| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Skoro dvojčata - děti krátce po sobě

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 19786  [Dalších 19736 >>]
ChemicalJane + 4 86738
25.2.2012 14:08:49
mám děti přesně rok a půl od sebe (kdybych vydržela bolesti stydké spony ještě 3dny, bylo by to fakt uplně přesně)..
záleží na povaze dítěte! dcera byla velmi čilá, fakt neuvěřitelně, brzo chodila, mluvila, byla rozumná.. takže to byla relativně hračka těhotnět podruhé..
u syna si nedovedu představit, že by v jeho 18m měl přibýt novoušek...
takže u nás to povahově vyšlo krásně! na budku to je i není, co ti budu nalhávat, jsou ve věku, kdy se o půlku věcí rvou a o druhou půlku se přeřvávají, ale taky jsu chvíle, naštěstí jich je celkem dost, že se mají neskutečně rádi a spolupracují, objímají se,.. jednu dobu spolu spali i v postýlce, jinak nespal ani jeden.. ~m~ nelituji v žádném případě! jsem ráda, vyhrajou si spolu už teď, v létě budou dvojka suprová (pro nás teda asi trošku likvidační, ale což, bude to dobré!)
no dcera byla plánovaná, syn sice taky, ale jaksi o půl roku dřív, chtěli jsme opět ledňáčka a mezi dětma 2r, nonevadíííí ~:-D

já bych do toho asi šla zase ~s~
Elíláma 101194
25.2.2012 14:06:58
Lenny: noooo, akorát mě právě ten první rok čeká ~t~~t~~t~ pak věřím, že to bude v poho, však jsme to taky tak naschvál vymysleli, zapomněla jsem ale na ten první rok ~t~~t~~t~
Elíláma 101194
25.2.2012 14:05:50
Já budu mít po ani ne dvou letech,ale trochu přes tvůj limit, tak jestli mě ještě bereš do party, mě to přijde stejně hrozné a občas se hroutím, co nás to napadlo, je hodně IN odstup 3 roky a začínám chápat proč ~t~

1. kočárek, starší chodící, ale po chvíli chce nést (chce se mu tak 500m v tahu, pak se sápe), dvojkočárek nechceme (na tu rel. chvíli), budu nosit, nejdřív staršího na zádech a vozit korbu (už se totiž vidím, jak nesu oba, chudák moje žíly, máme v rodině křečáky a taky malej chce chvíli ťapat a sundavání nandavání ještě s miminkem by bylo na ohrábky a nebo jak nosím malé nepevné miminko a hopkám s ním lovit batole do silnice a ještě merčím golfky) a pak mladšího v nosítku a starší už bude ťapat sám. Na delší vzdálenosti budem chodit s manželem a ten vezme staršího kdyžtak na koníka.

2. mě krká, že se mi batole ještě neumí najíst samo (se mu nécé), nechodí mi na nočník (snaha byla... jak sedláci u Chlumce...),takže dvoje pleny

3. mu nevysvětlím, že na mě nená skákat při kojení či chování miminka

~8~ pomooooooooooooc! ~8~
a hlídání nemáme!
magrata1 95172
25.2.2012 14:04:24
Mám holky o 23 měsíců. Starší je hodná, nikdy ani trochu nežárlila, umí se sama zabavit. V dubnu bude mít 3 a včera jsme ji vezli v kočáře a malou radši nesli v náručí. A záhul to je. Hlavně, když ta větší "zachraňuje" tu menší a třeba ji vleče na deku, aby nebyla na podlaze~8~
Zd a tři 91080
25.2.2012 14:03:04
Mám 20m mezi klukama. Začátek poměrně v pohodě, horší to bylo mezi rokem a dvěma toho mladšího. Do všecho lezl, starší žárlil. Teď jsou ovšem fakt parťáci, občas docela hukot, ale je to fajn. Bez dvojkočáru ze začátku ani ránu.
Záleží dost na povaze dětí, mít je obráceně, tak by to bylo horší..
Vínečko 13944
25.2.2012 14:01:32
Máme plánovaně 19 měsíců od sebe a ideál. První rok byl náročnější, ale po tom roce si nemůžu stěžovat. Dnes mají úžasný vztah, jsou si blízcí a drží při sobě.
Oggová 34603
25.2.2012 14:01:29
Bez dvojkočáru úplně v pohodě. Miminko do šátku, starší do golfek.
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
25.2.2012 14:01:18
Parťáci jsou, teď už velkej chodí do školky, malej snad půjde od září taky, už je ve školce připravuju. ~:-D Nejhorší bylo období, kdy menšímu bylo kolem roka a půl, to jsem byla vyčerpaná, oni měli spoustu energie a dělali strašný brajgl, pak jsem znovu otěhotněla, měla jsem rizikové těhotenství, teď už to docela jde, akorát jsem permanentně nevyspalá a mám další problémy, ale děti jsou radost, neměnila bych, možná by ten rozdíl mezi klukama mohl být o pár měsíců větší, ale co už ~;).
Oggová 34603
25.2.2012 14:00:39
Dají se dobře zvládnout i menší věkové rozdíly.
Mám mezi dětmi 16 měsíců. :-)
Luppa 125896
25.2.2012 13:58:48
Ahoj, ano mám děti od sebe 19 měsíců a dá se to. Sice ze začátku bylo trochu peklo s tím starším dítětem, sice nežárlil, ale postupem času to bylo lepší a lepší. Už teď s tím mladší (9 měsíců)si hodně hrajou a jsou na sebe dost fixovaný. Neměnila bych ten věkový rozdíl. A šlo to bez dvojkočáru ~;)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 19786  [Dalších 19736 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.