Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Stáňa * | 7932 |
21.11.2024 7:04:15
Stará huso,
taky peču až tak týden před Vánoci. Jednak to chci péct v pohodě, když už je po všech hlavních akcích a mám většinou pár dní dovolenou, a pak i pod vlivem Angrešt, že cukroví by se nemělo dlouho uchovávat. Letos to bude výzva. Moje intolerance lepku a silná alergie na ořechy u synovy přítelkyně. Moje cukroví je kromě lineckého všechno ořechové. Možná by se daly ořechy nahradit opraženými ovesnými vločkami. Někdo to tak prý dělá. |
Stáňa * | 7932 |
21.11.2024 7:01:56
TaJ,
přišli nakonec manželovi na něco? Myslím, že jsi tu psala o nějakých chybějících vitamínech? Každopádně přeji, ať jsou vaše letošní Vánoce o mnoho pohodovější než ty předchozí. |
Stáňa * | 7932 |
21.11.2024 7:00:56
TaJ,
my máme sice relativně světlý a chladný sklep, ale muskáty se mi v něm nedaří přechovat. Fuchsie a durman ano, ty mám od každého asi čtyři. Z muškátů dělám řízky, letos jich mám asi 80, něco snad do jara přežije. Ta gerbera, to je nějaká trvalka? |
Lída+2 | 28136 |
21.11.2024 5:25:45
Jo lidi se chystají.
Je to hodně vidět na jarmarcích. A i v prodeji na Fleru. A příští týden 30.11. bude ve ŽDÁRU nad Sázavou. A tam se těším moc. Já osobně, úklid- co to je? sedím šiju a dělám nepořádek!(nejvíc z celé rodiny) Když nad námi slyším vysavač říkám si: Nechceš přijít i k nám? pečení, to taky nehrozí v příštích dnech dárky, něco mám, ale vím co pro koho chci tak to jen objednat V neděli jsem byla v Ikea dokoupit se synem drobnosti do jeho domácnosti a hlavně se podívat kde nyní bydlí. Zvědavá matička. Musím naplánovat ještě druhou návštěvu, protože u mladšího jsem ještě nebyla. |
vlad. | 38059 |
20.11.2024 23:21:42
Dnes jsem měla chvilku před schůzkou v centru, koupila jsem si bílého vánočního skřítka Děti chtějí každý jeden větší dárek, tak to ještě musím zrealizovat, s MM a babičkou si dáváme jen drobnosti.
|
Zasjaj. | 54917 |
20.11.2024 22:43:55
Prave jsem na Amazonu koupila adventni svici. Jako dite jsem ji jednou jednikrat mela, nekdo mi ji privezl z NDR, byly na ni vanocni obrazky a 24 cisel, kazdy den se upalil kousek. Pred lety jsem si na to vzpomnela, ale nikde jsem ji nemohla najit, az letos. Tak mam radost. Koupila jsem hned dve, i pro kamaradku.
|
TaJ | 81121 |
20.11.2024 22:42:57
Mamochu, když mě se právě nechce pokaždé vytahovat papír, mašličky a všechno, nejradši to udělám pak všechno najednou. Akorát dřív jsem si to schovávala různě do skříně, do šuplíku a všude možně a pak jsem měla problém to dát dohromady. Tak teď mám jednu velkou tašku, kde mám všechno. Pak si to jeden večer přinesu do obýváku, společně s papíry, lepenkou, mašličkami, cedulkami...pustím si k tomu nějakou vánoční muziku, rozložím si to na zem a všechno to zabalím.
|
TaJ | 81121 |
20.11.2024 22:38:24
MaMar, moc děkuju , nic jiného si nepřeju...
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
20.11.2024 22:37:17
Mám hloubkově uklizeno, umytá okna, péct budu jen vánočku a poleno ten poslední víkend, dárků mám asi půlku.
Od 15.prosince zpíváme až do 25. Do toho 2 vánoční besídky ve škole, z toho jednu organizuju, jedno vystoupení s tanečním kroužkem, to bude mazec, to už nic nestihnu a nesmím bejt nemocná |
MaMar | 39162 |
20.11.2024 22:36:13
TaJ, to jsem nevěděla, že manželovy zdravotní potíže byly tak závažné (i když jsem zaregistrovala, že jste něco takového řešili). Tak přeju, ať si nejen letošní Vánoce můžete užít ve zdraví a klidu
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.