Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lída+4 | 138596 |
30.8.2019 16:37:47
Analfabeto, když je k tomu doma nepustěj... Třeba můj nejstarší na výletech se třídou na gymplu vařil, pokaždý si od něj spolužáci vyžádali buřtguláš (umí výbornej). Naposled už vyhlásil, že on bude dělat jen odbornej dozor, a veškerý práce dělají ostatní. A následně si doma stěžoval, jak leckterý děcka nezvládnou ani nakrájet brambory. Vaří rád a vaří božsky.
BTW, my si s partou na vodě vaříme skoro vždycky - když je standardní nabídka v kempu smažák, párky nebo langoše, tak se to člověku úplně jíst nechce. Takhle běžně vaříme hlavně hustý polívky, třeba bramboračku (nikoli pytlíkovou). |
Ropucha + 2 | 120300 |
30.8.2019 13:51:12
Leli, no a já jako zkušená matka stejně starých dětí, které též jezdí se školou na vodu, radím nechat to na dětech.
Ony si informace a zkušenosti seženou, nejlépe od učitelů, kteří s nimi jezdí a přesně znají možnosti. Matka nemusí dětem s sebou dávat vůbec nic, ony si nakoupí a sbalí samy podle instrukcí, které si samy opatří. A uznávám argument, který tu k tomu padl, že učitel by mohl děti inspirovat k vaření, pokud se k tomu samy nemají, protože to neznají. |
Lída+2 | 28136 |
30.8.2019 11:21:28
Půlko psa......né prostě asi to spíš měli hozené jako většina tady......v nepohodlí nevařím.
A nevezmu si ani základní věci. Asi jsem to blbě napsala.......synové NIKDY po NIKOm nechtějí,aby jim sloužil..... A umí se o sebe postarat. Naopak, ty kluci vařili spíš těm slečnám. |
Lída+2 | 28136 |
30.8.2019 11:20:21
Okolík, je vidět, že to tu NIKDO nepochopil......
Holky jako něco navíc....udělaly palačinky.....prostě pro radost dezert, když našly to synovo víko od nádobí..... Asi jsem to dobře nenapsala..... NIKDO NIKOMU NEPOSLUHOVAL!!!! |
Lída+2 | 28136 |
30.8.2019 11:17:33
Analfabeta,bylo to myšleno tak, že staršímu se sešla parta, že uměli skoro všichni uklohnit a mladšímu loni ty slečny úplně MIMO.....kluci uměli. prostě zajímavost. NIC jiného...
Zrovna moji kluci vaří od 9let......sami doma ....bez problémů. A 10let tu čtu, že se jim něco stane a že jsem blázen.... A mladší rád peče perník a podobné buchty....staršímu zase nedělá problém udělat cukroví, pokud bych se zase porouchala....(jednou jsem lehla před vánoci) A samo, že s tím kempovacím nádobím umí uvařit....často vaří oni.... Zrovna letos jsem měla problém si zavařit na 3týdny v kempu...a já v kempu teda vařím moc ráda......na rozdíl od toho co tu čtu.....nějak mi nedochází co má kdo za problém, asi nemá dost pomůcek. NO pravda je ta, že občas nechápu co řešíš.....jsem to měla jako konstatování....je mu to celkem jedn |
leli | 80405 |
30.8.2019 11:12:24
Dotaz v úvodů zněl zhruba poraďte nezkušenému co s sebou, ne jak to máte v různých bublinách, případně děkuji za info, že mám neschopné dítě. Jsem ráda za možnost zeptat se tady na něco, co já neznám a ostatní naopak zkušenosti mají.
|
Ropucha + 2 | 120300 |
30.8.2019 10:39:11
Katko, v mých očích je to něco tak automatického a všeobecně známého, že mi opravdu nepřišlo na mysl, že by někdo neměl tušení.
Čímž nezpochybňuji tvé zkušenosti, jen jsem asi v zajetí své životní bubliny. |
Katka a 2 výrostci | 141251 |
30.8.2019 10:24:55
Jak píše Monika - pokud v partě není někdo, kdo to zná a má vybavení,tak je to vůbec nenapadne...spousta mlaďáků nikdy netábořila. U nás pro ně bylo např.velmi zajímavé zjistit, že když popojdeme z kempu 300 m, koupíme buřty, malou hořčici,pečivo a opečeme to na ohni, že pořídí večeři každý za cca 35 Kč... zatímco v kempu za smažák dají 120,-
|
Ropucha + 2 | 120300 |
30.8.2019 9:46:49
Moniko, to máš pravdu, mně nějak vůbec nepřišla na mysl varianta, že by nikdo netušil, jak si uvařit při táboření.
|
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
30.8.2019 9:33:00
Se super partou je voda pecka vždycky!
A nejsou z cukru. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.