Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
sally | 3140 |
5.11.2024 16:25:06
Royo,
myslím, že část je v těch překladech... workshop tance Khaita zní lépe než ten radostný tanec... podobně ta tibetská mísa - ve mě to vzbuzuje představu mísy záchodové... vím, jsem přízemní, ale nemá tibeská mísa originální název? Překlady jsou záludné v tom, že ve finále vzbuzují jiné asociace než v orginálním jazyce. Pokud to má být pro veřejnost, tak bych to uspořádala jako čajovnu - prostě místo, kam lidi můžou přijít a dát si čaj (a zaplatit čaj) - a od čaje si případně připlatit nějaký workshop. Myslím, že ve finále by to bylo finančně úspěšnější než sakumprásk částka za celý den (tu můžete nabízet taky, na tom není nic špatně - ale pokud bude rozepsáno, že jednotlivé workshopy jánevím za stovku, nebo za 420 celodenní permice - v které by byl třeba zahrnutý i ten čaj?, tak to vypadá líp - a vsadím se, že přijde víc lidí, kteří dají pade za čaj a stovku za workshop, než lidí, kteří vypláznou 420 za celý den - tj. ve finále vyděláte víc) |
Žžena | 83005 |
5.11.2024 15:50:22
Pro mne to absolutně není. Pro průměrného občana je to asi lředstava pekla a náplň nebude zajímavá ani pro velkou část ezo cílovky, protože kdo netrpí na kvasinky, fakt ho nezajímá, co s nima.
A kde to propaguješ? Obeslala jsi FB skupiny spřízněné náplně? Místa, kde se zdržuje cílovka, kterou by toto zajímalo? Dneska bez propagace nezmůžeš nic. Na lidi se valí mraky podnětů, jen tak "náhodou" Tě nenajdou. |
Alena | 129302 |
5.11.2024 15:36:03
Ano, Vetre souhlasim. Kdyz jsem si vygooglila organizátory, dolehla na me atmosfera filmu Revival (Bydzovska hrajici na misy). Nepusobi to jako odborny program o Tibetu, ale jako taborova hra na Tibet. To teda nevim jestli jsou cilovou skupinou seriozni cvicenci jogy.
|
Lei | 37503 |
5.11.2024 15:34:52
Royo, já hlavně nevím, jak bych se o té akci dozvěděla - ať už jako "tibetomil" nebo ne.
Děje se a pořádá se tolik nejrůznějších akcí. Já myslím, že bez propagace, zejména na sociálních sítích, to dneska už snad ani nejde, nejedná-li se o tradiční akce, o kterých se prostě ví, protože se pořádají každý rok ve stejnou dobu... |
Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
5.11.2024 14:18:12
Tohle je pro specifický okruh lidí. Na ty je potřeba cílit informace o akci. Moc lidí mimo ten okruh to asi neosloví.
Mimochodem, kdysi jsem na Tibet přispěla, a podpořila jsem tam nějaké dítě. Přišla s tím kolegyně, už u nás dávno nepracuje. |
Dooly. | 12201 |
5.11.2024 13:59:20
zajimalo a vyvesila bych letacky v centru cinske mediciny, na lekcich jogy a tai-chi, v komunitni zahrade, proste kde se vyskytuji podobne smyslejici lide
|
susu. | 129001 |
5.11.2024 13:07:02
zadala jsem si cvičně - kurz tibetské mísy - a nabídek jsou mraky
nabídku filmu o smrti mi vnucuje rádio Impuls už druhý týden... |
susu. | 129001 |
5.11.2024 13:02:57
Ty, Větře, proč? fakt se vyskytují mraky podobných akcí s ještě šílenějšími názvy, ať už křesťanské nebo jiné.
Většinou na ně chodí ti, co je téma zajímá, přijdou, zkusí, uvidí, buď jdou dál nebo od toho. nic proti ničemu, ne? Nepřijde mi šťastné, nabízet ezo semináře jako charitativní akci pro veřejnost, ale jinak s tím nemám problém. |
Vítr z hor | 100046 |
5.11.2024 12:43:53
Pokud by s podobným programem přišla škola mých dětí a ještě ho chtěla zaplatit, šla bych si stěžovat.
Nevidím to tak zákeřné jako Angrešt (ale taky neumím vidět jako ona), takže mi to připadá jako ezo víkend pro ženy při penězích unavené životem, kterým je fuk, co za své peníze dostanou, či komu přispějí. Pro takové, které chtějí atraktivní "zasvěcení" snadno a rychle. |
Abigail* | 76789 |
5.11.2024 11:51:57
Mně by to třeba vůbec nezaujalo, ale něco podobného u nás organizuje centrum jógy a podle fotek tam bývá dost lidí. Propagaci to má primárně na stránkách centra, plus na sociálních sítích města (okresního).
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.