| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Stardance

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1651  [Dalších 1631 >>]
77kraska 132593
27.10.2024 13:59:31
Margaret, podle mne spousta lidi Jezkovi fandila a nenapadlo by je, ze vypadne....az vypadl :-(
Margaret 1200
27.10.2024 13:51:26
Taky mě mrzí že vypadl Ježek, těšila jsem se na čtvrtou nohu. Vůbec mě nenapadlo že by mohl vypadnout, jinak bych mu asi i hlas poslala. Skoro nikdy nehlasuju, nemám ani favorita. Ale jak se mi zdá, že se tam někomu děje nespravedlnost, tak to hlasuju. Loni to bylo ve chvíli, kdy Hradilek dostal od Chlopčíka 3 body, to byl takový úlet, že jsem prostě hlasovat musela.
77kraska 132593
27.10.2024 13:27:12
ja se nedivam, je to moc dlouhe, ale ctu si o tom a divam se na ukazky

vypadnuti Jezka je mi moc lito, cetla jsem o nem knihu a roky jej sleduji, taky jsem ho videla nazivo na par amaterskych bezeckych zavodech, je skvely

od Lucky V. jsem cekala vic, ona mi nevadi, ale prijde mi, ze s vekem ztratila pohyblivost i divci postavicku

Blazka si pamatuju jako mladeho herce z divadla, ja bych ho ted ani nepoznala

Paulova je neuveritelna na svuj vek

Chili ma velkou energii, sleduju ji davno na instagramu, je moc sikovna na vsechno
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
27.10.2024 11:28:33
Koukala jsem a mrzí mě, že vypadl Jiří Ježek. Říkal, že má na další tanec další "nohu", škoda vyzkoušel jen 3
Fern 155759
27.10.2024 10:44:50
Tentokrat jsem na to uplne zapomnela,ale precetla jsem si recenze na netu.

Pro me docela prekvapko,ze skoncil Jezek.Ale je fakt,ze tento par ani neurazil,ani nenadchnul,i kdyz s tou protezou fakt vali.~R^

Jak to zezacatku vypadalo tak nejak podivne s Martinou Ptackovou,tak trebas nakonec jeste prekvapi a tedy ten jeji tanecnik Dominik se mi moc libi,jinak me tam neberou zadni chlapi,ale medvidek Filip Blazek se dle me hodne snazi a jde mu to,narozdil trebas od Pavlaska ci toho cukrare.

Ocekavala jsrm,ze Lucka V.se tam proda mnohem vic,zatim me tam ten jeji vykon i projev celkovy prijde takovy nemastny neslany.

Dle hodnoceni poroty to byl zrejme tanecne slabsi vecer.
Senedra 14756
26.10.2024 19:06:49
Minulý týden jsem nějak nekoukala, tak jsem zvědavá dneska, jak účastníkům dneska tanec půjde.
Čumča. 160024
20.10.2024 16:25:43
Chloe, přijde mi, že zpívat Lucka umí. Ale já třeba málokdy mám náladu na pop. Nicméně v žánru pop je Lucka dobrá, kdykoli ji zaslechnu v rádiu, podle barvy hlasu vím, že je to LV, nejde si ji splést. To, že mám raději dvacet jiných zpěváků, je zase jiná otázka...

Teď jsem koukla na dva tři její klipy, je mi docela líto, že jeden natočila nahá ve vaně a ve spodním prádle polozahalená do svetru - takhle prvoplánová by zase být nemusela~d~, už na to ani nemá věk, jakkoli je stále krásná... V tomhle vlastně ano - moc tlačí na pilu
Čumča. 160024
20.10.2024 16:16:39
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
18.10.2024 8:26:25
čumčo, já chápu, že děti ve škole nemají rády šprty, ale beru to jako projev dětinskosti... proto mě vždycky znovu překvapí, že některým dospělým to vydrží zřejmě napořád ~t~
kdybychom žili ve světě jednoho televizního programu, kdy si nemůžeš vybrat a holt každý večer musíš poslouchat LV, chápala bych tu averzi... takhle fakt ne ~d~
navíc teda pod pojmem šprt si představím někoho, kdo se vnucuje autoritám, žaluje na ostatní, posmívá se jim za chyby, poukazuje na ně... ne někoho, kdo dře, aby nedělal ostudu slavné rodině ~:-D
Chloé 102783
18.10.2024 7:49:46
Já videla kdysi Lucii V. v divadle, tam se mi líbila. Ale neumí zpívat, co naplat. Nemá hlas, to prostě sorry, a její repertoár je strašnej. Líp zpívá kdejakej účastník talentových soutěží. Šikovná určitě je, ale její pěvecká kariéra je čistě protekční. Kdyby byla no name děvče, tak si ani neškrtne.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1651  [Dalších 1631 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.