Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
23.9.2010 15:29:00
Tak kdyby nekdo dohledaval. Dneska jsem byla s malou konecne cvicit a bylo to moc fajn . Plati se stale kazda hodina, ani jsem nestihla zavolat a zkusila jsem tam primo dojit. Jinak moc dekuji Anavi, clovek ani nevi, ze to ma skoro pred barakem . A urcite se jeste ozvu na mail, jen ted nejak tradicne nestiham . Jinak parkovani je na Vinohradech tragicke, ale dopoledne se da zaparkovat celkem dobre, aspon pred nasim panelakem nebo pred Albertem,... a to uz je pak kousicek do Domecku. Tak treba se tam s nekym tady potkam, male se tam moc libi, "cvicitelka" je prijemna pani a proste to muzu vsem jen doporucit .
|
Kotrmelec | 64229 |
21.9.2010 8:51:04
Leeno,já jsem přímo z Vinohrad.Kolem domečku chodím aždý den :)
Do cvičení sem chodila s dcerkou,jsou to al euž tři roky a platila se každá hodina Ale myslím,že na nástěnce pro tento rok je to pořád stejné Jestli chceš,přečtu - zjistím -napíšu Když tak písni na email iskrankova@seznam.cz |
Lucie, Sára, Danny | 59648 |
21.9.2010 7:14:20
Asi tady z Vinohrad nikdo není Já teda taky nejsem, ale zkus jim napsat přímo maila, i když jak se na ty jejich stránky dívám, platí se tam za každou hodinu zvlášť, takže kdo píde, ten jede. Škoda, že to je daleko a s blbým parkováním, taky bych chtěla, všude je předplatný na půl roku a to se mi moc nechce dávat, kdyby to náhodou nebylo nic extra.
|
Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
20.9.2010 14:55:38
Dobry den, nechodi tady nekdo z Vas na cviceni do Domecku? Chtela jsem zacit chodit s dcerkou, jen nevim jestli se mam nekde registrovat nebo staci kdyz dorazim primo na cviceni a plati se primo ta konkretni hodina. A kdyz uz se ptam, chtela bych chodit i sama cvicit power jogu, tam take staci prijit nebo se predem zaregistrovat? Mam nekde telefon, kdyztak si to zitra obvolam, jen zkousim najit spriznene duse . Dekuji a hezky den vsem . L.
|
lentie | 106966 |
19.4.2010 11:33:50
Ahoj. Vím, že je to už doba co jsi sem psala dotaz, ale nedalo mi to ti neodpovědět. O Vojtovu ref. principu se dá sehnat hodně knih, ale být tebou tak bych rozhodně necvičila podle nějakých obrázku, ale nechala bych si od doktorky napsat rehabilitace. Sama se svou dcerkou 6x denně cvičím a bez dozoru odborníka bych to neriskovala. Nesprávně provedený cvik muže spíš uškodit. Tak hodně sil a usměvů.... Lada N.
|
Katla | 31249 |
19.3.2010 20:04:23
Náš nejstarší je na ntom podobně, takže tě chápu.
Naštěstí jsme narazili na dobré lidi. |
Tvoje horší já | 57363 |
19.3.2010 19:46:54
Ty stanovy Sokola bych aspoň mohla předhodit tomu trenérovi. Humbuk z toho dělat po městě nechci ani nemůžu. Nepřežili bychom. Ale je to fakt v háji. Dneska vylezete ven a děcko neuvidíte. Všichni zalezlí doma u počítače. A když se člověk snaží trošku kluka rozhýbat, přijde tohle. A přitom tam chodí už skoro tři roky. Předtím dělal jiné sporty, ale kluci ho vykousali, je totiž fakt dost nemehlo. Ale právě proto se ho snažíme do nějakého sportu honit.
|
terilin | 99832 |
15.2.2010 17:41:07
Nedaleko P-2 vím o cvičení přímo v centru - ve Františkánské zahradě - wellness centrum PoStu... Chodí tam kamarádky a moc si chválí. tel. je 724504336
|
terilin | 99832 |
15.2.2010 17:20:22
Doporučuji dětské cvičení pohyb-detem.cz
Na P-8 cvičí ve wellness centru Svět pod Palmovkou a tam probíhají v pondělí a ve středu i lekce pro dospělé s hlídáním dětí. |
terilin | 99832 |
15.2.2010 17:18:29
Nechala bych toto na zvážení fyzioterapeutce - vím o dobré na P-6, therapypoint.cz
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.