Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
tři pifka | 128975 |
24.8.2018 12:52:04
Ahoj, prosím můžete poradit ortopeda Praha - Praha východ, na operaci kolene dítěte 10 let?
Má natržený / utržený meniskus, doktor mi to neřekl přesně. Kluk má ADHD, snížený práh bolesti, je hysterický a strašně hubený. Dík za tipy. |
Kristiána. | 154199 |
23.5.2018 16:15:20
Doporučuji ortopedii na Malvazinkách, konkrétně Mudr. Leška. Dělal mi artroskopii kolene a musím říct, že zázrak. Hned po operaci mě koleno přestalo bolet, měla jsem prasklý meniskus a narušenou chrupavku. Před artroskopií posílá na Homolku na magnetickou resonanci.
|
zerat | 18305 |
23.5.2018 15:12:24
Renko, děkuji! Já už jsem právě byla na jedné artroskopii s jedním kolenem a léčení mi pak trvalo 3 měsíce, dva z toho jsem se nesměla na nohu jakkoliv postavit... teď zlobí hodně druhé koleno a přišli s tím, že by byla potřeba osteotomie a později řekli, že by se raději do kolene podívali artroskopií, zmapovali terén a třeba by zase udělali ten zákrok, co u prvního z kolen... a nebo se rozhodnou u druhého z kolen pro osteotomii. Jelikož byl ten první zákrok dost bolavý a léčba nebyla krátká, tak by se mi spíše líbila ta magnetická rezonance... ale o té mluvili jen na rehabilitaci, tak možná vědí na ortopedii, že jim víc řekne ta artroskopie. Díky za zkušenost a zakladateli se omlouvám, že mu tu plevelím
|
Renka + 3 | 26652 |
23.5.2018 14:48:06
Zerat, já jsem taky šla na artroskopii bez rezonance, dr. by mi ji i napsal, ale sám říkal, že ani MR nezobrazí na 100 % všechno a raději doporučuje artroskopii. A i bych čekala dlouho na MR. Jsem za to ráda, při artroskopii vyřešili problém, který tam byl, všechno bylo rychlé, i hojení. Říkala jsem si, že pokud už koleno bolí tak dlouho, tak tam něco k zákroku asi bude. A bylo. Bála jsem se toho, ale po zkušenostech to byl zbytečný strach.
|
zerat | 18305 |
23.5.2018 14:16:53
Nemáte někdo zkušenost, jestli berou i lidi z jiných krajů? Mám problémy a už jsem nešťastná z toho, jak to funguje. Raději napíší artroskopii než aby udělali magnetickou rezonanci - údajně by magnetická rezonance mohla nahradit artroskopii... Artroskopii budou dělat pro zhodnocení stavu v koleni, zda je potřebná osteotomie... :-(
|
Supermanka | 151752 |
23.5.2018 12:26:35
Přidávám se k doporučení, taky tam mám dobrou zkušenost, dokonce to tam i odsýpá a není to na úkor pacientů. Rehabilitace byla po počátečním mírném šoku velice účinná a taky fajn :)
|
Sam01 | 129844 |
23.5.2018 12:06:27
Doporučuji CLPA ( Centrum léčby pohybového aparátu) ve Vysočanské poliklinice na Praze 9. Primář Váchal. Dělají jen kolena a kyčle. Navíc dělají sportovce takže fakt umí.
|
Chlup z pavouka | 156021 |
23.5.2018 12:01:48
Sháním tip na slušně jednajícího, rozumného a odborně zdatného ortopeda pro dospělého člověka středního věku (nejedná se o mě), který rozumí kolenům a dovede zhodnotit stav, navrhnout léčbu, nezatracuje konzervativní léčbu a nevyžívá se v náhradách kloubů, artroskopiích a jiných invazivních metodách a pokud už je artroskopie nutná, tak pracoviště, kde lze vyšetření či zákrok absolvovat bez celkové anestezie, má rozumné objednací lhůty na vyšetření a je-li soukromý, tak přijatelné ceny. Nejlépe západ, jiho- či severo-západ Prahy a okolí (P5-6-7-8), ale není podmínkou, klidně celá Praha. Co ortopedi v Motol. nem. nebo ve Střešovické? Lze sportovního doktora - ortopeda považovat za odborníka v ortopedii, nebo tam se člověk zcela nesportující s nadváhou dozví jen to, že má zhubnout a hýbat se a vypakuje ho ze dveří aniž by se s ním vůbec bavil?
|
švejk | 90771 |
19.5.2017 19:24:27
Děkuji za odpověď, dneska jsem se tam zastavila a je to tam hezké, sestřička byla moc milá, poradila nám, tak snad to bude tak i dál. Je mi jasný, že trvá, než se poznáme :o)))) Čekárna asi dobře zpříjemní čekání, díky za doporučení
|
Termix | 105545 |
19.5.2017 7:18:09
Sestra, která vloni odešla do důchodu, byla úžasná. Tu novou jsem viděla jednou a co říct, prostě je nová a nezná nás. Děti mám zdravé a tolik tam už nechodíme, tak nás ani o moc lépe už nepozná.
Oddělené hodiny jsou, jednou týdně mají odpolední ordinaci, preventivní prohlídky apod. objednávám na konkrétní čas. My jsme spokojení a vždy byli. Jestli paní doktorka vydrží ještě 12 let,to nevím. Přes 50 jí je určitě, spíše myslím, že 60. Já doufám, že vydrží ještě aspoň 9 let |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.