| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Vodáci

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1378  [Dalších 1258 >>]
Monika 123907
30.8.2019 8:42:04
"Velcí" v šestnácti samozřejmě jsou, ale pokud mezi nimi třeba nejsou nějací aktivní skauti nebo někdo kdo je zvyklý tábořit s rodiči atd., tak je nějaké společné vaření vůbec nemusí napadnout a "zajít si do restaurace/bufetu" jim může připadat naprosto normální a samozřejmé a řešit můžou maximálně tak ty peníze. Proto si myslím, že by učitel mohl být v tomto případě inspirátor a pomoct jim s organizací (aby si třeba udělali skupinky, rozdělili si kdo bude vařit kdy, jaké jídlo, co budou potřebovat, jak to získají" ... Na to už by velcí být měli. Samozřejmě pokud by to vypadalo, že se nezorganizují, akorát mají kecy a námitky, tak bych se na to jako učitel asi taky vyprdla, ať si tedy vezmou peníze a hotovo.
Ropucha + 2 120300
29.8.2019 23:06:24
Moniko, když já si myslím, že na to jsou prostě už velcí a učitel to tak nejspíš také bere.
Argument, že pro některé rodiny může být stravování po kempech náročné, je případný, určitě to tak je. Ale takoví studenti se asi musí sami ozvat, sami si to vykomunikovat. Je pravda, že učitel by měl takovou variantu předpokládat a zeptat se nebo navrhnout, ale my nevíme, zda to neudělal. Měli informační schůzku, možná proběhla hromadná dohoda.
Monika 123907
29.8.2019 22:45:58
Podle mého je škoda, že je učitelé k tomu vaření trochu "nedotlačí" (tj. nezorganizuje jim to, resp. motivuje a pomůže, aby si to zorganizovaly samy), děti by nakonec byly rády a užily si to. Koupit si jídlo v kempech je samozřejmě jednodušší) (a dneska je to lehce možné, na rozdíl od "kdysi dávno za nás", ale 1) nudné, 2) pro některé rodiny to fakt může být dost neočekávaný a ne zcela malý výdaj.
leli 80405
29.8.2019 16:24:40
Našim holkám se celkem osvědčily z trvanlivých věcí konzervy s tuňákovým salátem, pak celožitné chleby nebo varianty "polystyrenů", různé typy Bebe sušenek a přesnídávky v sáčku. Instantní nudlové polévky jsou u nás pro tyto příležitosti oblíbené, protože během roku se doma nekonzumují. Určitě půjdou i na normální jídlo, ale třeba moje nejstarší má citlivější žaludek když nemá pravidelnost, tak ať nemusí hned někam lítat a nemusí jíst pořád smažené jídlo, které se nabízí nejčastěji. Pro tyto účely si bere i jablka a bylinkový čaj.
Ropucha + 2 120300
29.8.2019 15:57:42
"Jsou stari dost,vubec bych to neresila"

Taovedle, přesně tak.
Úplně bych to přenechala v režii téměř dospělých lidí.
Jestli něco nevědí, ať se zeptají učitelů, starších spolužáků ... Poradí si!

Moje děti v tom věku též jezdily na vodu a vůbec nemám tušení, jestli měly nějaký seznam nebo co kde jedly.
Takové věci jdou dávno mimo mě, maximálně si dítě samo výslovně řekne, že potřebuje částku xy nebo věc xy.
Na vodu myslím nechtěly po mně nic.
Šestnáctiletá dcera jezdí na vodu i sama (s kamarády tedy), jezdí sama na puťáky se spaním pod širákem .. Všechno, co potřebuje, si opatří podle svého.
Půlka psa 24064
29.8.2019 15:39:19
"holky neumí"

Třeba by ty holky i uměly, ale moudře přemoudře usoudily, že nebudou posluhovat bandě neschopných frajírků, co by to měli umět taky, ale neumí, protože jejich rodiče kdovíproč usoudili, že je to holčičí starost.
Alraune 129596
29.8.2019 15:31:56
A výborné je, že když pro někoho něco uděláš, je to "šplhání", ne něco, za co ti má být vděčný.
Okolík 129526
29.8.2019 15:27:29
"co" se tam sešlo? Myslíš svého syna, jeho spiluzaky a nebo jen spolužačky - kuchařky a posluhovačky? Jako vážně?
Bože, feministické hnutí má před sebou ještě mooooc dlouhou cestu....
Alraune 129596
29.8.2019 15:20:36
Tedy, měla i mou Revolutku, kdyby něco, poslala bych jí okamžitě peníze, ale nepotřebovala. Je jí patnáct... ovšem není žádný žrout.
Alraune 129596
29.8.2019 15:14:44
Moje dcera jela se školou tuhle trasu v červnu, nic na vaření neměla, dala jsem jí tisícovku a bohatě s tím vyšla.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1378  [Dalších 1258 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.