Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Filomena74 | 159536 |
24.9.2022 17:40:19
Libiku tak ja se na tohle pripravovala .predstavila jsem si kdyby manzel umrel co budu delat? Preziju to? A tim myslim jsem se trochu pripravila. Vim,ze by to byl sileny sok a bolest, ale vim ze to přeziju,tak jak jsem prezila mamcinu smrt letos. Ale to je uz dlouho kdy holky byly male ,ted na takoce veci nemyslim, nebot dnes jsem starsi,silnejsi
|
Filomena74 | 159536 |
24.9.2022 17:37:35
Dari jak pises jsou horsi veci.
Ja si nemyslim ale ze u zakl.je problem fakticka nevera,jako to ze je zamilovana a ona bevi ze dne na den jak bude dal jeji zivot,to je spis šok co ma. |
libik | 142094 |
24.9.2022 17:36:53
To není prozíravost, to je nějaká obrana proti existenční úzkosti. Ve střední Evropě průměrná žena odchod (do nebes či k Maruš od vedle) přežije.
Já jsem osobně velice ráda, že jsem k umírání svého partnera přistupovala intuitivně a proti logice svých majetkových a karierních poměrů, bylo to lepší pro nás oba. A co člověk v takových chvílích cítí, doufám, není unifikované. |
libik | 142094 |
24.9.2022 17:29:20
Dari, ale 100% věrnost a zodpovědnost k rodině jsou 2 věci. Co je to vlastně věrnost? Pokud se budu chvět vzrušením, podá-li mi kolega svoji tužku, to jsem věrná nebo nevěrná?
U věrných i nevěrných se strašně přeceňuje koncept láska jako z Hollywoodu, všechno nebo nic. V manželství je strašně důležité, jak spolu lidi jednají právě mimo ložnici, jestli spolu tráví čas a mají podobné priority. Když člověk dojde do věku, kdy už pro něj sex není téma číslo jedna, musí se smát, jaká je to blbost, základem je slušnost a přátelství, tam se možná nějaká dobře utajená nevěra klidně vejde |
Dari79 | 114243 |
24.9.2022 17:28:26
Jo, rozhodně to pomůže.
Nehledíš pak jak tele na nová vrata, že je tvůj manžel nevěrnej. Já, která na rozdíl asi tady od jiných vím, že je to vlastně úplně normální a že se to stává, tak bych jistě byla také nepříjemně překvapená, ale rozhodně bych se tu z toho nehroutila... Protože, promiň mi to, na světě je x horších věcí. A ano, já mám projeté scénáře i na smrt partnera (můj otec umřel, když mě bylo 8 let, a můj muž je chlap po 50tce, čili moje osobní nastavení je takové, že vím, že se to stává, samozřejmě doufám, že se jako jiní muži v jeho rodině dožije 80ti, ale nebudu si namlouvat, že nemůže dostat infarkt, srazit ho auto nebo tak něco). A ano, i děti umírají, a já, která mám jen jedno, si to uvědomuji relativně dost často. Počítám i se svou smrtí - mám šanon se vším včetně závěti, životní pojistky, pravidelně (byť ony si myslí, že je to ze srandy) holkám v práci přeříkávám, co by měly dělat (ona loni umřela moje kolegyně-kamarádka, o 3 roky starší, než já a já jsem po ní přebírala kancelář a dokončovala její práci, čili máme to (bohužel) zažité nejen teoreticky, ale i prakticky...). Počítám i s tím, že zkrachuju, že se stane nějaký těžký průser v práci a třeba přijdu o licenci, dokonce i s tím, že mě zavřou Všechno možný jsem si v hlavě už někdy projela. Jako, nebudu se přece tvářit, že se nikdy nestane žádnej průser. A nevěru partnera, zvlášť, pokud se ji snažil utajit a přišla bych na to fakticky jen nějakým nedopatřením, považuju za skoro nejmenší problém... Jako - jéžišmarja, zhroutil se mi svět, protože můj manžel, se kterým jsem 20 let, mi byl jednou nevěrný... ?? Jasně, zakladatelka je v akutní krizi, ale možná, kdyby ji během těch let občas napadlo, že se to může stát a přemýšlela si (z bezpečí teorie), co by jako dělala, tak má aspoň nějakou představu... |
Filomena74 | 159536 |
24.9.2022 17:24:56
Asi tak. Jinak nechapu,zakladatelka psala,ze sex se ji s muzem nelibi, to on urcite vyciti. Nebavili se o tom , nechali to plavat? Komunikace ve vztahu je zaklad,bez toho to proste vázne
|
Dari79 | 114243 |
24.9.2022 17:14:11
Ale já nemyslím, připravovat si itinerář, co máš dělat.
Ale naivně si myslet, že můj muž je jedinej svatej, kterej mě stoprocentně nikdy nepodvede, když se 50% manželství rozvádí a z toho zbytku x desítek dalších procent se s nevěrou potká a ustojej to... je prostě naivní. To přece neznamená, že svého muže podezírám, sleduju, lustruju mu mobil atd. Jenom si prostě nemyslím, že se to nemůže stát komukoli z nás. A po pravdě - udělejme klidně v samostatné diskusi anketu, kdo se v životě fakt s nevěrou nepotkal (třeba i v minulém vztahu)... No a klidně se podepíšu pod to, že x desítek procent i z těch, co si myslí, že jim jejich partneři byli celí život věrní, se hluboce mýlí... Že něco nerupne, neznamená, že to neexistuje... Jako, když ti bude kamarádka v slzách vyprávět, že jí ten její podvádí, tak fakt tě nenapadne, co bys dělala ty? Fakt si řekneš, no jo, ale to byl ten její xxx, ten můj yyy by tohle nikdy neudělal, tím jsem si jistá... No, to bych se fakt hodně divila. |
Filomena74 | 159536 |
24.9.2022 16:52:24
Tak ne dusevne,ale jsou lidé monogamni a také ti co nejsou, ale je velká pravděpodobnost že se to může stát. Je dobře vědět ,že je to spíš normální a popsat se s tím spolu než k vůli sexu borit rodinu.
|
Filomena74 | 159536 |
24.9.2022 16:50:26
Nás ano a docela brzy. Oba jsme věděli že I přes veskerou lásku co mezi námi je se to může stát neboť jsme volnomyslenkari, a já nikdy neměla delší vztah než 2,5 roku před manželem, z důvodů, že nejsem moc monogamni typ. Řekli jsme si že to nechceme vědět,když se to stane. Po 15 letech se to stalo, a nastavili jsme si nové pravidla vztahu,který nám obema vyhovuje.
|
Persepolis | 107413 |
24.9.2022 16:44:06
Řekla bych, že vyrovnávat se s tím, že dělám všechno špatně ,by měl spíš tvůj manžel. Najde si milenku a chybu hodí na tebe. Hroznej alibismus.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.