.2020 16:56:42
Mocinky je šílený slovo, je to snad horší než samotný tetování Vím, že se dost používá na S. Moravě.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.