| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Veterináři

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 224  [Dalších 154 >>]
Veverka. 132739
27.4.2015 20:51:15
Nejúžasnější je ten náš... to je fakt poklad.

a číče hodně zdraví!~;((
Faidra Lannister 133281
27.4.2015 20:48:10
No, kam se na beauceroní dorostenku hrabe všech našich šest koček dohromady - minule Katla vypadla z okna (v přízemí) a parapet pro jistotu rovnou urvala ~k~
Tylity 114268
27.4.2015 20:47:47
Nordica

Psy jsem měla jako dospělá postupně 2, první holka tu byla 13 let a druhá tu je stále, ale je teď u syna, ten má psy dva - ale mají baráček a zahrádku.. v bytovce to byl problém - možná, až jednou budu v důchodu.. kočka to přeci jen líp snáší, než dorazíme z práce.. :)

Musí být zdravá, my tu nad ní seděli jak apoštolové.. když jsem dnes viděla ty snímky, jak to má sešroubované - holky, ten doktor je tedy machr.. všechna čest.. má stránky na fb.. ještě jsem je neviděla - manžel je našel..
Pam-pela 97353
27.4.2015 20:39:38
Kočky mají 9 životů, bude to dobré ~x~, uvidíš...ony když mrouskají, snad mají zatemněný mozek nebo co :-)...no, jako někteří lidi, že jo?
No, teď už bych asi nad koťátky nepřemýšlela, asi by to pro ni byla velká zátěž, ale hlavně, že to dobře dopadlo :-).
nordica 81215
27.4.2015 20:38:40
Teda jak Vás, kočkomily, tady čtu, tak jsem ráda, že mám "jen" tři psy :-) Tohle bych nervově nedala, hlídat kočičáky, aby nespadli z oken nebo říms. Mie přeji rychlé uzdravení !
Pam-pela 97353
27.4.2015 20:37:23
Tylity, někomu se to třeba nikdy nestalo, ale nikdy člověk nemůže říct mně nikdy ~7~...stane se i při hlídání dětí ~7~, občas člověk nedomyslí, neuhlídá.

Taky bych měla historku s dvouletým synkem, bydleli jsme tehdy v paneláku.
Byli jsme doma nějací rozhádaní kvůli úklidu - neúklidu...manžel šel a ostentativně otevřel okno ve 4. patře, že vyvětrá, jenže si nevšiml, že pod ním stojí houpací kůň. A já si nevšimla toho okna.
Syna jsem načapala, jak se sápal přes koníka na okno, stáhla ho dolů a zhroutila jsem se pod to okno a jen se klepala...potom se nám to nestalo už NIKDY...ale asi stál u nás všech andělíček strážníček!

A pětiletou sestru jsem kdysi zachránila taky :-) - ta zas vylezla úzké zábradlí terasy nad garáží, hodila si nožky dolů a seděla jak na bidýlku, kdyby spadla, bylo by to tak z 5ti metrů, ale na beton... ~d~

A to si o sobě myslím, že jsem docela úzkostlivý rodič...zpětně člověk ví...ale někdy ~d~...
Tylity 114268
27.4.2015 20:35:17
Povídej mi o parapetech, u nás jsou tak široké, že bych po nich klidně chodila na procházku i já - natož kočka.. normálně tam mívám obrovské květináče.. a ještě je kolem místo.. na terase máme i jabloň, Mia jí deptá a leze po ní, je to legrační.. no, snad zase bude lézt...
Tylity 114268
27.4.2015 20:29:18
Díky moc, Pampelo.. Doufám, že malá bude taky v pořádku.. je jí 10 měsíců, prakticky jsem s kastrací čekala na věk 1 roku a uvažovala, zda jí i nám 1x nepořát koťata, zvlášť, když bratr od ní prcka chtěl... má baráček a je to takovej kočičí táta -tahá domů kočky ze šachty, pak je nechá vykastrovat a stará se o ně.. jeden čas jich měl asi 5.. teď má jen 1 kocourka a tak mu chybí omladina.. :)

Ale teď jsme vyděšení a koťata jsou odsunuta ... jsou jiné priority - jako je zdraví.. pohoda, bezpečnost..
Pam-pela 97353
27.4.2015 20:24:07
Tylity, v předchozí diskuzi jsem zmínila kocoura mé sestry, přivezli jsme jí ho z útulku.
Je vykastrovaný, byl už od nich a celé roky žil se sestrou v 8. patře. Lodžie je zasklená, při větrání je v ní síť. Jednou jedinkrát sestra utíkala zvednout při otvírání okna telefon - a kocour se prošel po parapetu....a ujely mu nohy. Bylo jen vidět, jak padá....dopadl do vyššího porostu - jenže z 8. patra!
Ubrečená sestra si mě vyžádala, abych s ní jela k veterináři...kocoura v kopřivách našla, naložila a obě jsme ho tak nějak cestou pochovávaly....vůbec by mě nenapadlo, že by to mohl přežít.
Nejenže přežil, ale dokonce neměl vůbec žádné zranění krom zhmožděnin.
Malý zázrak asi ~;((, je to už pár let a kocour je v pohodě.

A´t je kočičce co nejdřív dobře ~x~.
dajmab 81703
27.4.2015 20:21:46
Ano, ano :-)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 224  [Dalších 154 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.