Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Veverka. | 132739 |
27.4.2015 20:51:15
Nejúžasnější je ten náš... to je fakt poklad.
a číče hodně zdraví! |
Faidra Lannister | 133281 |
27.4.2015 20:48:10
No, kam se na beauceroní dorostenku hrabe všech našich šest koček dohromady - minule Katla vypadla z okna (v přízemí) a parapet pro jistotu rovnou urvala
|
Tylity | 114268 |
27.4.2015 20:47:47
Nordica
Psy jsem měla jako dospělá postupně 2, první holka tu byla 13 let a druhá tu je stále, ale je teď u syna, ten má psy dva - ale mají baráček a zahrádku.. v bytovce to byl problém - možná, až jednou budu v důchodu.. kočka to přeci jen líp snáší, než dorazíme z práce.. :) Musí být zdravá, my tu nad ní seděli jak apoštolové.. když jsem dnes viděla ty snímky, jak to má sešroubované - holky, ten doktor je tedy machr.. všechna čest.. má stránky na fb.. ještě jsem je neviděla - manžel je našel.. |
Pam-pela | 97353 |
27.4.2015 20:39:38
Kočky mají 9 životů, bude to dobré , uvidíš...ony když mrouskají, snad mají zatemněný mozek nebo co ...no, jako někteří lidi, že jo?
No, teď už bych asi nad koťátky nepřemýšlela, asi by to pro ni byla velká zátěž, ale hlavně, že to dobře dopadlo . |
nordica | 81215 |
27.4.2015 20:38:40
Teda jak Vás, kočkomily, tady čtu, tak jsem ráda, že mám "jen" tři psy Tohle bych nervově nedala, hlídat kočičáky, aby nespadli z oken nebo říms. Mie přeji rychlé uzdravení !
|
Pam-pela | 97353 |
27.4.2015 20:37:23
Tylity, někomu se to třeba nikdy nestalo, ale nikdy člověk nemůže říct mně nikdy ...stane se i při hlídání dětí , občas člověk nedomyslí, neuhlídá.
Taky bych měla historku s dvouletým synkem, bydleli jsme tehdy v paneláku. Byli jsme doma nějací rozhádaní kvůli úklidu - neúklidu...manžel šel a ostentativně otevřel okno ve 4. patře, že vyvětrá, jenže si nevšiml, že pod ním stojí houpací kůň. A já si nevšimla toho okna. Syna jsem načapala, jak se sápal přes koníka na okno, stáhla ho dolů a zhroutila jsem se pod to okno a jen se klepala...potom se nám to nestalo už NIKDY...ale asi stál u nás všech andělíček strážníček! A pětiletou sestru jsem kdysi zachránila taky - ta zas vylezla úzké zábradlí terasy nad garáží, hodila si nožky dolů a seděla jak na bidýlku, kdyby spadla, bylo by to tak z 5ti metrů, ale na beton... A to si o sobě myslím, že jsem docela úzkostlivý rodič...zpětně člověk ví...ale někdy ... |
Tylity | 114268 |
27.4.2015 20:35:17
Povídej mi o parapetech, u nás jsou tak široké, že bych po nich klidně chodila na procházku i já - natož kočka.. normálně tam mívám obrovské květináče.. a ještě je kolem místo.. na terase máme i jabloň, Mia jí deptá a leze po ní, je to legrační.. no, snad zase bude lézt...
|
Tylity | 114268 |
27.4.2015 20:29:18
Díky moc, Pampelo.. Doufám, že malá bude taky v pořádku.. je jí 10 měsíců, prakticky jsem s kastrací čekala na věk 1 roku a uvažovala, zda jí i nám 1x nepořát koťata, zvlášť, když bratr od ní prcka chtěl... má baráček a je to takovej kočičí táta -tahá domů kočky ze šachty, pak je nechá vykastrovat a stará se o ně.. jeden čas jich měl asi 5.. teď má jen 1 kocourka a tak mu chybí omladina.. :)
Ale teď jsme vyděšení a koťata jsou odsunuta ... jsou jiné priority - jako je zdraví.. pohoda, bezpečnost.. |
Pam-pela | 97353 |
27.4.2015 20:24:07
Tylity, v předchozí diskuzi jsem zmínila kocoura mé sestry, přivezli jsme jí ho z útulku.
Je vykastrovaný, byl už od nich a celé roky žil se sestrou v 8. patře. Lodžie je zasklená, při větrání je v ní síť. Jednou jedinkrát sestra utíkala zvednout při otvírání okna telefon - a kocour se prošel po parapetu....a ujely mu nohy. Bylo jen vidět, jak padá....dopadl do vyššího porostu - jenže z 8. patra! Ubrečená sestra si mě vyžádala, abych s ní jela k veterináři...kocoura v kopřivách našla, naložila a obě jsme ho tak nějak cestou pochovávaly....vůbec by mě nenapadlo, že by to mohl přežít. Nejenže přežil, ale dokonce neměl vůbec žádné zranění krom zhmožděnin. Malý zázrak asi , je to už pár let a kocour je v pohodě. A´t je kočičce co nejdřív dobře . |
dajmab | 81703 |
27.4.2015 20:21:46
Ano, ano
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.