| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Koně a jezdectví

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1154  [Dalších 944 >>]
Stáňa * 7932
8.2.2017 19:14:16
Zkus nejprve huculy, to jsou menší koně, mně mnohem sympatičtější.~:-D
libik 142094
8.2.2017 18:57:06
Palec nahoru, byť kobyly nesnáším (mají divně tenký nohy a velký žlutý zuby), jdi do toho.~x~ Já se ve stejném věku chystám začít stepovat, což je prd adrenalin~t~
sýkor 138773
8.2.2017 18:53:49
Nikdy jsem neseděla (natož abych jela)na koni, nebyla příležitost to zkusit a přála bych si to zažít. Představuju si, že bych si v létě o dovolené někde domluvila nějaký rychlokurz, jestli to je vůbec možné, třeba do týdne se naučit jezdit. Samozřejmě mám i strach, vlastně by mi stačilo, kdybych seděla před někým ale opravdu cválala :)Asi si to moc idealizuji, tak mě někdo pochopte a třeba i poraďte, díky .
Marie Stará
  • 
13.1.2016 19:51:24
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost se střední zemědělskou školu v Písku nebo v Táboře obor Agropodnikání zaměření chov koní. V budoucnu bych ráda pracovala u koní:-)~s~
Líza 17721
13.11.2015 9:13:48
A tak tohle by se hlavně zjistilo, protože ten B vzorek se hodnotí kvantitativně. Tím je celkem vyloučený nějaký náhodný pozření...
anonymně
  • 
13.11.2015 8:52:03
Váňa prohlásil, že za dopingem může být:... Měl jste podezření, že se děje něco nekalého?

Kdepak, mám na mysli poměrně jednoduché způsoby, jak se může doping u koní objevit. Ty, které stěží ovlivníte. Nějaká holčina, která se o koně stará, si dá dva brufeny, vyčůrá se do boxu a máte koně pozitivního na zakázanou látku.

Nějak mi vadí výraz holčina a nějak mi vadí, že automaticky dělá z žen hlupačky, které chodí čůrat na koňské krmení. Protože už by toto nikdy neudělal.

Alraune 129596
12.10.2015 15:37:28
A proti mladému nemám nic extra, kromě toho, že je prostě protekční.
Alraune 129596
12.10.2015 15:36:03
Nemám nijak extra zákulisní informace, Váňa obecně není mezi koňáky moc oblíbený. Ony vztahy tam nejsou bůhvíjak extra a Váňa je známej tím, že koně bere prostě jako materiál. No a i to, že pro laiky existuje z turfu jen Váňa spoustě lidí leží v žaludku.

Pravda je taková, že koně, co uspějí na Velké, by se v cizině neprosadili, celé je to takové "mezi slepými jednooký králem". Orphee des Blins to tu válcovala, ale imho ji sem prodali jen proto, že je klisna neplodná.
JaninaH 12107
12.10.2015 15:25:33
Alraune,
co máš proti Váňům? Máš nějaké zákulisní informace? Sem s nimi!
Alraune 129596
12.10.2015 15:25:25
Ale nevím, jak dopadl ten kůň, co do něj napálil. Nicméně za dostihový den utratili dva koně, z prvního a třetího dostihu, valachy Jovella v prvním a Dunagiriho v třetím.
Nicméně ti volní koně jsou tam fakt problém, před lety jsem tam jednoho chytala na dráze, stájníci na mě řvali, ať ho chytím, kůň byl mimo, neměla jsem z toho úplně dobrej pocit.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1154  [Dalších 944 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.