Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jiřule a 3 skřítkové | 855 |
Re: a když už jsem tady,6.10.2008 19:53:53
jo a .. HA mi taky nevnucuje.. ale ví že bych si miminko nechala.. jednou mi říkal, že odmítá dělat interupce, tak jestli mám jasno co v případě početí
|
Jiřule a 3 skřítkové | 855 |
Re: a když už jsem tady,6.10.2008 19:50:06
krutohlavce.. můj gyndr je v pohodě. přírodní sic enení, ale na mé odmítání se tvářil normálně,informoval mě a odpovídal na mé dotazy s trpělivostí a ochotou a ještě si mě nechával až do konce ve své péči když jsme ho poprosila že do poradny do nem nechci
|
jana38 | 53772 |
Re: homeopatie6.10.2008 19:39:46
Šárko, možná by se to dalo dohledat někde na netu.
Jasně, já bych tam taky zavolala, poránu tam bude plná čekárna usoplenejch a prskajících harantíků. |
Shayla a 3 kluci | 43054 |
Re: homeopatie6.10.2008 19:31:35
Madlo, já jsem koukala, kde to je, a tam to dobře znám. Jednak jsem tam kousek bydlela na koleji, kousek odtamtud mám gyndr. a dokonce jsem tam chodila na kožní. Ale jelikož kožní je dost na nic, tak jsem tam přestala chodit Jen doufám, že se s ním bude dát domluvit nějak na dřív než na pátek... No uvidíme. Já tam zavolám, protože tam nechci přímo lézt i když tam zítra kousek budu u té své gyndr., protože tam bude mít mimina. Nemáš ještě někde ten článek o horečce od něj?
|
krutihlav obecný | 86919 |
a když už jsem tady,6.10.2008 19:05:31
nemáte někdo tip na dobrýho gynekologa v Praze? Ideálně nějakej přírodnější, diskutující, vysvětlující a tolerantní co se týká např. některých (odmítnutých) testů v těhotenství a tak (to do budoucna)... teď mám sice dobrýho z medicínskýho a celkem i lidskýho hlediska, ale je mi proti srsti, že mě pořád do něčeho tlačí (HA) a dělá ze mě blbce (tuhle jsem zapomněla doma omluvňák do školy, tak jsem poprosila sestru, jestli by mi dala razítko s datem návštěvy na papír a on na mě vyjel, že mám mluvit na rovinu a že je to blbost, ať mu neřikám, že nemám omluvňák, že má dcery v mým věku a že mi na to neskočí - když jsem zabouchla, napadlo mě, že si asi myslel, že nechci mít razítko v omluvňáku kvůli rodičům, aby neviděli, že jsem nebyla ve škole, ale je to blbost, neb jsem už dospělá a omluvňák mi doma vážně neprohlížej... a navíc jsem byla prostě na prohlídce, že, tak proč by to případně nemohli vidět... - no, křivda ve mně zůstala a už jsem se tam neukázala, i když jsem měla přijít na kontrolu).
|
dib (matěj 21.8.05) | 34252 |
Re: článek Mudr. Kiliána6.10.2008 18:13:21
no, markéto, každému je prostě zcela jasné něco jiného.. bohužel, jako většina kontroverznějších témat vyžadujících zamyšlení a vytvoření vlastního postoje z tohoto zamyšlení plynoucího, i v této problematice je veřejnost všeobecně schvácena primárním odporem proti zavedené praxi natolik, že se pudově brání, a k přemýšlení už nedojde. což bohužel nahrává odpůrcům, kteří přece mají pravdu, a odmyslí to za nás.
nepochopitelné pro mě je, že se nemusí zamyslet ani odborníci.. lépe řečeno, že obstojí s primárním odporem, bez argumentů.. no nic, vy to víte líp než já. držím vám palce, abyste svých práv zbavované nebyly.. |
MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
Re: článek Mudr. Kiliána6.10.2008 18:01:33
Dib, díky, článek už se k nám dostal ... je to trochu rozšířená verze toho, co psal na Neviditelném psu jako reakci na náš text (který Zdravotnické noviny pochopitelně neuveřejnily )
Absence konkrétních argumentů ze strany dr. Kiliána prostupuje celou následnou diskusi na Psovi. Douška: Zatímco ve Spartě odkládali nedochůdčata na skálu a v Aténách ne, dnes končí v ČR spousta potenciálních postižených ve vědru na gynekologických sálech, zatímco v např. Německu tolik ne - co to vypovídá o tom, kde budeme za 2000 let? |
dib (matěj 21.8.05) | 34252 |
Re: článek Mudr. Kiliána6.10.2008 17:59:31
tak s tím problém opravdu nemám. zas tak moc jsem snad jeho slova nedezinterpretovala..
dokonce ani když je to valach. no, ani fšeci valaši spolu prostě nemusí za každou cenu souhlasit.. |
jana38 | 53772 |
Re: homeopatie6.10.2008 17:58:20
Šárko, dr. Karhan má moc milou sestřičku, homeo poradny mívá myslím v pátek dopol a některý dny odpol. Sám je to takovej pohodář, nic moc úzkostlivě neřeší - což já ráda Navíc se mi líbí jeho přístup k předkožkám u chlapečků - že přetahovat by si je měli sami, jinak jim způsobíme akorát sexuální trauma a že je času dost. Jeden jeho článek o fimóze vyšel i myslím tady na Rodině. Jinak hodně píše články, někde jsme četla od něj super článek o horečce. My k němu teda chodíme teprve cca dva roky a navíc ordinací akorát prolítáváme na preventivkách, takže nemám tušení, jak by to s ním bylo, kdybysme měli nějakou táhnoucí se chorobu...
Taky je dobrý, že je hned vedle lékárna, kde vedou homeo, páč jsou už zvyklý, že jim tam lezou od něj pacienti s receptem na homeo. Ordinaci má hned u zastávky tramvaje Kněžská luka. |
Sylvie | 664 |
Re: článek Mudr. Kiliána6.10.2008 17:55:09
Dib, pozor, oko Boží tě vidí - šmíruje tady dr Kilián nebo jeho informátor a diskuze odtud je pak kopírována na Neviditelného psa. Aby ses pak nedivila, kde všude tvoje myšlenky kolují ;o) Co napíšeš zde jako bys dr Kiliánovi řekla do očí ;o)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.