| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Základní školy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 7929  [Dalších 7719 >>]
Vaclavka 34188
5.6.2020 8:39:18
Je už to sice dávno, co jsem to řešila, ale dcera přestoupila do ZŠ Hovorčovická a spokojenost. Chabry mají dobrou pověst, ale taky to mám jen z doslechu.
K_at 121378
4.6.2020 21:30:01
A co Burešova v Kobylisích? A nevím, zda Hovorčovice nemají už 2.stupeň....
kattynka a 2 čertici 99034
4.6.2020 19:09:46
Určitě ne Novoborská, momentálně z ní stahuji oba kluky. První stupeň ušel, ale druhý šílený. Není to ani vina učitelů jako spíš vedení toho, že nejsou schopni ukočírovat sígry a pomalu děcka šikanují učitelky.
K_at 121378
4.6.2020 16:34:17
Fryčovická - nevím. Je tam nejvíc cizinců z Letňan. Tupolevova mívala skvělou pověst, poslední roky - řekla bych průměr, záleží na učitelích. Rychnovská to samé - učitelé se tam mění směrem k lepšímu. Ředitel a spol se, myslím, docela snaží (předchozí vedení to tam dost potopilo). Jinak normální základní škola, řekla bych.
Sabi + 2 42333
4.6.2020 16:08:25
Libčická určitě ne!!! Syn odtud přestoupil do 7.třídy na ZŠ Glowackého (vím, tu nemáš ve výčtu) a litujeme, že jsme to neudělali dřív.

Dolní Chabry prý mají super první stupeň, výborně připraví na 8G, ale druhý prý nic moc. Ovšem pouze z doslechu...
StepiC 158703
4.6.2020 15:27:18
Prosím o zkušenosti rodičů, ať již kladné nebo negativní se ZŠ Generála Fajtla, Tupolevova, Fryčovická, Novoborská, Libčická nebo Dolní Chabry.
Potřebuji přestup dcery do 7. třídy ze ZŠ Dr. Edvarda Beneše v Čakovicích a to jak kvůli nespokojenosti s výukou zde na škole, tak kvůli spolužačkám. Uvítám jakékoliv postřehy, hledání školy je oříšek a najít volné místo druhý.... Moc děkuji.
Žžena 83005
22.5.2020 20:29:56
Googlí soubory se dají taky sdílet, je to velmi user-friendly a člověk k tomu vůbec nepotřebuje Office.
Zdislava a kluci 14977
22.5.2020 16:23:03
staci aby ti to jednou nekdo nastavil. nasla jsem na youtube i navod jak sdilet excel soubor po internetu.

za sebe bych radila kontrolovat prijate ukoly opravdu jenom jednou za den, jinak jsem si pripadala jako blazen, ktery nedela nic jineho nez kontroluje, jestli neprisel ukol. bylo to fakt narocny. takze jsem se pasovala do role sekretarky a kazdy vecer zasedla i s pubertakem k PC a kopirovali jsme a organizovali.

moc mi pomohlo uvedomit si, ze tahle organizace dela potize i dospelym. ale hlavne si myslim, ze organizaci prace by meli vyucovat ve skole, protoze je to skvela a nezbytna pruprava do zivota. vzala jsem to jako pozitivni prinos karanteny a hned se nam organizovalo lip.

dobra zprava je, ze v tomhle kazdodennim rezimu jsme jeli 3 tydny. pak si zacal ukoly vkladat sam a sam si urcovat co je a co neni priorita. tedka si misto organizace povidame o tom, ktery z ukolu prisel a co jeste zbyva. koncem tydne se mrknu, zda je vsechno splneno a poslano.
Cimbur 64764
22.5.2020 15:23:57
Nojo, já se to musím naučit, tohle sdílení vůbec neumím.
daba+holčička 55689
22.5.2020 14:18:02
Cimbur, sdílíme přes Onedrive, dá se to normálně editovat, máme takhle rozplánovanou práci pro celej tým. Nevím jak to má google disk.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 7929  [Dalších 7719 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.