| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Porod doma

Porod doma - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 35081  [Dalších 34951 >>]
Jiřule a 3 skřítkové 855

Re: a když už jsem tady,

6.10.2008 19:53:53
jo a .. HA mi taky nevnucuje.. ale ví že bych si miminko nechala.. jednou mi říkal, že odmítá dělat interupce, tak jestli mám jasno co v případě početí:-)
Jiřule a 3 skřítkové 855

Re: a když už jsem tady,

6.10.2008 19:50:06
krutohlavce.. můj gyndr je v pohodě. přírodní sic enení, ale na mé odmítání se tvářil normálně,informoval mě a odpovídal na mé dotazy s trpělivostí a ochotou a ještě si mě nechával až do konce ve své péči když jsme ho poprosila že do poradny do nem nechci
jana38 53772

Re: homeopatie

6.10.2008 19:39:46
Šárko, možná by se to dalo dohledat někde na netu.
Jasně, já bych tam taky zavolala, poránu tam bude plná čekárna usoplenejch a prskajících harantíků.:-)
Shayla a 3 kluci 43054

6.10.2008 19:31:35
Madlo, já jsem koukala, kde to je, a tam to dobře znám. Jednak jsem tam kousek bydlela na koleji, kousek odtamtud mám gyndr. a dokonce jsem tam chodila na kožní. Ale jelikož kožní je dost na nic, tak jsem tam přestala chodit :-) Jen doufám, že se s ním bude dát domluvit nějak na dřív než na pátek... No uvidíme. Já tam zavolám, protože tam nechci přímo lézt i když tam zítra kousek budu u té své gyndr., protože tam bude mít mimina. Nemáš ještě někde ten článek o horečce od něj?
krutihlav obecný 86919

a když už jsem tady,

6.10.2008 19:05:31
nemáte někdo tip na dobrýho gynekologa v Praze? Ideálně nějakej přírodnější, diskutující, vysvětlující a tolerantní co se týká např. některých (odmítnutých) testů v těhotenství a tak (to do budoucna)... teď mám sice dobrýho z medicínskýho a celkem i lidskýho hlediska, ale je mi proti srsti, že mě pořád do něčeho tlačí (HA) a dělá ze mě blbce (tuhle jsem zapomněla doma omluvňák do školy, tak jsem poprosila sestru, jestli by mi dala razítko s datem návštěvy na papír a on na mě vyjel, že mám mluvit na rovinu a že je to blbost, ať mu neřikám, že nemám omluvňák, že má dcery v mým věku a že mi na to neskočí - když jsem zabouchla, napadlo mě, že si asi myslel, že nechci mít razítko v omluvňáku kvůli rodičům, aby neviděli, že jsem nebyla ve škole, ale je to blbost, neb jsem už dospělá a omluvňák mi doma vážně neprohlížej... a navíc jsem byla prostě na prohlídce, že, tak proč by to případně nemohli vidět... - no, křivda ve mně zůstala a už jsem se tam neukázala, i když jsem měla přijít na kontrolu).
dib (matěj 21.8.05) 34252

Re: článek Mudr. Kiliána

6.10.2008 18:13:21
no, markéto, každému je prostě zcela jasné něco jiného.. bohužel, jako většina kontroverznějších témat vyžadujících zamyšlení a vytvoření vlastního postoje z tohoto zamyšlení plynoucího, i v této problematice je veřejnost všeobecně schvácena primárním odporem proti zavedené praxi natolik, že se pudově brání, a k přemýšlení už nedojde. což bohužel nahrává odpůrcům, kteří přece mají pravdu, a odmyslí to za nás.
nepochopitelné pro mě je, že se nemusí zamyslet ani odborníci.. lépe řečeno, že obstojí s primárním odporem, bez argumentů..
no nic, vy to víte líp než já. držím vám palce, abyste svých práv zbavované nebyly..
MarkétaP + 4 dcerky 13148

6.10.2008 18:01:33
Dib, díky, článek už se k nám dostal ... je to trochu rozšířená verze toho, co psal na Neviditelném psu jako reakci na náš text (který Zdravotnické noviny pochopitelně neuveřejnily ~Rv)

Absence konkrétních argumentů ze strany dr. Kiliána prostupuje celou následnou diskusi na Psovi.

Douška: Zatímco ve Spartě odkládali nedochůdčata na skálu a v Aténách ne, dnes končí v ČR spousta potenciálních postižených ve vědru na gynekologických sálech, zatímco v např. Německu tolik ne - co to vypovídá o tom, kde budeme za 2000 let?

dib (matěj 21.8.05) 34252

6.10.2008 17:59:31
tak s tím problém opravdu nemám. zas tak moc jsem snad jeho slova nedezinterpretovala..
dokonce ani když je to valach. no, ani fšeci valaši spolu prostě nemusí za každou cenu souhlasit..
jana38 53772

6.10.2008 17:58:20
Šárko, dr. Karhan má moc milou sestřičku, homeo poradny mívá myslím v pátek dopol a některý dny odpol. Sám je to takovej pohodář, nic moc úzkostlivě neřeší - což já ráda:-) Navíc se mi líbí jeho přístup k předkožkám u chlapečků - že přetahovat by si je měli sami, jinak jim způsobíme akorát sexuální trauma a že je času dost. Jeden jeho článek o fimóze vyšel i myslím tady na Rodině. Jinak hodně píše články, někde jsme četla od něj super článek o horečce. My k němu teda chodíme teprve cca dva roky a navíc ordinací akorát prolítáváme na preventivkách, takže nemám tušení, jak by to s ním bylo, kdybysme měli nějakou táhnoucí se chorobu...
Taky je dobrý, že je hned vedle lékárna, kde vedou homeo, páč jsou už zvyklý, že jim tam lezou od něj pacienti s receptem na homeo.
Ordinaci má hned u zastávky tramvaje Kněžská luka.
Sylvie 664

6.10.2008 17:55:09
Dib, pozor, oko Boží tě vidí - šmíruje tady dr Kilián nebo jeho informátor a diskuze odtud je pak kopírována na Neviditelného psa. Aby ses pak nedivila, kde všude tvoje myšlenky kolují ;o) Co napíšeš zde jako bys dr Kiliánovi řekla do očí ;o)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 35081  [Dalších 34951 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zdejší témata

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.