| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Peče celá země

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 245  [Dalších 45 >>]
monam 158013
5.1.2020 13:24:08
Mě teda vyděsil název diskuse. Já nepeču. Tomuto šílenství nehodlám propadnout.
darinaa 155453
5.1.2020 13:21:42
A který z těch dortů se vám nejvíc líbil, nebo jste na něj měli chuť?

Pro mě nejzajímavější bylo to prázdné srdce, a chuťově bych si dala toho jednorožce, který byl teda i designově moc hezký.

Nedala bych si auto, nemám ráda barvy a plastové konstrukce.

Co se týče profesionality, tak to žádná hitparáda nebyla, dělat dort a nevyšlehat vejce je dost zásadní chyba apod., ale dívat se na to dalo.
neznámá 91073
5.1.2020 13:16:02
Ten Gurmet si vybavuji, měla jsem stejné asociace.
Já mám teda celkově Maršálka nemusím, vím, že je výborný cukrář, ale asi nevím jak to napsat kulantně, tak asi nekulantně, je to slizký cuchtoň.~:-D
Pruhovaná 64704
5.1.2020 12:46:52
? Některá (nebo snad všechny?) tu o sobě tvrdila, že patří mezi nejlepších 20 pekařů v Česku?
Nebo co tím myslíš?
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
5.1.2020 12:41:13
Mně přijde odpalovaný těsto docela těžký. Povede se mi tak v polovině případů.
Lei 37503
5.1.2020 12:39:55
"Přijít do soutěže, tvrdit, že jste mezi dvanácti nejlepšíma amatérskýma pekařema celé země, a pak říct, že nikdy nedělali odpalovaný věnečky, to mi přijde legrační."

Jo, včera mi trochu vzrostlo sebevědomí, když jsem na to koukala :-D.

Jak píšeš, pečou pod tlakem, přesto mě překvapilo, kolika se konkrétně ty věnečky nepovedly... Je fakt, že je k nim třeba se "proodpalovat". Navíc pečení, když neznáš cizí troubu, je vždy risk...

Uvítala bych větší prostor pro komentáře a tipy porotců. Třeba na ty sražené krémy, přešlehané bílky atd. Podle J. Maršálka dělám koňakové špičky a jsou luxusní, jen je to práce na dva dny :-).

splechtulka & M+J+R 35354
5.1.2020 12:27:01
To nepochybuji. Rodinkarske ženy umí vše.
Len 108740
5.1.2020 12:18:24
Znam britskou verzi, mam i par kucharek, vetsinou opravdu dobre recepty. Na ceskou verzi me upozornila mamka, urcite se podivam, az se dostanu domu.

To, ze je to tolik let po originalu, je docela bezne, Strictly Come Dancing pojede tusim 19. rok a v CR je to myslim sotva polovina. Cim novejsi format, tim drazsi bych rekla.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
5.1.2020 12:15:34
Příště možná kouknu, my střídali Poldu a ten hokej v Drážďanech.
Koníček mořský 156666
5.1.2020 11:56:06
Včera jsem na to koukla, bylo to hezké a na rozdíl od Master Chefa bez reklam, takže jen hodinku. Byla jsem zvědavá hlavně na Maršálka, ale viděla i pár milých, zajímavých a šikovných lidí. Mám ráda osoby, které něco umí (třeba divnou bábovku nebo ještě divnější dort) a tím se z nich stávají osobnosti. Jediný co mě na tom štve je, že to dávají večer a já večer nechci jíst sladký !!! Tak uvidím, zda budu koukat i nadále a kolik přiberu.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 245  [Dalších 45 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.