Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
14.10.2024 21:39:58
"Lucii Vondráčkovou moc nemusím, je to taková snaživka"
tohle je jedna z věcí, co mě nepřestávají fascinovat Proč někdy je pracovitost ceněná a jindy ostudná? Lucka se projevuje poměrně skromně, je schopna sebe sama shodit, nebrat se vážně, o nikom se nevyjadřuje nijak nelichotivě, nebýt rozvodu, asi bych ji v bulváru nijak nepostřehla (teda vídám jen titulky, na rozkliknutí jsem líná a většinou všechno, co neútočí často, rychle zapomenu)... co je to, co lidem vadí na snaživé pracovité holce? její původ? podobně je to i s tou chilli, vadí, že je všude, ale není to prostě o její pracovitosti? do SD se vipka nepřihlásí, tam ji osloví s nabídkou - a stejně jí to má spousta lidí za zlé... |
vertigo | 92133 |
14.10.2024 17:48:30
Lucii Vondráčkovou moc nemusím, je to taková snaživka. Hlavně ale nemám ráda její hlas, takže písničky vůbec nemůžu poslouchat a vadí mi i v dabingu. Jako dabovat umí dobře, ale mě prostě tahá za uši ten její hlas.
Ta kickboxerka je sympatická a hlavně měla moc krásný oči, když byla namalovaná. |
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
14.10.2024 17:40:40
Ale to já si myslím, že na tom něco je. Že tou recesí tak trochu uhýbáme vážným nárokům, které na nás skuteční hrdinové kladou - jako na národ i jako na jednotlivce.
|
Len | 108740 |
14.10.2024 14:40:12
Z meho pohledu jsou Cesi jednim z nejmene JA narodu na svete. Myslim, ze je to opravdu spis recese.
|
14.10.2024 14:38:00
no jo, a na recesi se pak vymlouváme
|
Čumča. | 160024 |
14.10.2024 14:20:34
"pocit, že tihle totiž neohrožují naše JÁ... neexistující velikán největším čechem totiž nijak nesníží naši vlastní velikost"
to nemůžu souhlasit, Rose důvodem je prostě recese jako taková, láska k recesi a souhlas, co vykonal Karel IV. na svém synovi, jak to rozcapil a zničil, to je majstrštyk, plus ty hony na Židy, to je taky sakra kaňka v CV |
Beat | 107867 |
14.10.2024 13:51:46
Jo, na Je jak vitr jsem úplně alergicka.. nic jiného od ni teda nehnam a LV jde úplně mimo můj vkus.
ŠD jsem neviděla, podívám se na sestřih, až se vrátíme. Tatana K mi kdysi přišla poměrně sympatická, ale po nahlédnutí do její knihy, co mi “vnutila” kamarádka jsem pohled změnila a to, co se nedávno strhlo ohledně rozvodu bylo tak nechutné, ze jsem ji ze svého vnímání úplně odstínila |
Ennywan | 4062 |
14.10.2024 13:36:28
Jako musela jsem si hledat, kolik že má Paulová let. A fakt bych v 69 chtěla vypadat jako ona, jak postavou, tak v ksichtě. Jako klobouk dolů. I fyzičku musí mít výbornou. Já teď o víkendu umírala na záda a jen jsem Paulová tiše a v bolestech záviděla.
|
Peppa | 133447 |
14.10.2024 10:54:08
Čumčo, u mě by došla stejně daleko, šoubiz nesleduju a je mi jedno. Byla krásná, měla charisma a talent a rytmus, když tančila, byla to fakt nádhera. No a když promluvila, tak se taky neprojevovala jako pipka - tenkrát ve SD, nevím, co říká jinde. Ale chápu, že se lidi nechají ovlivnit.. Já třeba vůbec nemusím L. Vondráčkovou, mám ji ráda snad jen v dabingu, kde mi přijde fakt dobrá.. ale když slyším v rádiu Ať je jak vítr, musím okamžitě přeladit U Hartla nedávám ten jeho smích, vlastně je mi ho líto, ptž se ho na to furt někdo ptá.. Ale tohle všechno fakt umím odstínit a dívat se jen na ten tanec. Ta kickboxerka je třeba hrozně sympatická, ale jive jí teda vůbec nesedl, asi jí půjde těžko se rozvlnit, stejně jako Blažkovi, kterýho mám docela ráda, ale sto kilo je sto kilo a on je takovej méďa.. ne tlustej, ale hřmotnej. Jsem zvědavá, jak se kdo posune :)
|
14.10.2024 10:48:40
jj jako bychom měli pocit, že tihle totiž neohrožují naše JÁ... neexistující velikán největším čechem totiž nijak nesníží naši vlastní velikost a neschopný tanečník a polodementní figurka jako vítěz taneční soutěže z nás udělá rázem tanečního mistra
(nepovažuju pavláska za polodementního, je to naopak velmi chytrý člověk, dokonce knihovník! vím, že dementa jen celkem úspěšně hraje ) češi totiž mají podle mne celkově problém s autoritami a tak nám ti "lidoví vítězové" jsou prostě milejší, no každý skutečný velikán si totiž u nás najde své odpůrce, co mu nemohou odpustit nějakou vyloženě "zásadní" věc (já třeba Karlu IV. nikdy nemohu odpustit, že nám v obci vypálil naše hrady ) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.