Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Žžena | 83005 |
24.9.2022 10:11:33
Neděláš všechno špatně.
|
K_at | 121378 |
24.9.2022 10:10:40
Píšu, že má odjet, nečekat na manžela u tchánů. A holky nechat u nich, dle plánu.
|
Marika Letní | 140743 |
24.9.2022 9:46:48
Dej tomu čas. Dělej jiné věci, jeď někam s kamarádkou, získej nové zážitky, i když se ti nic nechce, tak to psychice uleví. Udělej, co jsi dlouho odkládala. Kup si něco hezkého, drahého nebo úplnou zbytečnost. Prostě buď k sobě hodná, jako bys byla k dceři nebo kamarádce, která má takové trápení. Nic jiného směrem k němu stejně nelze, evidentně je úplně zblblý.
Všechno špatně neděláš, to je blbost. I kdyby něco, tak to není důvod, nic neříct a najít si milenku. Spíš se zamiloval a logicky jsi ta špatná ty. To je klasika. Dobře že je pryč, deptalo by tě víc, neustále vidět jak smskuje, volá a odchází. |
Ráchel, 3 děti | 76748 |
24.9.2022 8:52:15
tak především se posuň od postoje, který vyjadřuješ názvem diskuse
trochu důstojnosti, holka! |
Martina Bergerová | 70170 |
23.9.2022 23:40:41
"Je pravda, že jsem si v poslední době říkala, že si neumím představit, že s ním budu do konce života. Rekonstruovali jsme kuchyň a vůbec nic mi nepomohl. Sex mě s ním taky moc nebavil."
Klárako, takže ono nebylo nebe tak úplně bez mráčku, že? Takže nelhal, když řekl sestře, že to nebylo úplně dobrý. Proč sis neuměla představit, že s ním budeš do konce života? Co všechno vázlo? První roky byly hezký? Jestli jo, v čem to bylo jiné? "a to zaprvé z toho šoku a zadruhé ze strachu, co bude dál" Klárako, podílí se s tebou na nákladech na domácnost, řekl ti, jak si to finančně představuje, chodí mu stále výplata na účet, ze kterého se platí vaše náklady? Tohle byste si vyjasnit měli "když po nich něco chci - klasické věci jako uklid si pokoj, tak u té starší vidím ten pohled - CO PO MNĚ CHCEŠ, KVULI NÁM TADY TED S NAMI NENI NAS TATA" Klárako, tohle z dcer opravdu načítáš, nebo si to do chování holek jenom nějak projektuješ, protože sama máš pocity viny? Holky 12/13 let prostě odmlouvají, neposlouchají, to patří k tomu věku. Co vlastně všechno dcery vědí - vědí, s kým má otec vztah? Nevěřím tomu, že tě nějak viní z jeho odchodu "Jenze ja blbka jsem mu rekla, ze muze byt doma, ze budu spat vedle v pokoji. Vecer si s ni ale psal, kdyz jsem vedle nej sedela na gauci a pak sel telefonovat na balkon. V noci se mi to doslo, v pul 4 jsem ho vzbudila a rekla mu, ze bude lepsi, kdyz na tu ubytovnu pujde. Tak sel." Sakra práce, jsi jenom člověk, prostě nezvládáš situaci, kdy on sedí vedle tebe a píše si s ní. Proč se nazýváš blbkou? Nemluv o sobě ošklivě Kdyby teď stále byl doma a večery trávil posíláním sms s ní, byla bys světice, kdybys to vydržela Stejně tak jeho odchody k ní a příchody zase domů, aby se navečeřel, převlékl atd. 99% žen by svému protějšku řeklo, ať se spakuje, že tohle nejde vydržet, tak si to nevyčítej. Navíc mám trochu dojem, že na jeho odchod od rodiny tlačila ta kolegyně - je ona dominantnější? Jaká vlatně je? |
23.9.2022 23:08:33
"Pis mu ty smsky, ale neodesilej. Nebo mu pis na papir a zahod ho."
Dobrej nápad, dej to na papír, vynadej mu, i ostře, pokud potřebuješ, vybreč se, srovnej si přitom, jestli ho opravdu máš ještě ráda, pak ten dopis klidně zmlať batakou. A pak ho spal. |
vlad. | 38059 |
23.9.2022 23:03:10
"a to se opravdu čeká, než přileze? to je šílené"
Ne, nečeká. Nechej si čas, srovnej si myšlenky, promysli, co ti ještě stojí za to. Jestli o to budeš stát, dej mu šanci, ale za tu dobu bych se připravila na situaci, že nabízenou šanci nevyužije, abych byla schopná začít nový život. |
23.9.2022 23:02:08
"Netahejte jim k umírajícímu vaše problémy. Mají toho dost sami."
Kat, já myslím, že pokud dobře vycházeli ještě před tou krizí, neměla by se stranit. Nemyslím si, že umírající člověk se chce stranit. Mohl by si to vzít i osobně, spousta lidí na konci života s ocitne v izolaci, protože okolí neví, jak se k nim na konci jejich života chovat. Myslím, že umírající si stále přeje, aby se k němu snacha chovala jako ke tchánovi Navíc, třeba s ní o té blbé rodinné situaci bude chtít mluvit a povzbudit ji. Umírající člověk nechce jako prvotní téma mít svou smrt, bude se třeba chtít bavit o jejím trápení, a Kláraka si účast rodiny zaslouží. |
23.9.2022 22:53:20
"a to se opravdu čeká, než přileze? to je šílené"
Klárako, jsi dáma, matka dvou dcer, jednou se podle tvých vzorců budou chovat i tvoje holky. Já vím, to se člověku kecá, sama bych možná hysterčila až na půdu, nebo taky přestala spát a po pár dnech se složila Anebo té "kamarádce" zmalovala ciferník Nezlob se takovou hraběcí radu, ale jestli to alespoň trochu jde, vyčkej, začni cvičit, zajdi si ke kadeřníkovi, pořiď si štěně, běž s nějakým chlapem na večeři, vydrrrrž... |
Pam-pela | 97353 |
23.9.2022 22:52:27
Jo. Pokud u nej nedojde k uvedomeni toho, oc prichazi nebo prisel. Co je pro nej hodnotne a dulezite. Az “ pozada@, odesel on prece. Nemuzem druhemu vysvetlovat, oc pruchazi, jdyz to zrovna “ odhodil” a neprijde mu to dulezite. Treba uz ho za rok nebudes chtit ty sama… ale mezitim jsou proste tezke mesice ruznych emoci a situaci. Odklon co nejvic pozornost. Jo, ted me napadlo, hezky o tomhle mluvi Jeronym Klimes… o zamilovani jako o tezke chronicke nemoci… bylo na YT
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.