| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna o čemkoliv

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 57713  [Dalších 57533 >>]
Palac + 1 74013
23.11.2024 0:37:26
..oh, mrs dalloway, always giving parties (baking rolls) to cover the silence...
Pole levandulové 23006
22.11.2024 23:36:06
Neznama, ano, presne tu. Miluju ruzovou, takze ta mi nemuze chybet. Jsem na ni zvedava, normalne pecu v NW, ale i kdyby se v ni nepeklo dobre, necham si ji uz kvuli te barve.
Rodinová 140078
22.11.2024 23:30:45
A kdo tak moc potrebuje, aby vytizena lektorka upekla v sobotu nad ranem 300 rohliku… Termixi, Termixi~d~
Blanče 42184
22.11.2024 23:15:24
Termix, já jsem pro každou špatnost, ale fakt 300 rohlíků? To nevypadá na leháro ale vedlejšák v pekárně. Hlásím, že jsem spojila diskuse. Proběhl úklid s výjimkou jedné koupelny, kde bivakují želvy, ty ráno vyhodím někam jinam, aby jim nebylo blbě z úklidové chemie. Venku znova sněží, míň než včera, je těsně kolem nuly. Manžel topil ve vířivce aby nezamrzla tak usilovně (kecám, domluvili jsme se), že máme za sebou první zimní koupel na zasněžené zahradě. To je zážitek, který mi fakt dělá radost. Teď jsem si dala hrnek svařáku a jdu do hajan, zítřek bude moc fajn ale náročný.
Termix 105545
22.11.2024 22:51:37
Po dlouhých sedmi týdnech budu konečně doma. Musím vyžehlt a porovnat šatnu, chtěla bych dát na balkóny a na zahradu vánoční světýlka, musím udělat faktury a pak mám v plánu po strašně dlouhé době nedělat nic.
Jen tedy nad ránem upeču 300 rohlíků.
K obědu udělám hovězí vývar a potom koprovku. A v neděli kuřecí řízky.
Stáňa * 7932
22.11.2024 21:51:57
na masaze jednou mesicne chodim uz 30 let. bez toho bych se nehnula.
Tskze permanentka je urcite dobry napad. jen masaze ale nestaci. cvicis neco?
mne vyhovovala Dorniva metoda, mela bych se k tomu zsde vratit.
TaJ 81121
22.11.2024 21:45:39
Mám volný víkend, takže už i dnes. Manžel si vzal dneska dovolenou, tak jsme tu vegetili spolu. Párkrát jsem otočila pračku, sklidili jsme poslední zbytky kytek a drobného nábytku z balkónu a jen tak lehce jsem předělala podzimní výzdobu na zimní. Jen pár světýlek a něco málo bílých domečků apod. Ještě musíme zítra přidělat na balkón krmítko a udělám tam asi jeden zimní truhlík. Už jsem vytáhla i adventní svícen a dala nové svíčky. Příští adventní víkend celý pracuju, tak si to chystám už teď.🙂
Zítra má syn celodenní výlet s kroužkem, tak my s manželem budeme odpočívat, podle nálady se půjdeme někam projít a uděláme pár drobností doma, prostě taková pohodička. Večer uděláme polívku a zelí na nedělní oslavu, manželova maminka má narozeniny, bude pečená kachna s knedlíkem a červeným zelím a pak náš oblíbený dort, který máme všichni rádi.
Stáňa * 7932
22.11.2024 21:44:22
Kat, ted zrovna nesnezi, ale behem dne padaly velke chluoate vlocky a je souvisla pokryvka snehu. Odhaduju, ze tak 4 cm.
Senedra 14756
22.11.2024 21:42:33
vzhledem k zablokovaným zádům jsem začala chodit na masáže a předčasně jsem si koupila k Vánocům permanentku s tím, že se tak jednou měsíčně nechám rozmazlovat.

A zrovna popíjím nějaké dobré bílé víno, vyluštila jsem několik křížovek a budu si číst. Celé odpoledne jsem strávila se starší dcerou a užívaly jsme si ho, část i s mojí mamkou.

Senedra 14756
22.11.2024 21:37:08
ještě před obědem mě vyzvedla dcera a jely jsme k mamce na chaupu, tam jsme jí naložily věci, které si na zimu chtěla odstěhovat do bytu, zajely jsme na oběd, do bytu, zase nabraly věci na chalupu... cestou zpátky chalupa, dva hřbitovy ( dcera nemohla v září mojí tetě na pohřeb, tak jsme se zastavily aspoň zapálit svíčku a dát na hrob kytku). A pak jsme v rádiu před Prahou slyšely, že je zacpaný pražský okruh. takže dcera už ve tmě řídila a já jí podle navigace radila, kudy má jet. Projely jsme několik vesnic a nějak se vymotaly. Zážitek slušný.

Teď piju sklenku vína a jdu za chvíli spát. Zítra dopoledne akce s kamarády,zakončíme asi obědem v restauraci nebo koupíme domů pizzu a sobota odpoledne a neděle - prádlo, úklid, oprava písemek...
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 57713  [Dalších 57533 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.