Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Shayla a 3 kluci | 43054 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:22:45
Lenelko, ony za tu medikaci při porodu vlastně můžou matky, které ji vyžadují. Oni by se strašně rádi obešli bez toho
|
krutihlav obecný | 86919 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:20:37
Bellano, nemám pocit, že by k něčemu moc byla. Fakt jak informativní schůzka pro budoucí rodiče. Byli jsme tam asi půl hodiny. Příští rok bysme tam měli chodit na praxi, tak asi to mělo bejt jakýsi jednoduchý seznámení s chodem oddělení nebo co. Byla tam teda jedna těhotná spolužačka, co je u nich zaregistrovaná, tak se jí pak musim zeptat, jakej to na ní udělalo dojem. Ale jinak si myslim, že by to chtělo i protistranu, tj. třeba nějaký sezení s PA, protože takhle je to zase jen jedna strana mince a nic se nikam nepohne.
Šárko, co je cochrane databáze? |
chikamichi | 86171 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:20:08
prohlášení staniční nezapomeňte zařadit do bludů a prosím neopomenout odborný medicínský výraz polomrtvý,
|
Lenelka | 7131 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:16:22
Oni by usetrili na medikaci??? Opak je pravdou...
No vida, ted jsem ve dvou vetach zaroven inteligentni a blbecek |
zdravotnice porodnicodomorodka | 87730 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:14:45
Pro Krutihlava, tak na tyto otázky položené zde v diskuzi a nezodpovězené jsem urgovala u Dr. Záhumenského odpověď:
Prosím, kolik těch mrtvých dětí tedy bylo v prenatálnej starostlivosti PA? Máte nějaké statistické údaje? A uvažoval jste někdy o tom, že by některá matka i raději prodila mrtvé dítě v lidských podmínkách, než-li mrtvé v nemocničních? Proč se pořád oháníte tím zdravým dítětem? Duševně zdravá matka, která netrpí izolovanou specifickou fobií ze zdravotnictví, potažmo postraumatickou stresovou poruchou z porodní péče je pro mne zcela stejně důležitá, ale na jejich počty bohužel nikdo nevede žádné statistiky....možná by vyrovnaly tů úžasnou norovorzeneckou úmrtnost vyrovnanou těhotenskou 18% eugenikou...to se mají od nás učit? Krutihlave, doufám, že dorazíš s celou třídou ! |
Blaňulák, 12/03, 07/05, 06/08 | 13902 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:13:38
Vis, ona se stanicni dozvi prave jen o tech "zpackanych" domacich porodech, o tech, co v pohode probehnou nema tucha...
MOje detska MUDr. ma v peci deti od cca 70ti domarodek! Ta na rozdil od stanicni ma predstavu, kolik zen doma rodi. |
Lenelka | 7131 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:13:04
No, jestli prezije matka a dite u Apolinare je taky o nahode Stanicni bych doporucovala praxi v cizine!
|
Bellana | 21608 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:12:51
Krutihlave, to se zas do hlavy netluč, člověk ne vždycky zareaguje duchapřítomně, mně taky vždycky otázky napadnou až po akci ... jo, barák je to hezký, o tom žádná ... máš pocit, že vám ta exkurze k něčemu byla? Přijde mi, že se to moc neliší od nějaké běžné informativní schlzky pro budoucí rodičky ... proběhneš se po chodbě, něco málo ti řeknou a nazdar ...
|
Shayla a 3 kluci | 43054 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:12:39
Krutihlave, nevím. V té cochrane databázi by se něco nenašlo?
|
zdravotnice porodnicodomorodka | 87730 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 13:10:25
Krutihlave, protože u nás se žádné statistsiky domporodu nevedou, tak nelze ani určitě, kolik těch polomrtvol bez monitoru v nemocnci zachrání. Mezinárodní statistiky spočítaly, že 12-14% mimoklinických porodů je ukončeno na klinice, jinak viz. Cizinčiny odkazy zde na rodině a na mém blogu.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.