| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Porod doma

Porod doma - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 1640] Názory 16411650 z 37606  [Dalších 35956 >>]
Kopřiva Dvoudomá 34182
16.5.2012 14:27:14
Koneckonců ať se platí i za to, že s porodem člověk leze do porodnice, a lapí tam pak nějakou nozokomiální nákazu (jako synek třeba). To teda můžu říct téměř 100%, že doma bysme MRSU nelapli, že.

withep 93862
16.5.2012 11:00:36
Tak jsem to dočetla. Zaplaťpánbu alespoň za toho Roztočila.
withep 93862
16.5.2012 10:58:13
"Měli bychom zdravotní pojišťovně dát nástroje na to, aby po zákonném zástupci požadovala úhradu péče, protože prokazatelně mohl do porodnice dojet, a tím zabránit tak velkým nákladům na péči," myslí si Polák.

Jen jestli by porodnice prokazatelně těm komplikacím zabránila...
Šešule 94264
16.5.2012 9:57:28
Nano, co na to říct? Kdyby blbnost nadnášela, tak už se ten pán vznáší mimo gravitační pole Země.
A nebo ne~5~ Ať platí každej, kdo si za svoje onemocnění může sám. Ať platěj oběti autonehod- každej přeci ví, jak je nebezpečný jezdit autem, resp. být jakýmkoli účastníkem silničního provozu. Samozřejmě ať platí i lidi, co si při sportu způsobí zranění- nemaj machrovat, když na to nemaj. Kdo chytí nějakou nakažlivou chorobu, ať si to taky platí sám- nemá lízt mezi lidi, kde je to samej bacil. Léčba se samozřejmě nebude hradit ani dětem, protože za jejich nemoci můžou hlavně rodiče, tak ať platěj. Léčbu bych platila možná tak těm, co vylezou ven a spadne na ně letadlo, nebo tak něco. I když i tam bych byla opatrná- co se maj ty lidi jen tak zbůhdarma poflakovat venku, že~2~ To se ušetří. Možná se nechám zaměstnat na MZ.~b~
Nana*81 55322
16.5.2012 9:17:46
http://www.tribune.cz/clanek/26660
Kasmir 129862
7.5.2012 15:06:25
Dobry den,
mala by som zaujem o knihu:
Zdravé těhotenství, přirozený porod (Ingeborg Stadelmann). Mozte mi prosim napisat cenu, za ktoru ju predavate?
Dakujem:)
S pozdravom
Mirka Holosova
bohunak 5775
4.5.2012 16:13:13
Aido, rodit bych mela az v listopadu, ke konci zhruba. Jak se znam, jsem slonice, budu zrejme prenaset~t~ Mozna me mimo prekvapi a prijde o neco malicko drive, to by bylo fajn.~;)
O porodu doma samo uvazuji, chtela bych, ale manzel to asi nerozchodi.~t~ I kdyz mozna....
Jinak se uz teda smiril(musel) s por. domem.
Preji ti hodne stesti se studiem. U nas se taky da vsechno studovat dalkove. Pravnicina ale neni zrovna moje stranka. Zato, takova pitvarina, to uz je jina~t~ Ale na doktorinu nemam bunky.
Jiřule a 3 skřítkové 855
4.5.2012 12:03:51
já mam teda asi divný děti nebo sem divná já, ale se třema je mnohem víc práce než se dvěma teda.Jako rozhodně je to cítit když jedno odjede třeba na školu v přírodě.člověk najednou nemá do čeho píchnout.je ticho u jídla atd.Nemůžu si pomoct~t~
*Aida* 5732
3.5.2012 22:11:35
Bohunko,
Já jsem se fakt nechtěla vytahovat, to mělo být povzbuzeni~;). Jinak jo, studuju, tady se to naštěstí dá dělat dálkově. Tedy ta akademická část.
Kdy budeš rodit? Chystáš se rodit doma? A počkej, jaký to bude rozdíl s mimčem a staršíma detma~;).
Samarlu 82737
3.5.2012 13:11:22
Klidně, Kopřivo, pošli adresu, kam dát lejstro! S dvěma je takovýho párání, že nechápu, proč lidi na dvou končej (tj. ve fázi největšího vopruzu).

Razítko teda nemám.

Prostě to zkus a uvidíš~j~!
[<<Předchozích 1640] Názory 16411650 z 37606  [Dalších 35956 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zdejší témata

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.