| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Koně a jezdectví

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1154  [Dalších 954 >>]
:-) zaregistrovaná 133043
8.2.2017 21:04:00
rychlokurz je opravdu trochu naivní představa, já začínala po půlhodině, než si to tělo zvyklo. Vyjížďky bez lonže, na klidným koni, byly tak za 3-4 měsíce pravidelného tréninku 1-2x týdně, nepamatuji si přesně, už je to déle. Jestli chceš vyjet na koni do volné krajiny a ovládat ho, tak počítej s několika měsíci tréninku. Ani ti nevím, jestli jsem viděla jet dva dospělé na jednom koni, to myslím, že koňák nedopustí, ale zas tak do toho nevidím. Hlavně si to moc nedovedu představit, i děti při hipoterapii sedí na koni samy a jsou jištěné ze země.
Stojí to za to. A pamatuj, kdo nepadá, nejezdí :-)
K_at 121378
8.2.2017 20:58:00
Anni, rozhodne poradne, pomalu, peclive. Ono taky je mozne, ze vyleze nahoru a zjisti, ze ma morskou nemoc. A taky je mozne chvilku cvalu na lonzi. Nemusi vysedavat. A chvilinku to jde.
Taja 109575
8.2.2017 20:54:20
Možné je všechno. I během pár hodin ježdění cválat. Ale taky to může být to poslední, co člověk v životě dělá.
Jaké jsou důvody pro rychlokurz? Proč se neučit postupně a v klidu a pořádně všechno?
Anni&Annika 50178
8.2.2017 20:21:35
Kat...ale rozhodne bych doporucovala ucit se to uz od zacatku poradne.
Moje svagrova taky zacala tesne pred 50....chodi pravidelne uz asi 2 roky o vikendech.
Ale aby se po tydnu dala do klusu ci cvalu, tak to fakt ne. Na zacatku byla na londzi.

Ad...dcera taky jezdi. V lete to budou dva roky. Uz zacali i skakat. Ale fakt to chce poradne se vsim vsudy.
Ja na koni naposled sedela pred Vanocema, ale porad mam z tech konu nejaky strach /enni to jen respekt/. I kdyz teda kone pripravim, odstrojim, ocistim...na vsechno jsem si zvykla. Ale kdyz sedim nahore, mam pocit, ze sedim nekde nahore v patre a koukam dolu. Ale za to muze dcera. Posadila me na kone, ktereho jezsi ona a ona proste miluje nejvetsi kone /ac sama prcek/. Cim je kun vetsi, tim je spokojenejsi.
Takze ja osobne bych taky doporucila mensiho kone...clovek pak nema pocit, ze sedi nahore na balkone a kouka dolu~:-D
K_at 121378
8.2.2017 20:15:34
Anni, spis jsem myslela, ze poprve je to takovej hukot, ze toho ma clovek plny ruce, nohy, zadek, hlavu. Takze par lekci a uvidi, jestli ji to chytne nebo ne.
Anni&Annika 50178
8.2.2017 20:13:22
Kun neni auto. Na koni SE neda Delat rychlokurz.
Jako...zaplatit si nekde neco muzes a sama uvidis, co za tyden zvladnes...
Simča, dcery *1988 a 1997 3201
8.2.2017 20:04:59
Rozhodně jdi do toho, jsou jízdárny, kde si můžeš zajezdit, poradí ti, jak sednout, jak se opřít nohama a tak, třeba se ti to zalíbí, chce to - v případě. že tě to chytne - posílit nohy, omlátit pr...zadek a zpevnit záda a ruce. Je to super cvičení pro celé tělo...
K_at 121378
8.2.2017 19:38:17
Sykorko, urcite to zkus a domluvila bych si aspon 3 lekce. Na netu najdes urcite! Drzim pesti.
sýkor 138773
8.2.2017 19:34:13
No, právě že sportovec nejsem. Jsem taková knihomolka i když docela ohebná a štíhlá, což asi nemá význam. No, určitě je to námaha, na kterou není tělo zvyklé. Nemáte tip na nějaké sympatické lidi, kteří by takové kurzy poskytovali ? Je jih dost, ale co člověk zjistí z webovek... To víte, když někdo vyroste na Popelce a Juráškovi, je to takový sen, možná i splnitelný, si říkám.
K_at 121378
8.2.2017 19:23:25
Sykorko, je to drina a docela pakarna. Paradoxne je cval snazsi nez klus. Urcite do toho jdi! Ale priprav se, ze nohy do O budes asi par dni mit. Teda zase treba jsi sportovec a pujde to dobre.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1154  [Dalších 954 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.