Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Čumča. | 160024 |
5.11.2024 11:39:13
však jo, Jerry, koneckonců tak znělo i zadání, psaly jsme, jak to na nás působí, aby Roya věděla, čeho se vyvarovat...
|
Jerry G. | 159407 |
5.11.2024 11:34:33
Cumco, samozrejme vnimam kazdeho podle toho co pise pred tim. Jinak jsem Roye doporucila, co by mela podle me pozmenit, aby ziskala sirsi verejnost. To je cele.
Tohle si pamatuji, protoze to v te dobe byla v Belgii a NL jedna z hlavnich zprav. Ten Belgicky hygienik byl pravidelny ucastnik ruznych diskuznoch poradu. Mimochodem je to chytry a sympaticky chlap. Nektere veci si proste pamatuji. Vydela jsem rozhovor i s rodinou toho utocnika, ktery byl hrozne smutny. Pak narazim na "zamysleni" na Rodine. Jen jsem se musela podivat jestli to jsem davala opravdu Roya. |
Čumča. | 160024 |
5.11.2024 11:19:38
"Ikdyz jsem Roni na to nekolikrat upozornovala video tu visi stale"
jo, jinak tohle je typické, skutečně závadné věci tu zůstávají, ale pitvá se, jestli luftbalón je letecká doprava, dávaly se bany např. Monty nebo Filipovi T., nemá to hlavu ani patu a Rodinu.cz to jen a jen poškozuje |
Čumča. | 160024 |
5.11.2024 11:16:01
Jerry, aha, víš, jak si k málokomu z Rodiny pamatuju nějakou "složku".
Nevnímáš Royu trochu moc zaujatě, v souvislosti s tím videem (není přeci autorkou), nedávala ho sem k zamyšlení? Rozebral tu s ní někdo věcně informace z toho videa? Ta kauza s belgickým hygienikem je samozřejmě strašně smutná, resp. celá dezinfo scéna je velké zlo. Ale jak to souvisí s tou charitativní akcí? |
Chloé | 102783 |
5.11.2024 11:05:54
To nekdo mysli vazne ? Jak uz tu nekdo psal, je to jak karikatura na Tibet.
|
Jerry G. | 159407 |
5.11.2024 11:01:12
Cumco,
Roya uz jsem v minulosti dovala odkaz na video, ktere bylo prach sprosta dezinformace. Bylo to prach sprosta kampan proti belgickemu hlavnimu hygienikovi. Ta kampam mela hrozny dopad, kdy jedne labilnejsi byvaly vojak ukradl v kasarnach zbrane a vydal se hygienika odstranit. Jeho rodina s detmi se musela nekolik tydnu skryvat. Pak byl utocnik nalezen mrtev v lese. Spachal sebevrazdu. Tisice lidi na nohou kvuli nejakym smyslenym kecum. Vystrasene deti a zneuziti jednoho nestasnika. Ikdyz jsem Roni na to nekolikrat upozornovala video tu visi stale.. Kdyz se na tim zamyslim, co pise Angrest, tak program pusobi spise, jako karikatura Tibetu. |
Ráchel, 3 děti | 76748 |
5.11.2024 10:55:55
to teda fakt ne
|
Čumča. | 160024 |
5.11.2024 10:54:56
ano, taky to takto vidím, Royo, přepracujte to, vylaďte, nevzdávejte se, možná si nechte poradit od někoho, kdo umí marketing, myšlenka je dobrá a Tibet jako téma může hodně zaujmout
|
Ropucha + 2 | 120300 |
5.11.2024 10:47:24
"Nejdřív jsme si myslela,že je to nějaký program akce pro zasvěcené zájemce o tuto tématiku. Má-li to být ovšem charita ve prospěch Tibetu,měl by být program šířeji zaměřený,aby zaujal i jiné nežli ezo typy."
Souhlasím. Pokud by cílem bylo přilákat nezasvěcenou veřejnost, musel by program nabízet neutrální prvky s potenciálem zaujmout kohokoliv - cestopisné vyprávění, prodej tradičních výrobků, nějaké povrchní tvoření pro děti apod.. Duchovně nebo alternativně léčitelsky zaměřené workshopy pouze jako jednu součást. |
susu. | 129001 |
5.11.2024 10:42:00
Taky to nevnímám tak katastrofálně.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.