Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
chikamichi | 86171 |
plínky6.10.2008 13:57:20
Marčo plena je můj nápad!!!!!!!!!!!!!! a o bambusový tyčce jsem taky přemýšlela!!!!!
|
Shayla a 3 kluci | 43054 |
OT - kašel6.10.2008 13:54:18
Omlouvám se zase za další off topic, ale na homeopatii je mrtvo. Neznáte nějakého dobrého pražského homeopata, který mi pomůže s kašlem? Jelikož jsem těhotná, tak v podstatě nic nemůžu a manžel se léčí klasicky a je na tom úplně stejně... Mně napadá akorát Strnadelová z institutu celostní medicíny... ale úplně nevím, jak dobrý je homeopat.
|
zdravotnice porodnicodomorodka | 87730 |
Re: návštěva u Apolináře6.10.2008 13:52:09
některé matky zajisté vyžadují medikaci, mají ji mít, pokud je indikována -tak s poučením o rizicích a na účet zdravotní pojišťovn,y pokud indikvaná není, tak jako samoplátci!
|
pipka pipka | 44046 |
Re: návštěva u Apolináře6.10.2008 13:51:28
Ahoj,
já měla nějakou vleklou virozu,tak jsem myslela,že na demošku nepůjdu.Ale už je to lepší,tak asi dorazím.Bohužel ani jsem si kvůli tomu nenapsala o tričko..Koupím nějaký mávátko a vrazím ho Ance do ruky a vemu ji na koně..Musim se někam mrknout,jestli se ještě nějaký mávátka prodávají. Jinak k transparentu-můžem si každá napsat jedno písmeno z hesla na látkovou plínu-jak trefně napsala markéta -a stát s tim vedle sebe.To se dá dát třeba i na bambusový tyčky,ne? Bellano-neboj,metro Karlovo náměstí,východ Palackého náměstí-na konci vestibululevej východ.. |
Blaňulák, 12/03, 07/05, 06/08 | 13902 |
Re: Bludy, které jste se dozvěděly od zdravotníků v předporodní, porodní a poporodní péči.6.10.2008 13:30:44
Ahoj, jsme byli dneska na prohlídce u Apolináře (jakási poloexkurze se školou na porodnický) a bylo to fakt výživný. Ale k věci - chci se zeptat, jestli se daj někde najít statistiky, kolik domácích porodů končí u nás "převozem polomrtvé matky a polomrtvého, ne-li mrtvého dítěte do porodnice"?
Staniční tvrdila, že je v podstatě o náhodě, jestli porod doma dítě a matka přežijou nebo ne, tak by mě to veeelmi zajímalo. napsala krutihlav obecný PS: neodpovidat, jedna se o tema |
MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
Re: návštěva u Apolináře6.10.2008 13:25:18
Krutihlave, www.cochrane.org je databáze vědeckých lékařských studií, prověřovaných, takže data jsou dost spolehlivá; odkazuje se na ni i Koucký v tom včerejším pořadu.
Staniční asi povazuje za medikaci je epidurál a dolsin, pro ni zřejmě oxytocin není medikace, ale "pomoc". |
krutihlav obecný | 86919 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:25:08
Šárko, ano, přesně tak to vyznělo. Matky vyžadují medikaci
Některé nepochyně ano, ale všechny? |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:24:26
Jo a včera v tom pořadu v rozhlase o ní mluvil i Koucký.
|
krutihlav obecný | 86919 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:24:25
Lenelko, s tou medikací - říkala, že jsou ekonomická nemocnice a jsou rádi, když nemusí podávat léky, že tím ušetří. Moc se mi to nezdálo, ale to neumim posoudit. Nicméně zdá se mi to jako blbost.
Frido, já dorazim určitě, několika lidem jsem to řikala, je to hned po škole (časově), tak třeba pár lidí bude mít čas Když oni to moc nechápou, nemaj asi ty zkušenosti, tak jim přijde všechno ok. |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:24:05
www.cochrane.org Já jsem v ní ale nikdy sama nic nehledala. Měly by tam být různé studie. Holky tady ji ale vesměs znají.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.