| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jsem podváděná partnerka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2908  [Dalších 2718 >>]
Půlka psa 24064
24.9.2022 15:21:55
Taky nad tim vubec nepremyslim. Nejak me nenapada, proc bych se na neco takveho mela dusevne pripravovat. K tomu by to jako melo byt?
TaJ 81121
24.9.2022 15:21:31
Evelyn, taky mě to za těch celkem 24 let, co jsme spolu, nikdy nenapadlo řešit a nějak se na to připravovat...může tam být tolik proměnných okolností, že bych to prostě potom řešila, jak by v dané situaci bylo nejpřijatelnější...
libik 142094
24.9.2022 15:20:35
Já dárek do zásoby nechápu vůbec, leda snad v případě, že natrefím na něco mimořádného a ty Vánoce stejně jednou budou.

Pokud mám nával darovací nálady a mám komu darovat, tak to nebudu dávat do šuplíku, ne?
libik 142094
24.9.2022 15:15:50
Dari, memyslím si že evakuační plány pro případ odhalené nevěry nějak ulehčujíc situaci potenciálně opuštěných žen a je mi krajně nesympatické mít připraven seznam, kterým oknem co a kdo poletí.~:-D

Co konkrétně ta představa má obsahovat a s čím počítat? Má snad ženská mít milence pro strýčka Příhodu nebo zatajené vlastní prachy?

Líbí se mi, že v době, kdy dlouholeté soužití už dávno není existenční nutností a ani společenskou výhodou, existují hezké vztahy jako má Inka nebo jiní.

Berranka 95927
24.9.2022 15:15:16
To bylo v Erin Brockovich. A jednalo se o náušnice, které jí chlap koupil, ale protože byla tak zaměstnaná svou prací, neměl příležitost jí je dát.
Půlka psa 24064
24.9.2022 15:13:48
Darek do zasoby mi prijde nahodou moc hezkej. Temhle to teda nejak nevyslo, ale myslim to obecne.
Dari79 114243
24.9.2022 14:54:14
Jo, akorát jsem se teda nezeptala, jestli teda ten řetízek na odchodnou dostala, nebo jestli ho nakonec dostala ta milenka za nějakou pěknou chvilku...~t~ ~t~ ~t~

No, jsou šťastně rozvedení, von už má nějakou druhou, jestli se nepletu a ona je spokojená s novým chlapem... Kde skončil řetízek, to už zůstane asi záhadou.
Dari79 114243
24.9.2022 14:50:59
Tak to doupravím...

Jedna podváděná manželka se (hloupě) zeptala manžela, co špatného udělala nebo co je na ní špatně, že si našel jinou...

On jí na to odpověděl to o tom řetízku...

Ve smyslu - nic konkrétně špatně jsi neudělala, ale náš vztah už byl "v kopru", asi jako že ty dny byly jen stereotyp, zvyk, rutina..., on měl "romantickou myšlenku", že koupí řetízek a až budou mít hezkou chvilku (na závěr nějakýho pěknýho dne...), že jí ho dá jako překvápko... NO a za půl roku se taková chvilka nevyskytla, tak mu (asi jakože) došlo, že ten vztah už nestojí za to (zatímco s tou milenkou těch krásných chvilek samozřejmě byla spousta, že...)

Prostě NIKDY NEMÁ SMYSL SE PTÁT, CO JSEM UDĚLALA BLBĚ, protože na to dostanu prostě jen nějakou blbou odpověď...

(já jsem tohle myslím svému muži nikdy nevyprávěla, i když ruku do ohně za to nedám, protože si vyprávíme hodně věcí, ale trochu to ve mě zůstalo a vzala jsem si z toho do svého života ponaučení, že bych i po dlouholetém vztahu měla s vlastním mužem mít nějaké takové příjemné dny nebo zážitky...)

Taky se ty ženy často těch chlapů ptají (podle mě podobně naprosto hloupě), v čem si myslí, že ta nová bude jako lepší, než jsou ony...

Prostě podobné otázky se (zamilovanému) nevěrnému muži nepokládají, protože jakákoli odpověď tě ještě víc zraní a nikdy ti k ničemu nepomůže...
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
24.9.2022 14:38:09
To taky nechápu, jak může ta možnost někoho nenapadnout. Takový věci se stávaj, z obou stran.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
24.9.2022 14:36:08
Je to smutný, 19 let, vzpoměla jsem si na Tomicovou. Taky asi neudělala nic špatnýho, chlapi to tak občas dělaj. Neobviňuj sebe, lusklo mu ve škebli.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2908  [Dalších 2718 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.