| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jsem podváděná partnerka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 2908  [Dalších 2828 >>]
Evelyn1968,2děti 6269
25.9.2022 11:33:10
Valkyro, já žádnou takovou správnou ženskou asi ani neznám ~d~
Ropucha + 2 120300
25.9.2022 11:32:25
Valkýro, já si to umím docela dobře představit, znám městské i venkovské prostředí a mám to odpozorované.
Já vyrostla v čistě městské rodině jako ty a přišlo mi zcela automatické a přirozené, že si najdu toho svého člověka, jako to mají rodiče a prarodiče, tety a strýcové. Teprve dnes zpětně vidím, jak velké to bylo štěstí a že to zdaleka není většinový model (v naší generaci, v současné už možná ano).
Evelyn1968,2děti 6269
25.9.2022 11:26:03
Moje babička byla z vesnice, ale takhle to u nich nechodilo, volný čas trávili s dědou, i mamka s tátou, když tam bydleli, u kluka myho věku bych něco takovyho už vůbec nečekala.

Nám v mládí šli s holkama spíš na nervy kluci, co na nás viseli, snažily jsme se různé klickovat, než přišel MM, ten se nevnucoval a byl dokonalej:-)
Ropucha + 2 120300
25.9.2022 11:24:44
Evelyn, těžko říct, možná utekla, možná nevěřila a doufala, že se to vyvine jinak... Vztahy jsou složité.
Když se rozhlédnu kolem sebe, je velice málo párů v našem věku, kterým stále drží a funguje první manželství.
Evelyn1968,2děti 6269
25.9.2022 11:16:35
Ropu ho, já to chápu, ale to ji měl asi na začátku říct~;), že ji chce jen do postele a jako služku, ale to by asi každá utekla.

My jsme si kromě jiného povídali i o budoucnosti, jak si ji představujeme, ale asi to každý nedělá ~d~
*Hany 30864
25.9.2022 11:06:15
"To jen ten, kdo má máslo na hlavě, to potřebuje na někoho hodit a vytěsnit svoje provinění. Že to takhle pojmenovává, říká něco o něm a ne o ní."

To je naprostá pravda, ale když on o zakladatelce začne tvrdit, že například málo vařila (tj. kdyby vařila víc a líp, neodešel by za jinou), stejně jí to bude v hlavě pořád šrotovat. Ty záminky jsou často naprosto neuvěřitelné, ale přesto trefí cíl.
Ropucha + 2 120300
25.9.2022 11:05:33
Evelyn, vy máte úplně jiný vztah.
Vy jste opravdu partneři a nejlepší přátelé, soulmates, podle toho, co popisuješ.
To, co popisuje Valkýra, je model, kdy manželství se odehrává pouze v kuchyni a v ložnici, jinak si muž jde po své linii s kamarády a původní rodinou a žena totéž, se svými kamarádkami a svou původní rodinou.
Všichni dohromady se sejdou párkrát do roka při svátečních příležitostech.
U Valkýry nastal ten problém, že její muž pocházel z venkovského prostředí, kde se pěstoval popsaný model, zatímco ona hledala svého člověka, jakého máš ty.
Alespoň tak tomu rozumím z popisu.
Evelyn1968,2děti 6269
25.9.2022 11:03:02
... Evelyn často píše, že její máma ji směrovala ke kariéře a ne k domácnosti...

Tak mamka to měla postavený tak, že chlapů všude je, ale kariéra je jen jedna, hlavně nemít brzy děti.

Taky když se rozkřiklo, že je rozvedená, mela hned spousty napadniku a ve 45 si jednoho z nich vzala.
Půlka psa 24064
25.9.2022 10:56:55
A zpět tedy k zakladatelce. Nejspíš nedělá špatně nic anebo to zase tak nevadí, když to nevadilo tak dlouho. To jen ten, kdo má máslo na hlavě, to potřebuje na někoho hodit a vytěsnit svoje provinění. Že to takhle pojmenovává, říká něco o něm a ne o ní.
Půlka psa 24064
25.9.2022 10:50:37
Ale ono je to teda u nás čistě hypotetická situace, která s pravděpodobností hraničící s jistotou nenastane. Ne, že bych manželovi věřila trvalost manželství, u nás bychom spolu na život a na smrt bojovali, kdo bude doma s dětmi a ne, kdo s nimi smí nebýt. Ani jeden by se od nich nechtěl nechat vyhodit. Kdyby jeden trochu cuknul, tak už by si ten druhý organizoval, jak je bude mít v péči. Jenže to asi není případ tady zakladatelky.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 2908  [Dalších 2828 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.