Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jiřule a 3 skřítkové | 855 |
Re: OT - vejce a reakce na ně6.10.2008 11:32:31
ahoj, tak já demonstrovat bohužel nejdu.-( mám opět nemocné holky. Johanku potřebuju uzdravit. příští týden máme to vyšetření a nesmí mít rýmu:-( tak budu aspon s váma v mysli
|
Shayla a 3 kluci | 43054 |
Re: Mose,6.10.2008 11:30:22
Mio, tak to jsi dobrá vlčice Ale u druhého už pak taky člověk víc ví, co chce a může a tak.
Já jsem v Podolí vážila - nevážila. Většinou jsem do papíru psala bludy a když se pak jednou konečně pořádně napil a já ho nezapomněla zvážit, tak jsem se divila jak moc vypil A ženské na pokoji mi říkaly, že to je normální Stejně rozhodující pro ně bylo to, že začal přibývat, tj. neubýval už na váze. |
jana38 | 53772 |
Re: Mose,6.10.2008 11:19:21
beezi, já jsem viděla ve zverimexu v Německu bachovky pro psy - tady jsou na netu: http://www.vierpfotenshop.de/oxid.php/sid/9f2024f299627d7836dfc6e21af2b9e9/cl/alist/cnid/78340ceede9672355.42138906
Je tam i kompozice Strach (Angst), píšou, že je to právě pro psy, co se třeba bojej zvuků atd. |
miuška | 10734 |
Re: Mose,6.10.2008 11:10:32
BEEZI já ím ještě o pár holkách kterých se na to zda kojej hned po porodu taky ptala, ale pravda vážit jí už stačilo jednou denně jestli se i na mě poškolili v přístupu k rodičům tak dobře já měla druhé takže to zas tah hrozné nebylo, až na to odmítnutí propuštění, protože jsem neměla na víkend hlídání pro staršího, muž musel odjet, a já fakt nechtěla takhle poporodu řešt takoý konflikt ... taky se mi pořádně spustilo mléko až doma ... po domaporodu do 12hod tím rozumím tomu, že mi PA říkala že domorozenci nehubnou ... naopak s gyn jsem byla celkem spokojená, až na ruplou vodu slušný porod na to, že necelé dva roky po CS a i Záh. při velké vizitě žertoval, že jsem k nim nechodila do poradny protože jednu špatnou zkušenost s vyvoláváním už mám (že od něj už nedodával)
|
Chacharka a tři kůstky 060810 | 42668 |
Re: Mose,6.10.2008 11:09:38
Berta mi to odeslala dřív...vůbec totiž nespala a jak na potvoru zabrala většinou, když jsme se měli jít vážit, nebo když měla přijít vizita. Jedna sestra s tím byla vstřícná, druhá na tom trvala.
|
Re: Mose,6.10.2008 11:07:10
Ve Vrchlabí se chodli vážit každý "den" o půlnoci, to jsem taky moc nechápala a byla to jedna z mála věcí,která mě tam prudila. Bertička totiž
|
Beezi,V+J | 27353 |
Re: Mose,6.10.2008 11:01:14
Mio, tak jsi asi byla tak trochu průkopnice. Já tam byla měsíc po tobě a kontrolní vážení nikdo neřešil (naštěstí, já na to měla děsivou vzpomínku z Podolí, tak bych na to byla citlivá). Vážila jsem až v momentě, kdy bylo jasné, že má malá fakt mlíka málo (pozdě se mi spouští), a to bez nucení a jen když jsem chtěla, ne pokaždé.
|
miuška | 10734 |
Re: Mose,6.10.2008 10:54:29
tak to je moc dobře protože v listopadu 06 pindali i na neuřízlej pupečník a argumentovali předáním pouze do rukou pediatra, což jsemn jim nebaštila, tak mu alespoň volali aby na mě žaloali a vůbec si dali záležet aby mi pobyt osladili, byl tam nově primářem Čihaře a s ním z Motolské JIPky přišlá Klenkoá, která se mě 12hod po porodu ptala jestli kojím .... a tak dlouho nabízela kntrolní převážení před a po kojení až jsem jí řekla ať se kontrolně váží sama ráno a večer když v tom má zálibu, pak přestala, o každodenních dohadech, že nebude čerstvouš čekat až dojdou na vizitu nahatej nemá cenu se rozepisoat, měla jsem nadstandart takže měli jen hloupé řeči a íc nezmohli .... měli problém mě propustit i 72hod po porodu protože to bylo v pátek v 19hod, musela jsem na můj vkus stropit strašnou scénu s tím, že ocházím a budu si stěžovat ... pak to najednou šlo jen Čihaře ani Klenkovou jsem celý pátek neviděla, fuj hnusné vzpomínání ... tak doufám, že přístup změnili, přeci jen můžou se realizovat na JIP a móresy z Motola aplikovat tam
|
Beezi,V+J | 27353 |
Re: Mose,6.10.2008 10:51:54
Chacharko, kde na to přišel, nevím. Nicméně to mají černé na bílém napsané i přímo v tom medailonu Bulovky na Aperiu a podobný dokument (ještě s několika dalšími výživnými skrytými výhružkami) dostávají potenciální bulovko-rodičky i při návštěvě poradny před porodem.
MuDr. Klenková slíbila postarat se o to, aby to z těch papírů zmizelo. Nevím ovšem, jestli to vygumuje i Z. z mozku... |
Re: Mose,6.10.2008 10:45:48
Tedy můj pediatr byl aktivní až moc. V den termínu mi několikrát volal, jestli už a pak denně psal sms, přišel by i k porodu, ale na Bulovku by se mu myslím nechtělo...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.