Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Šimka | 96786 |
29.8.2019 9:18:19
Na schůzce byla opravdu jen děcka a nikdo z nich se na žádné podrobnosti nezeptal. Oni to také nijak moc neřeší, dostanou peníze a vše si koupí. Učitel to taky neřeší, děcka už jsou velká a jemu je jedno jestli si budou vařit nebo se živit smažákem. Já učitele neznám, škola je v jiném městě, telefon nemám, přes elektronickou žákovskou by už možná fungoval, ale to jsem nezkoušela. Stejně by mi řek, že je to na nás. No a má pravdu. Já si jen nevěděla rady, tak jsem se tady zkusila zeptat. A všem děkuji za rady
|
Katka a 2 výrostci | 141251 |
29.8.2019 8:54:51
Oni si poradí,neboj.Hlady nezhynou.Je krasne,na konec srpna velmi teplo a na Vltave uz neni takovy dav.Uzijou si to.
|
Alena | 129302 |
29.8.2019 8:39:46
Jake ovlivnovani? to nikdo nepise. Pisu, ze je lepsi se zeptat. To je uplne normalni, kdyz neco presne nevim. A na ptani vazne nemusi byt na nejake schuzi.
|
Šimka | 96786 |
29.8.2019 8:24:12
Všem moc děkuji za rady. Děti už jsou právě velké, je jim 16, takže ten učitel to až tak neřeší. Puberťáky v kempu vypustí a co budou jíst je jejich věc. Když jsem jim vyprávěla, jak jsme za nás vařili v kotlíku na ohni - polévku, brambory.... tak se jim to líbilo. Jenže, jak už tady někdo psal, většina dnešních dětí je pohodlnější a koupit si jídlo je jednodušší. Navíc si většina ostatních děcek berou jen peníze. Odjíždějí dneska dopoledne. Takže jsme upekly nějaké muffiny (možná vydrží i na zítřejší snídani), na dnešek do vlaku tousty a slaný koláč, s sebou dvě čínské polévky, nějaké müsli tyčinky a 2.500,- Kč. Možná, že nějaké peníze přivezou zpět, ale moc v to nedoufám. Takže asi tak. Nevím proč, ale jsem nervóznější, než když jeli poprvé na školu v přírodě
|
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
29.8.2019 7:35:57
4 dny na Vltavě - 2000 nejméně
|
Lída+2 | 28136 |
29.8.2019 6:41:44
Alena , zakladatelka na schůzce nebyla. Byl tam potomek, těžko mohla cokoliv ovlivnit.
|
Lída+2 | 28136 |
29.8.2019 6:40:31
Zvláštní, požadavek, že budou X dní po hospodách na nás škola ještě neměla....za ty roky.
U nás si vaří....kolektivně, každý bere něco..... nemáš doma kempovací malou bombu a na to šroubovací vařič, teda podobný, máme ho pár let(https://www.sportisimo.cz/crossroad/fern/230988/?varianta=1426774)? nemáš to od koho půjčit....? Syn třeba na tyto akce se školou bral naše nádobí a bombu, zástěnu a holky byli tak nadšený , že se na tom vařilo pro skoro celou třídu(bylo jich 18).....i palačinky na tom víčku jedna slečna dělala....... A kdyby jsme tenkrát měli tu matičkou skládací rychlovarku, tak ji bral sebou určitě též,ale tu mám teprve rok. Když kempuju vařím s nádobím co mám.....mám jedno ze sportisima(v tom dělám čaje, omáčky). A pak mám další z decathlonu a tam je i síto na cezení těstovin a podobné vychytávky....je v teflonu...takže vajíčka, 2,5litru polévky není problém. Manžel kdysi koupil nožičky na tu bombu a mám zástěnu. Tahám sebou i moka konvičku. Vaření mám vychytané k dokonalosti. Takže kluci si to můžou kdykoliv brát...co potřebují. Kdysi jsem měla půjčené nádobí od manželovi tety...z dom totáče, velmi se blížilo tomu z decathlonu.....takže to nemusí být úplně nové. |
Katka a 2 výrostci | 141251 |
28.8.2019 23:07:58
Vyborna pizza je i na příjezdu do Rožmberka,levy breh jmenuje se to "95 kilometr"...Dobre vaří asi 5 km pod Fíkem v kempu Vltava,vyborny hotovky,grilovaná kurata.Pod Krumlovem ve Trojici to same.Pod Korunou placky U Rohana,dale Kelt a Čertyne.Vodnik nefunguje.Tam je vsude dobrot,jen to neco stoji :)
|
anexa | 804 |
28.8.2019 21:56:40
tak zrovna na téhle části vody je spousta kempů a občerstvení. Dá se tam koupit nejen langoš, ale i polívky, hranolky,steaky, guláš... v Novém Spolí mají naprosto výbornou pizzu, kterou tam přímo dělají v peci. Neboj se toho. Ať si koupí na první dva dny pečivo, vánočku... čerstvé se dá koupit pak U Fíka - což počítám, že to bude první kemp na spaní od Vyššího Brodu. Dobře pak vaří ve Zlaté Koruně. Ale ani ostatní zastávky nejsou špatné. Dala bych jí s sebou sušenky, jablka, pití, provázek na přivázání pití za loď. Spoustu drobných peněz (20,-Kč) do umyvárek. No a jestli chtějí vařit, tak ideální je nějaká polévka - gulášovka, hrachovka..., ale jak říkám, polévky se tam dají koupit okolo 40kč.
|
Dari79 | 114243 |
28.8.2019 20:41:47
JO, holky maj pravdu.
My, když jsme jezdili, tak jsme každý koupili něco (dle předchozí dohody) + dali nějaký prachy do banku a vařilo se v kotlíku pro všechny a jedlo se fakt z toho ešusu... Kupovalo se pečivo, každý měl svoje sušenky a tak, voda se natočila do flašek... Ale dneska jsou už na to děcka asi většinově rozmazlený, a i pro učitele je snazší říct rodičům, ať jim daj dost peněz.. K obědu to jistí nějaký ten "fast food" typu langoš, smažák v housce a tak, na večeři zajdou do hospody, kde budou ceny normálně hospodské samozřejmě... + pití (nevím, jestli si slečna dcera vystačí s vodou dotáčenou z kohoutku do pet-flašky), já bych klidně 500 Kč na den počítala. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.