| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jsem podváděná partnerka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 2908  [Dalších 2698 >>]
K_at 121378
24.9.2022 13:35:08
Valkýro, samozřejmě. Hlavně pro pána Jána nic hezkého. Žádné dárky, zlato fuj, všechno fuj.
*Hany 30864
24.9.2022 12:35:41
Dari, máš pravdu. Jen u těch dětí to funguje v případě, když jim na rovinu maminka řekne, že tatínek odešel za jinou. Zažila jsem případy, kdy matky nechtěly otce "očernit" a děti nechápaly, proč tatínek odešel a co maminka udělala tak hrozného, že je všechny opustil.
Fern 155759
24.9.2022 12:23:00
Dari, tak snad jsi ten příběh s řetízkem odvypravela I svému muzi,protože jistě víš I to,že co se jim polopaticky nerekne,to oni nevedi, abys prostě nedoufala zbytecne~:-D

Jsi mě vůbec nepochopila, když si na mě vyjela s novou milenkou,co jsem měla na mysli,ale co už!
Evelyn1968,2děti 6269
24.9.2022 12:20:54
.... tě fakt nikdy nenapadlo, že se to může stát a nikdy ses duševně nepřipravovala na to, co bys v takové situaci dělala?...

Mě to teda ani po 37 letech vztahu a dvou dospělých dětech nenapadlo.
Dari79 114243
24.9.2022 11:58:01
Jéžišmarja, Fren, to je to nejhorší, co by mohla udělat.

Ptát se chlapa, který má (čerstvou) milenku, co jsem udělala blbě, že si ji našel?

No, jestli je slušnej, tak bude mlčet. Jestli si chce "učesat svoje blbý svědomí", tak ti začne vykládat, v čem všem jsi hrozná... A nebo řekne něco úplně absurdního.

Já slyšela samozřejmě takových příběhů desítky...

Jedna moje klientka mi vykládala, že jí na to řekl: "Ani toho syna jsme spolu neměli" (pozn. mají spolu 3 dcery) ~t~ ~t~ Já jí na to řekla, že mu měla říct, že o pohlaví dítěte přece rozhodují spermie, jestli to náhodou neví ~t~ ~t~ Je fakt, že ta jeho milenka byla do půl roku od odstěhování se od manželky těhotná a opravdu se jim ten syn narodil...

Nejsmutnější věta, kterou jsem na danou otázku slyšela, byla: "Podívej, došlo mi, že to mezi náma není v pořádku, když jsem ti asi před půl rokem koupil řetízek, že ti ho dám, až budeme mít nějaký opravdu krásný den nebo pro mě něco moc krásného uděláš, abych ho měl prostě v zásobě a mohl ti ho dát jako překvapení. A za půl roku se nevyskytla žádná taková příležitost..."

Od tý doby (ve svém vztahu) se snažím, aby (i po těch móc letech) jsme měli chvíle, které jsou fakt moc hezké, kdyby náhodou můj muž měl pro mě nějaký dárek pro radost v zásobě. ~t~ ~t~
Dari79 114243
24.9.2022 11:48:41
Promiň, chápu, že trpíš, to je přece naprosto logické, když se manžel před 2 dny odstěhoval a asi tak ve stejnou dobu ses dozvěděla, že má milenku.

Jako, jaké jiné pocity od sebe očekáváš? Budou jak na houpačce, samozřejmě. Chvíli ho budeš milovat a prosit, aby se vrátil, chvíli ho budeš nenávidět a proklínat...

Osobně si myslím, že v tvém věku jsi trochu nepřipravená, u 20ti leté holky chápu, že věří na "žili šťastně až do smrti", u 40+ už je to pro mě trochu nepochopitelné... To tě fakt nikdy nenapadlo, že se to může stát a nikdy ses duševně nepřipravovala na to, co bys v takové situaci dělala? (min. u nějakýho filmu na podobné téma, nebo když ti to vykládala nějaká kamarádka?)

Stejně ti žádná rada teď nepomůže, s emocema svýma se stejně budeš muset porvat sama.

Ano, je jasné, že očekáváš, že on přijde, klekne s pugétem, v slzách tě odprosí a bude skuhrat, že sám nechápe, jak tě mohl takhle zradit a rozbít to krásné a dokonalé, co jste roky budovali, ale že už teď to ví a už to nikdy neudělá a bude lepší a ty jsi nejlepší a světlo jeho života a blá blá blá...

Ale - je jen velmi maličká šance, že on tohle udělá, myslím, že je to spíš ve filmech, než v realitě.

Kdyby byla milenka volná, mnohem pravděpodobnější je, že to s ní prostě zkusí - nastěhuje se k ní nebo najde něco pro ně. Možná, že by jim to nevydrželo, ale možná, že jo. Odcházej tak chlapi i od mimin, od tří dětí ... Pořizujou si s novýma ženama další děti... To všechno se prostě děje.

Tady jste někde mezi - on odešel, ale milenka je taky vdaná s rodinou a aby mohli být spolu, musela by i ona rozbít svoji rodinu. Jestli to u ní ještě neprasklo (to, že jsi je načapala ty, neznamená, že to ví její manžel), je možné, že se naopak ona hodně lekne a ten vztah utne ona, aby nemusela řešit svoji rodinnou situaci i ona. Pak je otázka, jak se k tomu postaví ten chlap, ale osobně, chlapa, který se ke mně vrátil jen proto, že ho jeho milenka odkopla a on neumí být sám, bych já teda nechtěla...

Nikdo ti neporadí, co máš dělat, protože na to žádná univerzálně platná a správná rada není. Samozřejmě, jsou věci, které to jen "zhorší", tedy (ve tvé situaci, kdy chceš, aby se vrátil) můžeš dělat věci, které ho jen odradí a utvrdí v tom, že ty jsi ta hrozná a milenka ta skvělá a že vlastně dělá dobře... Ale jinak je dobré přijmout fakt, že to ve svých rukách nemáš. I kdyby jsi byla nejskvělejší, nejdokonalejší a nejvíc sexy a vzrušující, nejlepší kuchařka a já nevím co, tak to neznamená automaticky, že se vrátí.

Jste na křižovatce a stejně, jako si on rozmýšlí, co bude dál (ano, jistě, on má výhodu, protože on o tom mohl přemýšlet celou tu dobu, co má milenku, co by dělal, kdyby to prasklo atd., tedy jistě on má výhodu delšího času), tak si to začneš rozmýšlet i ty.

Jedinou jistotu, kterou máš, je, že zpátky, do doby před týdnem nebo před měsícem, se to už nikdy nevrátí. Můžete se k sobě vrátit, jistě, ale už to bude jiný vztah, s jinou úrovní intimity, s jinou úrovní důvěry a jinými "pravidly". Ale taky už nikdy nemusíte, bez ohledu na to, jestli on s tou milenkou bude nebo nebude, nebo si najde jinou, nebo bude až do smrti sám.

Je tisíc filmů na dané téma, můžeš si na ně vzpomenout a uvědomit si, že každý případ je jiný (nebo si vzpomenout na příběhy svých známých, kamarádek, rodiny... - netvrď mi, že neznáš nikoho, kdo si prošel něčím takovým).

Návod, když udělám A, B, C , tak on se vrátí (s tím pugétem a v slzách), neexistuje.

A ano, samozřejmě, on teď bude všude, všem (a co je horší i tobě) vyprávět, jaká jsi byla vlastně hrozná, že on si "musel" tu milenku najít a "musel" odejít. No, ale to snad proboha ani nemyslíš vážně, že bys tomu věřila...

A děti - tam máš naopak min. 80% jistotu, že se postaví na tvoji stranu. Tatínek s milenkou a opuštěná maminka ... , tam bývá ta volba ze strany dětí dost jasná. Neslyšela jsem, že by nějaké dítě vyčítalo mamince, že kvůli ní si tatínek chudák musel najít milenku a odejít... To vůbec nechápu, jak jsi na to přišla. (Jo, kdyby tatínek chtěl zůstat (klečel s tím pugétem a plakal) a ty jsi ho tvrdě vyhodila, tak to jo.)

Fern 155759
24.9.2022 11:29:37
A ptala ses ho,proč to všechno,co se mu nelíbí,co děláš blbě?

Pokud se ti nedostalo smysluplne odpovedi,tak to je blbá situace a moc to nechápu,když chlap se choval tolik let ok.

No v žádném případě není na místě sedět jak putka,buď si jet svoji lajnu a dal svůj život s dětmi nebo začít pracovat na rozvodu nebo alespoň na rozdělení smj,ať se mě netýkají jeho nové pripadne půjčky a dluhy plynoucí trebas z nového života s jeho milenkou.

Me by tohle jeho mlčení a stažení se tedy nezahnalo do kouta,ale naopak k zuřivosti a akci~;)
Marika Letní 140743
24.9.2022 10:55:48
Jeď, holky nech, s manželem se nepotkej. Bude to pro tebe snesitelnější. A pro okolí v této situaci taky, nemusí sledovat vaši krizi zrovna nyní naživo.
*Hany 30864
24.9.2022 10:39:51
"Spíš se zamiloval a logicky jsi ta špatná ty. To je klasika. "

Jestli jsi někdy byla opravdu hodně zamilovaná, vzpomeň si, jaké to bylo. A jestli se tvůj muž vrátí, stejně na tobě bude hledat chyby i tam, kde je předtím nehledal. On si teď plánuje nový krásný život, a pokud mu to nevyjde, těžko vděčně naskočí do starého způsobu života.
K_at 121378
24.9.2022 10:22:40
A ještě bych se připravila na variantu, že tchýně a švagrová mohou též ochladnout. On je syn a bratr a možná stihl již zasít semínko nedůvěry. A podepisuji se pod Ráchel. Trochu hrdosti!
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 2908  [Dalších 2698 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.