Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tizi | 106716 |
16.11.2020 21:06:27
Monty, to, co manžel řekl, když se dozvěděl, že by mělo jít na operaci i to druhé morče, tady nemohu publikovat
|
Tizi | 106716 |
16.11.2020 21:04:04
My psa nemáme, takže syn má citový vztah k morčátkům
|
Mariana +2 | 135342 |
16.11.2020 20:53:34
Asi nijak zvlášť nepřemýšlela, ale počítala jsem že něco to stát bude, zejména asi až budou v seniorském věku.
Jinak samozřejmě to stojí vybavení a hlavně krmivo. Momentálně máme králíka, psa a čerstvý přírůstek je nové štěně. V porovnání s náklady je to asi největší rozdíl u králice, ta stála tuším 400. A možná mně skoro totéž stojí měsíčně. Ale samozřejmě že pokud bude zvíře potřebovat veterinární péči, tak ji zaplatím, bez ohledu na "vstupní" cenu. Mně teda spíš děsí to, až eventuelně pomoct nepůjde, na to nechci ani pomyslet. Králík sice není tentýž vztah jak ose psy, ale dcera by to nesla těžce. Ohledně psů to si ani nechci představit. P.S. Ale přijde mi teda že jste možná z nějakého drahého kraje. Nedávno jsme řešili akutní život zachraňující operaci u králice, bylo tam i sono, chodili jsme na injekce antibiotik cca týden, kontroly, vytažení stehů, a celé to stálo 2.100 Kč. Drahý mi to nepřišlo. A je to nejlepší a asi i nejvytíženější veterina u nás. Např. v porovnání že oprava šicího stroje mně stála 1650 Kč (i když ten sloužil bez investic již celá desetiletí). |
K_at | 121378 |
16.11.2020 20:46:26
Marko, přemýšlím, kolik nás stály zákroky u potkanek. V souhrnu to bylo taky asi pár tisíc.
|
Pole levandulové | 23006 |
16.11.2020 20:45:23
My měli vždycky štěstí - snažím se vybírat si psy ze zdravotně prověřených chovů, takže veterinární péče u nás nestojí mnoho - povinná očkování a odčervení plus přípravky proti klíšťatům a to je vše. Jeden pes zemřel stářím v 17 letech, druhému jsou zatím necelé 4, ale pately má v pořádku, tam také nečekám žádné zvraty, se psy od rodičů to samé. V poměru k váze nás stojí jídlo hodně, ale protože je to mrňous, tak ta cifra je zanedbatelná, tisícovka měsíčně při velmi kvalitní stravě.
Víc jsem vždycky vydala za výstavy, tam se mi to nevrátilo /a ani nemohlo a ani jsem to neočekávala/ i když pes kryl jak divej. |
Marika Letní | 140743 |
16.11.2020 20:43:04
Morčata bych neoperovala. 5 tisíc? Fakt ne. Za psa jsem před 15 lety dala 10 tisíc za operaci, prodloužila život krátce, ale za to mi to stálo, nelituji. Operace byla v podstatě beznadějná, takže i 2 měsíce byly výhra.
K psovi mám jiný vztah než ke křečkovi, už jen kvůli době jakou už předem předpokládám, že dožije. Obecně stojí pes pořád nějaký peníze, ale po menších částkách to člověk tak neřeší, spíše s tím počítá, že mazlíček něco stojí. |
ivaxx | 44192 |
16.11.2020 20:43:04
No, u nás je to obráceně - s morčaty jezdí po veterině manžel. Já s dětmi, on s morčaty . Jednou, se vrátil s tím, že nám pro morče nabízí hospitalizaci - 1500 Kč na den. No, přiznám se, že jsem si v tu chvíli nebyla jistá, zda mluví o našem morčeti nebo babičce (jmenují se stejně). Když jsem se ujistila, že o morčeti, tak jsem se ho jen ptala, zda si uvědomuje, že jde o hlodavce... Nakonec jsme morčátku zaplatili operaci (asi 2500 Kč) a JIPku mu zřídili doma. To už fakt na mě bylo moc. Přežilo a má se čile k světu.
|
K_at | 121378 |
16.11.2020 20:40:31
Tizi, náklady na psa jsou zatím celkem ok. Ale kocouři.... Ty vado.
|
neznámá | 91073 |
16.11.2020 20:38:30
No už dvakrát jsem kvuli koroně objednávala granule na tři měsíce, měla jsem strach, že pak nebudou dodavatelé stíhat. Takže mám celkem jasnou představu + kosmetika, veterinář, pamlsky, jedna porce vařeného jídla denně, nějaké pelechy a jiné = radši na to nemyslet.
Za veterináře to bylo letos dobré, smečka celkem zdravá, ale i tak to pár tisíc dalo. Ale před pár lety jsme drželi při životě přestárleho obřího psa, to jen léky vyšly na několik stokorun denně bez neděje na zlepšení. |
Půlka psa | 24064 |
16.11.2020 20:38:01
Žádné zvíře jsme nikdy neoperovali. Nebylo to zatím třeba, ale kdyby byla nutná, tak bychom ji zaplatili.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.