| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jsem podváděná partnerka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 2908  [Dalších 2858 >>]
Despi 158359
25.9.2022 18:12:06
Ale tak asi jo..
Netvrdím žes ty napsala něco špatně. Ale že někdy je to fakt těžké.
Až se Val rozhodne budeme to vědět. ~t~
K_at 121378
25.9.2022 17:52:27
Despi, mmch copak jsem napsala tak hrozného? ~z~ já to tu čtu, teď se teda snažím spíš přeskakovat, taky dlouhé roky. Valkýra není jediná s takovým rodičem. Kdo neuteče, bude zničen. Že je to ku.a těžký, to teda je. Ale sorry jako, soucit už jsem fakt vyčerpala. A neřekla jsem nic jiného, než že směrem vpřed by to mohlo být lepší. Než koukat furt vzad. A???
K_at 121378
25.9.2022 17:47:03
Huso, a nebo by jí poprvé v životě zbyla energie i na nějaké nové lidi. Nikdo by ji nevysával, neterorizoval, neurážel. Byla by jen sama za sebe. V nezabordelenem prostoru bez manželových krámů a hromad.
Martina Bergerová 70170
25.9.2022 17:31:00
"hobby, nejmilejší náplň času, pořád řešit, co matka, co babičky, kde jaká křivda se kdy stala. Pořád dokola."

Mariko, ale tvoje rétorika a la Marika je taky stále stejná, specifická v tom, že neobsahuje nic osobního ze tvého života, zpravidla peskující a hodnotící ostatní~d~

Nicméně jo, opravdu by ty Valkýřiny úvahy vydaly na slušné sebrané spisy. Nejsmutnější na tom je, že ty osoby si takový prostor vůbec nezaslouží~:( Není to ale ukřivděné, Valkýra sice stále rozvíjí tatáž témata, ale není v tom bolestínství, spíš neustála snaha o získání nadhledu na těmi událostmi.~d~

Taky si pamatuju, že jsem tohle roky dělala a točila se vysloveně v kruhu a v minulosti. Zabrala slabá dávka antidepresiv.~d~

Marika Letní 140743
25.9.2022 17:02:33
Ne, Kat, tohle je hobby, nejmilejší náplň času, pořád řešit, co matka, co babičky, kde jaká křivda se kdy stala. Pořád dokola. Za 10 let to bude pořád stejný, jako to bylo před 10 lety. Změnit to nechce. Nepůjde k terapeutovi, protože to by hrozilo změnou. Nenechá si pomoci s vyklizením domu, protože to by znamenalo změnu, kterou nechce.
Despi 158359
25.9.2022 17:00:10
Val,
Z toho si nic nedelej. Já pochazim z rodiny kde se neuklizelo. Ale nasi zas měli jiné kvality. Byli pohodoví.
Časem jsem prozřela že někdo to k zivotu prostě nepotrebuje. Jsem již k našim schovívavá.
Jsou pořád stejní. Nemají umyte nádobí, vytřeno a uklizeny stul ale vzdycky mě objali když bylo potreba.
Takže je to o pristupu. Paní asi nenáviděla svou matku ale uklid byl opravdu jen zastupný.
Stará husa 154854
25.9.2022 16:52:32
TaJ, já myslím, že Val tohle nechce, že by někde v malém bytečku byla ještě nešťastnější než teď. Val má ten svůj barák ráda, je ráda, že má zahradu, i když se jí na ni moc nechce pracovat a cítí jako závazek své rodině, že ten barák převzala jako dar. Kdyby odtamtud utekla, celá rodina by se obrátila proti ní a i když ta rodina ji kritizuje a všelijak se proti ní vymezuje, tak je jediná, koho Val má. Má jen jednu kamarádku, a to ještě v zahraničí, jinak by zůstala úplně sama. A vzhledem k tomu, že nepatří k lidem, kteří si lehce získávají přátele, bylo by to pro ni hrozně těžké až nemožné takto žít.
TaJ 81121
25.9.2022 16:44:06
Stará huso, já tomu taky rozumím, musí to být hrozně těžké, na druhou stranu mě napadá, jestli by nebylo lepší od toho všeho utéct, nechat být i ten prokletý barák plný krámů, který je pro Val spíš přítěží a zkusit někde začít sama, jinak...třeba i jenom v pronajatém pokoji, nebo co já vím...ale v klidu, sama, bez krámů, bez dohadování s manželem...nepíšu to jako radu, nebo návod, spíš jen tak k zamyšlení...
Stará husa 154854
25.9.2022 16:28:00
Kat, ono se to zvenčí hrozně lehce hodnotí a řeší, když se to netýká konkrétně tebe. Já Val úplně rozumím. On a si připadá v pasti. Nevidí žádnou jiskřičku naděje. Matka ji jen kritizuje, dcera se obrací proti ní a stydí se za ní, práce ji nevyhovuje, je ji moc, za malé peníze a lidi tam taky nejsou kdovijak přátelští, manžel ji nenávidí, nadává ji, zahlcuje barák krámy, zajímá se o všechny jiné kromě ní a Valkýra se boji s tím něco udělat, protože se boji, že by ji manžel svými případnými finančními nároky připravil o barák, boji se, že by se celá rodina obrátila proti ní a ona zůstala už úplně sama. To se strašně těžko řeší, když víš, že jsi na všechno úplně sama, bez opory byť jen jediného člověka a bez finančního polštáře.
Despi 158359
25.9.2022 16:17:46
Kat někdy to vubec není jednoduché. Já jsem povahove mnohem jinde než Val ale rozumím jí.
A skoro myslím že i treba k terapii by jí musel někdo donutit. Že překročit svůj stín po tech letech teroru je dost těžké.
Jí by pomohlo kdyby se M zamiloval a odešel sám. Ale bude asi pěkný zoufalec když celá ta léta jen nadává a nic. On taky asi nebude takový miláček jak to vidí Val. Spíš manipulátor co ho to takhle baví. Lidi ho litujou že co má doma. A on se hřeje v té negativní pozornosti a využívá toho. A manipuluje ostatní. A zaroveň Val ničí což mu dělá radost taky.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 2908  [Dalších 2858 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.