Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Simeona+3 | 110315 |
29.8.2019 14:10:48
Asi tak, koukám na to s pusou otevřenou. Synáček se tedy jídlem zaopatřit umí, jiná věc je, že je líný jak veš. Nechápu ale, proč by mu měly vyvařovat spolužačky.
|
Katka a 2 výrostci | 141251 |
29.8.2019 12:21:17
Je fakt,ze polivku z pytliku by chlapci zvladnout meli.Loni na Ohri v jenom taboristi prodavali nalozene platky masa,ktere si clovek opekl na rozpalenem grilu u toho stanku.A jeden z kluku,co s nama jeli si to maso prubezne fotil a posilal domu aby mu sdelili,jestli uz je hotove.Evidentne to delal poprvr v zivote...(16 let).Neni to panelakovy dite,maji domek a grilovacky poradaji.Proste ho k tomu nikdy nikdo nepustil...
|
29.8.2019 11:45:07
Jo,vzdyt mi taky nevarime...ale pro decko z chudsich pomeru to muze byt celkem financne zatezujici...jeden z kluku,co s nami jezdi to tak ma a je to celkem blbe,ostatni si chodi koupit hamburgr,gulas, smazak,pizzu a on se zivi rohlikama a obcas hranolky...spolecny vareni by to eliminovalo,ale to se mi nechce,takovy obetavec zas nejsem.
|
Analfabeta | 141613 |
29.8.2019 11:16:32
Hmm, mně se líbí ten gender: holky neumí vařit. A co mládenci, neměli by umět aspoň nějaké to jednoduché základní jídlo? Nebo to jsou mamánci a moderní mládež, co je matka obsluhuje ještě ve 20, neb mládenec si neumí ukrojit ani chleba?
|
Šimka | 96786 |
29.8.2019 11:14:36
Holky, já vím, máte pravdu. Jsou už velké a trochu nepohodlí jim spíš prospěje než uškodí. Ale s tím kupovaným jídlem - jednak je to strašnejch peněz (což mi chvíli trvalo, než jsem skousla a fakt jsem původně chtěla dát jen tisícovku) a jednak si myslím, že právě s tím vařením je to zase jinej zážitek a takové dobrodružnější a třeba i sranda co ukuchtěj a tak.
Právě, že jsou mladý, já v mým věku bych už v kempu taky asi vařit nechtěla a ani v tom stanu spát, ale oni jsou mladý a já na to docela ráda vzpomínám. Myslím si, že i ty čínské polívky přiveze zpět a bude si vše kupovat. A to je má ráda a doma si je občas dá svátečně když já nejsem doma-já je totiž nesnáším |
29.8.2019 10:49:55
Jak píšu níže, puberťákům vůbec neuškodí zažít trochu nepohodlí,i ten déšt zvládnou... já dělám s mužem už čtvrtý rok dospělý doprovod na vodě takové malé partičce spolužáků mladšího syna(letos jim už je 16-17) a je hrozně vidět, jak to někteří kluci potřebujou. myslím, že za rok, za dva už pojedou samostatně, možná nás "přetrpí" s sebou. Ale už zase vím, že jsou v pohodě, umí to s loděmi a poradí si, když se třeba někdo cvakne...
Já už taky to spaní ve stanu nepreferuju, ale jednou dvakrát za rok pár nocí přežiju. Víc mi vadí rachot v kempech, že se člověk fakt blbě vyspí... musím si dopsat na seznam věcí na vodu špunty do uší..... |
29.8.2019 10:26:49
Potřebujou zažít trochu nepohodlí, vůbec jim to není na škodu...a srandy užijou hromadu.
|
Lída+2 | 28136 |
29.8.2019 10:16:54
Vidíš, loni, předloni a rok před tím si 3 dny na výletě normálně vařili.....holky si u kluků strašně šplhly, když jim udělaly ty palačinky.....
A jak tam měli jednu tu osiřelou slečnu, tak ta prý uměla vařit hodně dobře a všechno možné. I na chmelu jim je udělaly..... A mladší syn byl na chmelu letos a ty si neuvařili NIC navíc(jejich problém, pak měli hlad, strava asi málo a první obchod 5-10km- podle toho jestli sámoška, nebo Kaufland)....holky neumí.....asi záleží co se sejde. |
Šimka | 96786 |
29.8.2019 9:36:07
Jo, jo, díky Katko. Já vím, že to zvládnou, musí. Jen jsem si původně myslela, že jim dám míň peněz. A v seznamu věcí byl napsán i ten ešus, vařič a základní potraviny. Tak jsem si nebyla úplně jistá co s tím. A kdybych jim dala jen 1.000,- Kč, tak by možná i fakt hladověli
A s tím počasím, doufám, že máš pravdu a bude hezky, ale dle předpovědi nevím, nevím. Ale ono je nejdůležitější když je dobrá parta. A tu snad mají, tak si to užijou. |
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
29.8.2019 9:32:07
Přijedu jistě nadšení!
Docela dost jim to závidím.. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.