| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Peče celá země

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 245  [Dalších 55 >>]
splechtulka & M+J+R 35354
5.1.2020 15:46:37
Linecké srdce a ten podmaslovy. Určitě je oba vyzkouším.
margotka78 alias shit-roller 108560
5.1.2020 15:08:03
To jsi mi připomněla - před pár lety jsem jedla čokoládový dort dle nějakého prvorepublikového receptu. Bylo to sladký a hrozně sytý, ale jako lahoda. Přivezl to švagr mojí dceři na oslavu k narozkám ( a svojí dceři - ony to holky mají skoro současně) a pekla to jeho tchyně. A on hrozně nadával, že je to hnusný a čokoládový dorty nerad ~t~, ale za mě luxus!
Musím z něj vytáhnout recept.
Silvie+dva kluci 103202
5.1.2020 15:02:00
Pořad jsem neviděla, jen obrázky dortů a bábovek. Dala bych si tvarohovou bábovku a ty dva čokoládové dorty, hlavně ten s malinami. Jinak asi nic. Věnečky mám sice ráda, ale ne tak moc, abych se patlala s odpalovaným těstem :-) Stejně tak v mé rodině nikdo nepřevzal po babičce žezlo v pečení trubiček, mívala je úžasné, ale nikomu se s tím nechce dělat. U nás se peče maximálně buchta, kdy se všechny ingredience smíchají dohromady a vylijí na plech, tím moje umění pečení končí. Teda na narozeniny dělám celé rodině dort Pohádka, ale to se děsím už dopředu, jak mi to sedne, krém se srazí …, ale všichni ho mají rádi, ve finále všem chutná, tak už jsem se s tím smířila :-)
Ruth 147384
5.1.2020 14:29:24
Nerozumím, proč to.
Já, teď už se může ~:-D, nepeču. Teda cukroví.
Fakt nevím, co je hlavní důvod, jestli to, že kombinace mouka-cukr-tuk mi přijde nesmyslná, nebo /jistěže jsem to zkoušela/ nikdy nevím, co z té trouby vyleze.
Zato když tam dám maso a zeleninu, výsledek je.:-)

Jednou před Vánoci kolegyně přinesla krabici pro nás, pekla v noci, jako záliba. Krabičku výstavních minikousků jsem naaranžovala v obýváku a smutně pohladila zrakem ty patvary, co ležely v kuchyni.
Přišli kamarádi, šla jsem vařit grog, a...oni to vzali tak, že co je na tácu, je k zobání.
Sežrali jste mi dekoraci, řekla jsem dřív, než mi došlo to absurdno.~:-D
margotka78 alias shit-roller 108560
5.1.2020 14:24:43
Já jsem nikdy v životě nedělala ani odpalovaný ani kynutý těsto a docela fajn s tím žiju a moje okolí taky.
Kynutý u nás ani moc význam nemá. Když nám tchyně dá vánočku (doma pečenou a fakt z poctivých surovin), tak minimálně půlku vyhazuju tvrdou do popelnice. Prostě se to u nás nesní, není zájem.
Len 108740
5.1.2020 14:06:48
Odpalovane testo jsem nikdy nedelala, venecek mi staci dvakrat rocne koupit v cukrarne. Pecu porad, nekolikrat tydne. Ovsem potahovane dorty a podobne patlaniny me odpuzuji uz od pohledu. Normalni dorty delam, ted budu delat orechovy s pomerancovou marmeladou manzelovi k narozeninam.
Senedra 14756
5.1.2020 13:35:17
já dělala odpalované těsto asi třikrát v životě. Totéž pečený dort.
-Velšice- 152842
5.1.2020 13:33:31
Buchli, pro me je to napriklad veda. Do odpalovanyho testa bych se ani nepustila. A krom vanocky ani do kynutyho.
Senedra 14756
5.1.2020 13:27:23
Mě zaujal ten z podmáslí. Na recepty se ještě podívám, doma dělám tvarohovou bábovku celkem často, tak bych mohla zkusit jinou variantu.

Dort s jednorožcem vypadal pěkně, ale jak je na něčem marcipán nebo jiná potahová hmota, tak mě hned přejde chuť. Ale to je už jen můj osobní problém. Já bych ho ochutnala bez toho marcipánu. určitě bych ochutnala nějaký dort s ovocem a vizuálně se mi asi nejvíc líbil ten s krémem a růží.

U těch věnečků jsem si říkala, že
a) pracovali s troubami, které neznali
b) několik várek nebylo úplně dopečených - evidentně času bylo dost málo a asi se soutěžící báli, aby všechno stihli
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
5.1.2020 13:25:48
Viděla jsi to video "Cizinci ochutnávají"... koňakovou špičku ? Je to legrace, skoro všichni řekli, jezismarjá, to vypadá jako penis. Někdo to ani nechtel jíst.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 245  [Dalších 55 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.