| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Veterináři

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 224  [Dalších 164 >>]
withep 93862
28.4.2015 5:52:48
To mě napadlo, že bytová kočka může být "míň šikovná", nemá od mala tak dokonalý motorický tréning jako venkvní kočka. Jako když přeopatrná matka nepouští batole na prolézačky, že by mohlo spadnout, pořád se jí zdá dost malé... a pak jednou, kdy už konečně "je dost velké" (nebo když je mimo dozor matky) tam vyleze a spadne.

Jasně že u té kočky hrála říje dost podstatnou roli, ale řekla bych, že venkovní kočky až takhle neblbnou (ani nemusí, prostě zdrhnou).
jentak
  • 
27.4.2015 23:34:43
kamarádčina kočka spadla z balkonu ze třetího patra. Já si do té doby myslela, že kočka jen tak nespade, že to nějak umí a ví, co dělat, aby nespadla.
Jinak její kočka je kočka domácí - ven nechodí.
NovákováM 120401
27.4.2015 22:58:54
poslala bys mi maila, kde jste skončili u veta?

Jinak by mne nenapadlo, že kočka může spadnout a když jsem virtuosku (nebo vídám) naši, jak lítá po plotě - na dřevěném.. tak jen zírám. Z balkonu jsem ji vyháněla.

MMCH.. víte, že kočky mohou taky nahoře na plotu mít sex? Včera jsem si nemohla nevšimnout, dělaly randál. No, koukala jsem chvilku, pak se zastyděla... mne ale spíš zaujalo, jak se na tom plotu u toho udrží :-D

p.s. mám po práci :-D tak můžu chvilku žvanit, že?
Katka a 2 výrostci 141251
27.4.2015 22:44:29
Mimochodem skvely nick ~g~
nordica 81215
27.4.2015 22:02:34
Len, to je teda taky zážitek, ale maličká hlavička = snadnější otřes mozku. Naštěstí máme "střední" plemeno - kokry a ti teda vydrží nepoměrně víc. Zatím nejhorší zážitky byly s tou poslední - po návratu z práce jsem našla doma kašlající a škytající pejsinu, propašovala si tajně domů do pelechu malé dřívko (u nás nejedou hračky, ale polínka a dřívka), které se jí vzpříčilo v krku. Tak rychle jsem na veterinu ještě nejela, s kašlajícím a dávícím se psem na zadním sedadle. Podle veta jsme prý nebyly ani první, ani poslední ! O tom, že ta prostřední občas vráží do nábytku a kutálí se po balkonu nebo po schodech už ani nepíšu, tam je to ale stářím. No, a ten náš "prvorozený" pes si tuhle tak usilovně stlal jeich psí gauč, že se totálně zamotal do deky, 2x kolem hlavy a ještě kolem těla a lehce propadl panice. Nakonec mi tady poskakovala kostkovaná deka :-)Ale bez smečky by byla doma nuda.
nordica 81215
27.4.2015 21:53:44
Faidro, my se vždy potkáme v diskuzi o zvířatech :-) Myslela jsem si, že dvě naše kokřice jsou magorky, že jim není rovno, ale kam se hrabeme na Tvé historky s beauceronkou. To by se snad ani vymyslet nedalo. Přeji pevné nervy při dalších zážitcích s Katlou.
nordica 81215
27.4.2015 21:50:09
Tylity, dobrý veterinářje je pro kočkomily i psomily nad zlato. My chodili do ordinace celý podzim v tandemu a nebýt náš vet vynikající diagnostik, tak nevím.
Delete 8214
27.4.2015 21:07:03
Tuto teorii potvrzuju.

Když bylo naší trpasličí pudlici asi 6 měsíců, nezvládla svou vítací radost a skočila z garáže přímo na betonový dvůr (na garáži je terasa). Zachránily ji tehdy asi štěněčí chlupy, byly jak chmýří...
Len 108740
27.4.2015 21:00:31
Nordico, moje svagrova veterinarka rika, ze mnohem horsi nez kocky jsou mali psi, trpaslici plemena. Jako Kambala tu proslavila vetu:"Rozvadejte se, budou kabelky", tak to same muze rict svagrova o malych psech~t~ Ted, kdyz jsem byla v CR, tam mela na hospitalizaci maleho yorkshira, ktery narazil hlavou do gauce a mel z toho otok mozku, par dni byl v komatu, leceni dlouhe. A to je porad neco. Kocky jsou zase mnohem vic citlive na otravy, nam malem kocici osazenstvo zabil Frontline.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 224  [Dalších 164 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.