| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Koně a jezdectví

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1154  [Dalších 994 >>]
BaBá 50741
3.10.2017 21:32:20
Koně máme skoro dvacet let. Náročnost časová i finanční docela velká. K ustájení musíš počítat v případě problému s hodně vysokými částkami na veterináře, je to hodně drahý"koníček" , ale krásný. Hodně dobře si to rozmyslet. Starost to je velká
kambala pláááckááá 118391
3.10.2017 21:27:20
muzu ti dat kontakt na kamosku, co je a) advokátka, takže ti ohlida smlouvu, b) je konarka a ma nekolik koni, takze by ti urcite poradila, co kde a jak
Grainne 67561
3.10.2017 21:26:28
Tak predevsim si ujasnit, co od toho kone ocekavate, jestli sportovni vykon, tak kombinace sportovniho treningu a ucasti na zavodech vam bude patrne kolidovat s rekreacnim trajdanimm.
Dale plemeno, to se zase dost lisi narocnost u vyzivovych potreb, preprava kone nejen k vam, ale i na pripadne zavody, kovar, minimalne strouhani, nebude li okovany, po cca 6 - 8 tydnu, ockovani, odcerveni.
Vybava, i levnejsi do zacatku je slusna castka....

Dale pozor na ruzne prekupniky, zadat prukaz kone, tam by melo byt krom puvodu uvedene ockovani a dalsi veterinarni zakroky, musi mit kazdy kun i bez PP, samozrejme smlouvu, kone po zraneni zvlaste pohyboveho aparatu nebrat, pozor na stajove zlozvyky, klkani, hodinareni.
Půlka psa 24064
3.10.2017 21:22:34
No jo. Jsme ve vesničce s koňským statkem za domem. Tady je kůň celkem bežná výbava pubertální slečny. To není jak řešit totéž z města.
Monika 123907
3.10.2017 21:18:09
Vůbec do toho nevidím, ale pokud starší dítě jezdí závodně, tak v tom prostředí (oddíl, trenéři, další rodiče ...) by Vám snad měli poradit? A tedy napadá mě, že jestli budete časem chtít jezdit všichni, tak Vám stejně jeden kůň stačit nebude, navíc, jestli má být závodní (nevím, jaké disciplíně se tedy dítě věnuje), tak možná nebude úplně vhodné, aby na něm jezdil kde kdo a kde jakým způsobem??? Snad tu někdo bude mít víc zkušeností, jestli by vaše touha po ježdění celé rodiny nebude lépe realizovatelná jiným způsobem než vlastnictvím jednoho koně?
Půlka psa 24064
3.10.2017 21:16:48
Naše taky chce koně, akorát my z níže nešílíme. Naše puberťačka je skvělá. ~s~
Gabi444 153409
3.10.2017 21:14:40
Takováto rozhodnutí mne naprosto fascinují, v pozitivním smyslu. Tedy ne pro mne v pozitivním, uvědomuji si tím své limity, za které nedokážu vidět. Hodně stěstí!
Fren 117315
3.10.2017 21:11:31
to mi připomněla pološílené rodiče a jejich pubertální dceru-šíleli právěže z ní,pubertačka jak když vyšije a to tak jednou prý přišla dom a řekla rodičům: tato,já chcu koňa.

Taky tedy jezdí na koni,ale to je vše.
Půlka psa 24064
3.10.2017 21:01:31
Uvažujeme, že koupíme vlastního koně. Starší dítě jezdí závodně, my s mladším rekreačně a nejmladší asi bude jezdit taky, protože u nás na vsi prostě není co jiného dělat. :-)

S koupí a s vlastnictvím koně nemám žádnou zkušenost. Máte někdo koně? Kdo vám radil s koupí (pokud nejste odborníci)? Je jasné, kde bychom stájili, takže tam jsou okolnosti vyřešené. Kůň by bydlel ve stáji v boxu, tam by ho krmili, čistili mu stáj, ráno ho vyhnali na pastvu a večer zpět. Zajímaly by mě ostatní věci. Jaká je kromě uvedného měsíční náročnost (časová, finanční)? Máte pro koně zdravotní pojištění? Co dalšího při rozhodování vzít v úvahu?

Díky moc předem.

Jestli do toho půjdeme, tak se přejmenuju na Půlku koníka ~:-D
sýkor 138773
12.2.2017 8:55:27
Děkuju Filipe i za tuto druhou část. Ano jde mi o ten pocit (který si asi idealizuji)a ten se nejspíš nedá získat jedním svezením (na cvalu netrvám:) Já nejsem adrenalinový typ a nejde mi o to zaplatit a odškrtnout si to v seznamu nesplněných přání. Ale vše se odvíjí od toho, kde, kdo a jak, mi k tomu může pomoci, aby to byl opravdu prožitek. A proto jsem se tady zeptala, dozvěděla se i jiné zajímavé rady zkušených a pěkné rozjímání od tebe.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1154  [Dalších 994 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.