| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Bezmléčná dieta

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 970  [Dalších 950 >>]
nekázanka 7331
24.4.2024 16:13:47
Hrachové mléko mají některé kavárny, obvykle tohle: https://www.puroshop.cz/rostlinne-napoje/sproud-barista/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIqP-CzYTbhQMVnDcGAB3J2g0jEAQYASABEgKJ_vD_BwE. Vážně výborné.

Já nejvíc pracuju s ovesným, chuťově mi vyhovuje a nemá ty hrachové efekty :-).
Girili 117849
22.4.2024 22:29:53
Ropuchou, s bešamelem se nekamarádím, dělala jsem z pudinku. Míchala jsem s ním do vychladnutí a ztuhl jen částečně. Jíst se to dalo. 😉
Girili 117849
22.4.2024 22:28:01
Nekázanko, tak na hrachové mléko jsem nikde nenarazila. Vyzkoušeli jsme ovesné, rýźové, sójové, kokosové, mandlové... Lepší jsou typu barista, jak je tam přidaný tuk, je to takové mazlavější a podobnější mléku. Kokosové a mandlové jsou dobré do pečení, ale na přímou konzumaci moc aromatické. Nejlepší je asi ovesné typu barista z Lidlu. I cenově je srovnatelné s mlékem.
nekázanka 7331
22.4.2024 17:51:34
Úplně nejpodobněji klasickému mléku se chová mléko hrachové, i má dost podobou chuť. Ale teda brutálně nadýmá... Ovesné by mělo být fajn.
Ropucha + 2 120300
20.4.2024 21:39:41
Inko, tak to netuším.
Podle mé zkušenosti bramborový škrob zahustí různé tekutiny stejně. Jestli může mít rýžové "mléko" nějakou specifickou vlastnost, fakt nevím.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
20.4.2024 21:13:12
A jak je možný, že z rýžovyho mléka to zůstalo tekutý navždy (než jsem to vylila) a z mandlovýho je normální pudink? U obojího byla pevná složka vanilkový puding Amylon a 2 lžíce cukru. Postup vaření taky stejný.
Ropucha + 2 120300
20.4.2024 20:51:03
Na tekutině nezáleží, konzistenci dělá pevná složka.
Ropucha + 2 120300
20.4.2024 20:49:23
Záleží, jestli budeš vařit šodó nebo pudink, a záleží na hustotě.
Pudink že škrobového prášku bude mít větší tendenci po vychladnutí tuhnout, než šodó na bázi bešamelu.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
20.4.2024 20:41:12
Těžko říct, z mandlovýho je normální puding.
Girili 117849
20.4.2024 20:33:37
Mám tu na to ovesné mléko, tak snad to bude fungovat stejně. ~;)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 970  [Dalších 950 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.